Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Etäkurssi vuoden alkuun

Kolmosvuosi (2019) on luomisen aikaa, vielä enemmän kuin muulloin. Luomme jokainen elämäämme jatkuvasti kaikilla ajatuksilla, sanoilla, teoilla, aikomuksilla ja uskomuksilla, ja nyt se on koko vuoden pääteema.

Mitä lähemmäs uutta kultaista aikaa tulemme, sitä enemmän meiltä jokaiselta edellytetään vastuun ottamista omasta elämästä. Saamme apua valon maailmasta, mutta päätökset teemme itse ja suunnan määrittelemme omalla energiallamme. Mitä korkeampi oma värähtely, sitä parempaa elämä on myös arjessa ja käytännössä. Muutoksen vuosina oman valon vakaana pitäminen voi olla joskus haasteellista, mutta mitä paremmin se onnistuu, sen kirkkaampaa energiaa myös vedämme puoleemme.

Vuosi 2018 muutti jokaisen energiaa, ihan riippumatta siitä onko ihminen siitä tietoinen. Kun vuosi 2019 koittaa, on tullut aika siirtää energiat ja oivallukset elämäänsä ihan käytännössä muuttamalla asennettaan, odotuksiaan ja ennen kaikkea värähtelyä, jota säteilee. Ne vetävät puoleesi sen, mitä haluat ja mitä ansaitset.

Luon elämääni –kurssi kestää 21 päivää ja sisältää pieniä ja isompia askeleita joka päivälle. Mukana on tehtäviä, ajateltavaa, puhdistettavaa, visualisoitavaa, tietoista luomista ja mahtavia visualisaatioita. Teet työtä oman suojelusenkelisi, arkkienkelien, lohikäärmeiden, yksisarvisten ja ylösnousseiden mestarien kanssa. Käytät myös kristalleja energiatasolla. Kurssin aikana teet myös laajempaa palvelutyötä planeetan ja kaikkien hyväksi.

Kurssin aluksi saat työkirjan (itse tulostettava pdf), jonka avulla alat luoda sitä, mitä haluat, ja johon voit kirjata edistymistäsi joka päivä. Alussa on mukana myös video, jossa kerron vähän meneillään olevasta muutoksesta, energioista, ja muusta elämän luomiseen liittyvästä.

Saat joka päivä kurssikirjeen, jossa on tehtävä, voimalause tai viesti valon maailmasta. Joka kolmas päivä saat visualisaation (yhteensä 7) ja lopuksi vielä opastusvideon jatkoa varten. Kaiken voit tietysti tallentaa itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Kurssi alkaa 15.1.2018. Voit käydä sitä omaan tahtiin, mutta kurssi alkaa 15.1 eikä se ole tarjolla enää myöhemmin.

Hinta: 55 e, 17. koulun jäsenille 44 e

Hintaan kuuluu

  • Kurssikirjeet, yhteensä 21, jokaisessa harjoitus, kanavoitu viesti tai voimalause. Harjoitukset ovat lyhyitä, jotta voit helposti tehdä ne arjen kiireissäkin, ne auttavat tuomaan muuttuvan energian osaksi käytännön elämääsi. Viestit ja voimalauseet kanavoidaan juuri tälle ryhmälle kulloinkin menossa olevassa energiassa, joten ne ovat juuri ajantasalla ja auttavat sinua eteenpäin.
  • Työkirja (työkirja on itse tulostettava pdf – voit tietysti tehdä kaiken esim. omaan vihkoon) jonka avulla selkiytät sitä, mitä haluat elämääsi ja huomioit edistymistäsi
  • Luentoja meneillään olevista energioista, muutoksesta, jossa elämämme, luomistyöskentelystä ja valon auttajista vaihtelevasti kurssikirjeessä, pdf:nä tai videolla
  • Visualisaatioita, yhteensä 7 kpl mp3-tiedostona, ne auttavat energiatason muutoksessa ja avaavat ja vahvistavat yhteyksiäsi arkkienkeleihin, mestareihin, lohikäärmeisiin ja yksisarvisiin.

Käytäntö: Aloitus on 15.1, joka on numerologisesti 1-päivä, eli hyvä aika uudelle alulle.

Kurssi toimii sähköpostilla, kurssikirjeet sujahtavat aikataulun mukaisesti omaan postilaatikkoosi. (Myös 17. koulun jäsenet saavat poikkeuksellisesti kurssikirjeet sähköpostiin.) Kaikki tiedostot ovat linkkeinä, joten viestit eivät tiedostokooltaan nouse kohtuuttoman suuriksi. Linkkien kautta voit avata ja tallentaa tiedostot itsellesi.

Kenelle: Kurssi sopii sinulle, jos ymmärrät luovasi itse maailmaasi ja elämääsi ja olet valmis tekemään sitä tietoisemmin.

Ilmoittautuminen tapahtuu 17.kaupan kautta maksamalla kurssimaksu >>

Huom! Voit ostaa kurssin lahjaksi, jos tiedät että se on tervetullut. Väkisin ei voi valaista ketään:). Jos ostat kurssin lahjaksi, laita lahjan saajan sähköpostiosoite lisätietoihin Kassa-sivulla.