Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Venus

Venus tuo rakkautta suoraan Alkulähteestä tätä universumia varten. Venus on universumin sydänchakra, ja jokainen, jonka sydän värähtelee viidennessä ulottuvuudessa, voi tuoda korkeaa rakkaudellista energiaa sieltä suoraan sydämeensä.

Korkeammassa värähtelyssä parantaminen ja luomistyöskentely tapahtuvat rakkauden kautta. Avoin sydän, jonka kautta rakkaus virtaa, toimii yhteistyössä kaikkien muiden chakrojen kanssa, ja lisäksi mahdollistaa rakastavat yhteydet kaikkiin eläviin olentoihin.

Monet ylösnousseista mestareista, jotka työskentelevät kanssamme, ovat kotoisin Venukselta, kuten Jeesus, Sanat Kumara, Maria Magdaleena ja Lady Nada.

Venus II

Venus I -kurssin käyneille.

Venus on ollut auttamassa Maata sen synnystä asti. Monet Venuksen mestareista ovat eläneet Maassa, ja korkeimmat heistä ovat olleet osana planeetan henkistä hierarkiaa, ohjaten meitä eteenpäin korkeampaan värähtelyyn.

Videoluento antaa syventävää tietoa Venuksesta ja siihen liittyvistä asioista.

Visualisaatiossa yhdistät Kosmisen rakkauden mahtavan energian koko sielunmatkaasi ja tämän inkarnaation korkeimpaan potentiaaliin. Korkeammissa värähtelyissä aikaa ei ole, ja kaikki, mitä teet, vaikuttaa juuri nyt.

Toinen visualisaatio tuo yhteyden Venukselta kotoisin oleviin mahtaviin mestareihin, jotta saat heiltä opastusta herättääksesi käyttöösi vielä odottavat taidot ja viisauden sielun matkaltasi.

Tehtävien avulla opit ymmärtämään kosmisen rakkauden energiaa ja miten voit tuoda sitä itsellesi ja kauttasi muille yhä enemmän.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

Hinta

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 20.9. Ilmoittautuminen on avoinna 24.9 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.