Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Mestarit vierelläni

Tutustu ja vahvista yhteyttäsi mahtaviin, rakastaviin ylösnousseisiin mestareihin tällä kurssilla.

Planeetan ja ihmiskunnan värähtelyn nousun myötä meidän tulee kulkea omaa mestaruustietämme, eläen kuten itse koemme oikeaksi, tehden päätöksiä ja ymmärtäen oman vastuumme omasta elämästämme. Ylösnousseet mestarit kuten muutkin valon auttajat ovat silti tukenamme, kun heitä kaipaamme, sillä kukaan ei kulje yksin tässä maailmassa.

Ylösnousseet mestarit ovat kulkeneet oman ylösnousemustiensä planeetan matalammissa energioissa, joten he todella tietävät mitä me koemme. Voimme saada heiltä paljon tukea omalle tiellemme, oman elämämme moniin osa-alueisiin, hyvinvointiin, työhön, jota teemme, ihmissuhteisiin ja moneen muuhun asiaan, ennen kaikkea tietysti omalle mestaruus- ja ylösnousemustiellemme.

Kurssilla tutustut kuuteen mestariin, opit tunnistamaan heidän energiansa ja avaat tai vahvistat yhteyttäsi heihin. Jokaiselle meistä on yksi ylösnoussut mestari, joka valvoo kulkuamme täällä, ja sen lisäksi yleensä työskentelemme monien mestareiden kanssa ehkä tiedostamattamme. Voi hyvin olla, että tämän kurssin mestarit ovat jo sinulle tuttuja, tai he voivat olla aivan uusia tuttavuuksia.

Kurssin myötä ymmärrät vahvemmin miten juuri nämä mestarit voivat auttaa sinua. Kurssilla

 • saat tietopaketin jokaisesta mestarista, hänen elämistään, taidoistaan, erikoisalastaan sekä kanavoitua informaatiota suoraan mestarilta itseltään
 • saat yleistä tietoa ylösnousemuspolusta, jolla jokainen meistä on
 • saat hoitoa ja hoivaa ja korkealla värähtelevää energiaa, joita voit kanavoida myös muille
 • avaat sydäntäsi ja yhdistät sen korkeimpaan rakkauteen
 • opit käyttämään omaa mestarin energiaasi oman elämäsi luomiseen paremmaksi
 • avaat piileviä lahjojasi ja selväaistejasi, herätät ja vahvistat luovuuttasi ja intuitiotasi
 • teet myös palvelutyötä planeetan ja kaikkien hyväksi, mikä tietysti hyödyttää myös itseäsi ja läheisiäsi
 • … ja paljon muuta.

Kurssi edistää jokaisen yhteyttä ylösnousseisiin mestareihin ja myös enkeleihin, jotka ovat kanssamme tällä kurssilla. Teemme töitä myös lohikäärmeiden, kristallien ja Liekkien kanssa.

Kurssilla mukana olevat ylösnousseet mestarit ovat

Äiti Maria
Äiti Maria tuo lempeän, rakastavan energiansa jokaiselle, joka häntä kutsuu. Hän edistää myös paranemista kaikilla tasoilla, ja auttaa erityisesti lapsia sekä jokaisen sisäisen lapsen haavojen paranemisessa. Äiti Marian yksi tehtävä on tuoda tasapainoa maailmaan lisäämällä jumalallisen feminiinisen energian virtausta planeetalle ja ihmisille. Hänen kauttaan virtaa myös Rakkauden jumalattaren energia ja hän toimii aina yhdessä yksisarvisten kanssa.

Kwan Yin
Kwan Yin on Armon jumalatar, joka yhdessä Äiti Marian kanssa tuo tasapainoa voimistamalla jumalallista feminiinistä energiaa kaikkialla. Kwan Yin on myötätuntoinen ja oikeudenmukainen mestari, ja hän on myös Karman valtias, auttaen ihmisiä vapautumaan menneestä karmasta ja karmallisista käyttäytymismalleista. Kwan Yin lohikäärmeineen voi muuntaa kaikki ihmissuhteet varauksettomaan, rajattomaan rakkauteen.

Lady Nada
Lady Nada levittää kosmista rakkautta koko universumiin. Hän on Maahan nykyään voimakkaimmin vaikuttavan seitsemännen säteen mestari, auttaen meitä omaksumaan korkeamman energian henkisyyteen ja hyväksymään taianomaisuuden ja ihmeet elämäämme. Lady Nada auttaa muinaisten kultaisten aikojen parannustekniikoiden sekä selväaistiemme käyttöön ottamisessa. Hän kuuluu myös Karman valtiaisiin ja kuten Kwan Yin ja Äiti Maria, kantaa Rakkauden jumalattaren energiaa.

Saint Germain
St Germain on tunnettu ylösnoussut mestari, joka uudelleen toi meille Violettiliekin käyttöömme. Hän kuuluu Galaksienväliseen neuvostoon, ja on yksi korkea-arvoisimmasta ylösnousseista mestareista meidän planeettamme ja universumimme hierarkiassa. St Germain auttaa meitä luomaan uudelleen kultaiset yhteisöt, kaupungit ja elämäntavan, jonka koimme Kultaisella Atlantiksella, nyt vain vielä korkeammassa värähtelyssä.

Serapis Bey
Serapis Bey työskentelee yhdessä mm. serafien ja korkeimman enkelimaailman kanssa edistäen planeetan ja ihmisten ylösnousemusta. Hän työskenteli arkkienkeli Metatronin kanssa Egyptin pyramidien sekä kosmisten pyramidien rakentamiseksi Atlantiksen romahtamisen jälkeen, ja voi yhdistää meidät pyramidien kosmiseen tietoon ja tekniikoihin, jotka ovat odottaneet värähtelyn nousua. Serapis Bey on Atlantiksen Valkoisen ylösnousemusliekin ylläpitäjä, Suuren Valkoisen veljeskunnan jäsen ja Galaksienvälisen neuvoston jäsen.

Paul Venetsialainen
Paul Venetsialainen edistää luovuutta, rakkautta ja kauneutta. Hän auttaa tuomaan rakkauden kaikkeen tekemiseen ja kanavoimaan korkeampia energioita luovaan työhön. Hän auttaa meitä luomistyöskentelyssä, kun luomme elämäämme korkeampaan värähtelyyn ja kuvastamaan enemmän sielumme energiaa. Paul Venetsialainen on myös Suuren Valkoisen veljeskunnan jäsen sekä Galaksienvälisen neuvoston jäsen ja ylläpitää Vapauden liekkiä.

Kurssin käytäntö

Kurssi kestää kuusi viikkoa, yksi viikko vietetään aina yhden mestarin kanssa. Saat jokaisesta mestarista tietoa pdf-luennosta sekä visualisaation, jossa luot yhteyden häneen ja työskentelet hänen kanssaan. Saat myös harjoituksia, joiden avulla otat mestarin vielä vahvemmin avuksesi elämääsi.

Kurssin aluksi saat videoluennon, jossa on yleistä asiaa ylösnousemuksesta, mestaruudesta ja mestareista. Kurssilla käytettäviä työskentelytapoja voit soveltaa myös kurssin jälkeen, jos haluat tutustua vahvemmin muihin mestareihin.

Energiayhteyden voimakkuus riippuu sinusta, sillä mestarit osaavat sovittaa energiansa niin, että ne sopivat juuri sinulle. Aloittelijat työskentelevät lempeämmässä energiassa, ja he, ketkä ovat jo pidemmällä omalla mestaruustiellään, saavat mestareilta energialataukset ja ohjauksen juuri itselleen sopivalla tavalla.

Kurssi alkaa 15.4.2019 klo 12. Voit käydä sitä omaan tahtiin, mutta kurssin alettua siihen ei voi tulla mukaan myöhemmin.

Hinta: 76 e, 17. koulun jäsenille 60 e

Hintaan kuuluu

 • kurssikirjeet kerran viikossa
 • 7 luentoa, video ja kuusi pdf-tiedostoa
 • 6 visualisaatiota, n. 20-30 min. mp3-tiedostona
 • harjoituksia, samassa tiedostossa luennon kanssa

Kaikki aineisto on tallennettavissa itselle.

Kurssikirje, jossa on linkit sisältöön, tulee kerran viikossa automaattisesti antamaasi sähköpostiin. Voit käyttää aikaa mestarin kanssa kauemminkin kuin viikon, jos siltä tuntuu, ja jatkaa sitten seuraavaan, kun koet sen oikeaksi. Mestarit ovat mahtavia ja ihania valo-olentoja, ja huomaat kyllä, jos haluat viettää aikaa kauemmin jonkun kanssa.

Kurssille ilmoittaudutaan ostamalla se 17.kaupasta >>