Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, toteuttamaan kukin omaa sielunsuunnitelmaamme. Numerologia kertoo meille numeroiden energian avulla omasta itsestämme, läheisistä, sielunsuunnitelmasta, asuinpaikasta, työstä, terveydestä ja monista muista asioista.

Numerologian perusteet -kurssi on jaettu kolmeen osaan, jotka jokainen on jaettu pienempiin askelmiin. Kahdessa ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään yhden ison osa-alueen numerologiasta, ja kolmannessa opit yhdistelemään niiden antamia tietoja ja ymmärtämään muita elämäsi numeroita.

Saat tietoa numeroiden energioista ja miten niitä voi käyttää, sekä vinkkejä miten voit muuttaa omaa elämääsi numeroiden avulla.  Kolmannen osan käytyäsi osaat jo halutessasi tehdä numerologisia peruskarttoja. Sen jälkeen voit myös jatkaa syventäviä opintoja, joissa opit lisää eri numerologiasta, pyhästä geometriasta ja energiasta sekä miten voit auttaa muita numerologian avulla.

Numerologian perusteiden I-osa keskittyy nimeen, syntymässä saatuun nimeen, jokapäiväiseen käyttönimeen, nimenvaihdoksiin, lempinimiin… asioihin, joita nimi paljastaa ja kätkee.

Numerologian perusteiden II-osa keskittyy syntymäaikaan, sen energioihin ja mukanaan tuomiin ajallisiin muutoksiin, kuten henkilökohtainen vuosi, kuukausi ja päivä ja vuoteen sisältyvät ajanjaksot. Syntymäaika paljastaa myös asioita luonteestamme ja käyttäytymisestämme ja tavoista, joilla lähestymme elämää, arkea ja haasteita.

Numerologian perusteiden III-osa tuo lisää tietoa nimestä ja syntymäajasta, ja käsittelee myös muita elämässä vaikuttavia energioita ja numeroita, kuten perusasioita ihmissuhteiden numeroista.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen (maksamalla kurssimaksu) 17.kaupassa >>

Go to Top