Ladataan Tapahtumat

Numerologian perusteet I, II ja III

Numerot ovat energiaa, mahtavia virtauksia, joita maailmankaikkeudessa on. Synnymme jokainen tarkkaan valitussa kosmisessa virtauksessa, huolellisesti suunniteltuna ajankohtana, toteuttamaan kukin omaa sielunsuunnitelmaamme. Numerologia kertoo meille numeroiden energian avulla omasta itsestämme, läheisistä, sielunsuunnitelmasta, asuinpaikasta, työstä, terveydestä ja monista muista asioista.

Numerologian perusteet -kurssi on jaettu kolmeen osaan, jotka jokainen on jaettu pienempiin askelmiin. Kahdessa ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään yhden ison osa-alueen numerologiasta, ja kolmannessa opit yhdistelemään niiden antamia tietoja ja ymmärtämään muita elämäsi numeroita.

Saat tietoa numeroiden energioista ja miten niitä voi käyttää, sekä vinkkejä miten voit muuttaa omaa elämääsi numeroiden avulla. Kolmannen osan käytyäsi osaat jo halutessasi tehdä numerologisia peruskarttoja. Sen jälkeen voit myös jatkaa syventäviä opintoja, joissa opit lisää eri numerologiasta, pyhästä geometriasta ja energiasta sekä miten voit auttaa muita numerologian avulla.

Nimen salaisuudet

Numerologian perusteet I

Inkarnoituva sielu valitsee nimensä ennen syntymää. Nimeen koodataan lahjat ja läksyt tätä elämää varten, asiat joita sielumme on valinnut tähän inkarnaatioon. Se kertoo sielunmatkastamme mestaruuteen, näyttäen asiat, jotka olemme oppineet aiemmissa elämissä ja ne asiat, joissa piilevät tämän elämän mestaruuden siemenet.

Numerologian perusteiden I-osa keskittyy nimeen, syntymässä saatuun nimeen, jokapäiväiseen käyttönimeen, nimenvaihdoksiin, lempinimiin… asioihin, joita nimi paljastaa ja kätkee.

Opit tulkitsemaan omaa sielusi valitsemaa nimeä, mitä energioita toit tullessasi ja mitä aioit oppia. Kurssin jälkeen tunnet itseäsi paremmin. Ymmärrät läheisiä, työtovereita ja sukulaisia paremmin heidän nimensä perusteella. Tiedät, miten muut kokevat sinut ja miksi jotkut asiat vetävät sinua puoleensa automaattisesti ja osaat arvostaa omia lahjojasi paremmin.

Käytäntöä

Kurssi on jaettu neljään askelmaan, joissa opit aiheesta vähitellen yhä enemmän Saat kurssimateriaalin kirjallisena (pdf:nä) ja videolla, askelma kerrallaan. Voit tallentaa kaiken itsellesi, jolloin se on myöhemminkin käytössäsi.

Askelmiin kuuluu tehtäviä, joiden suorittamisen jälkeen avautuu seuraava askelma. Tehtävät eivät vaadi mitään muuta kuin yksinkertaista yhteenlaskua ja materiaalin läpikäyntiä, mutta kun olet suorittanut ne, tiedät varmasti ymmärtäväsi asian ja voit siirtyä luottavaisesti eteenpäin. Halutessasi saat henkilökohtaista ohjausta.

Voit käydä kurssia niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat, mutta sille on varattu aikaa aloituspäivästä kolme kuukautta. Sen jälkeen opiskeluoikeutesi loppuu. Jos kurssi jää kesken, kurssimaksua ei palauteta.

Rajoitettu opiskeluaika pitää opitun muistissa, eikä kurssin askelmia tarvitse koko ajan kerrata alusta lähtien. Kukin askelma vie noin viikon, tai lyhyemmäkin ajan, joten aikaa on todella runsaasti kurssin läpiviemiseen.

Kurssille ilmoittautuminen ja aloitus

Kurssi on aloitettavissa juuri silloin, kun sinulle sopii, aikaisintaan kuitenkin 12.8.Sen jälkeen kurssi on aloitettavissa aina 22.11. asti.

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17. kaupassa. Aloituspäivänä saat sähköpostiin kurssi-infon, ja siitä se sitten lähtee.

Kurssin jälkeen

Voit jatkaa suoraan seuraavaan osaan, Numerologian perusteet II, Syntymä ja ajalliset energiat