Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Paluu temppeleihin

Atlantis-yliopiston kurssi

Muistatko, tiedätkö, ajatteletko olleesi Kultaisella Atlantiksella osa sitä joukkoa, joka työskenteli temppeleissä pitäen yllä kultaista energiaa ja auttaen muita omalla osaamisellaan? Meitä oli paljon, jokainen yhtä tärkeä ja arvostettu, mikä ikinä tehtäväsi oli, ja miten tahansa toit oman panoksesi kultaisen maailman ylläpitämiseksi. Olemme vihdoin päässeet planeetalla siihen pisteeseen energiavärähtelyssä, että on mahdollista alkaa ottaa käyttöön taitoja ja tietoja, jotka olivat silloin käytössä.

Tätä on tietysti tapahtunut jo paljon, monet lempeämmät parannustekniikat ovat alkaneet tulla esiin, ”uusia” keksintöjä tulee jatkuvasti, olemme alkaneet ymmärtää maailmasta ja sen energiasta enemmän… On kuitenkin aika, että alamme hyödyntää enemmän sitä viisautta jonka olemme keränneet, ja tuoda yhä enemmän esiin kultaisen ajan taitoja ja tietoa kaikkien hyödyksi.

Kenelle

Paluu temppeleihin –kurssi on tarkoitettu hoitajille, henkisen tien opettajille, kanavoijille tai muille henkisen tien toimijoille. Sinun ei tarvitse tehdä näitä hommia työksesi, mutta jollain tavalla käytät osaamistasi toisten avuksi. Toimit ainoastaan korkeimpien valon auttajien kanssa ja osaat pitää huolta omasta energiatasapainostasi, esimerkiksi huolehtimalla maadoituksestasi ja energioidesi puhtaudesta ja suojauksista omalla tavallasi. Olet elänyt Kultaisella Atlantiksella, tai muiden Atlantis-kokeilujen kultaisena aikana ja olet valmis tuomaan oman taitosi ja viisautesi taas esiin.

(Jos et ole varma tuosta Atlantis-yhteydestä, kannattaa muistaa, että jokaisella aikuisella ihmisellä tällä planeetalla on joku yhteys Atlantikseen. Jos teet työksesi tai muuten jotain, joka auttaa muita ihmisiä, eläimiä tai luontoa, olet erittäin todennäköisesti tehnyt samaa jo kauan sitten. Ja jos tämä kurssi kosketti jotain sinussa, olet varmasti yksi meistä. )

Kurssin tarkoitus

Kurssi tuo jokaiselle osallistujalle uuden hoitomuodon tai -tekniikan, tai kohennuksen entiseen, uuden asian, jota kouluttaa, tai syvemmän ymmärryksen entiseen, jonkun uuden asian, jota voi alkaa hyödyntää omassa auttamistyössään, hoidoissa, koulutuksissa tai muuten. Tämä on asia, jonka kurssilainen on osannut tai tiennyt, ja kurssin aikana se otetaan esiin, ja hiotaan käytettäväksi tästä eteenpäin omassa elämässä.

Tämä on siis tavallaan bisneskurssi, tai lisäoppia työhön, mutta ennen kaikkea kurssi yhdistää jokaisen omaan osaamiseensa ja sen temppelin energiaan ja tietotaitoon, jossa hän eli noin kymmenentuhatta vuotta sitten. Kurssi ei kuitenkaan sovi heille, ketkä vain haluavat yhteyden Kultaisen Atlantiksen energiaan. Jokaisen on otettava käyttöön – omalla tavallaan – se, mitä hän kurssin aikana löytää.

Muuna hyötynä on se, että Kultaisen Atlantiksen yhteys vahvistuu, oma värähtely nousee ja puhdistuu, yhteys valon auttajiin vahvistuu entisestään ja oman sielunsuunnitelma nousee korkeimmassa potentiaalissaan vahvemmin käyttöön.

Kurssin käytäntö

Työkaluina kurssilla on visualisaatioita, regressioita, harjoituksia ja parityöskentelyä. Käytämme kristalleja ja kristallikalloja ladataksemme tietoa käyttöömme ja käytän omaa osaamistani Kultaisen Atlantiksen elämästäni yhdistääkseni kurssilaiset kultaiseen energiaan ja omaan temppeliinsä.

Lyhyiden luentojen ja käytännön tekemisen avulla Kultainen Atlantis tulee taas tutuksi monine temppeleineen, korkeavärähteisine enkeleineen ja papistoineen, lohikäärmeineen, yksisarvisineen ja tähtiauttajineen. Jokainen kurssilainen on jo Kultaisella Atlantiksella toiminut omien auttajiensa kanssa, ja nämä yhteydet aktivoidaan ja vahvistetaan.

Tässä vaiheessa, kun ryhmä ei ole vielä valmis, en osaa varmasti sanoa ketä kaikkia valon auttajista on mukana, mutta ainakin Lordi Voosloo, Lordi Kumeka, arkkienkeli Metatron ja Shekinah, St. Germain, Thoth ja Isis sekä valtava joukko yksisarvisia ja lohikäärmeitä ja osa Galaksienvälistä neuvostoa on nyt jo mukana asiassa.

Aika ja paikka

Kurssi rakentuu lähipäivistä ja etäjaksoista.

Aloitus 10-11.11. klo 10-17. Paikka Lumikristalli, Turku (Jos on kiinnostuneita kovasti, on mahdollista aloittaa toinen ryhmä Jyväskylässä tai muualla)

Aloitamme viikonlopun lähijaksolla, joka käynnistää muistojen, taitojen ja tietojen aktivoitumisen.

Etäjakson aikana ryhmä kokoontuu Facebookin suljetussa ryhmässä. Jokainen työskentelee itsekseen ja kertoo viikoittain kuulumisiaan Facebookin ryhmässä. Etäjaksoon kuuluu visualisaatioita yksin ja yhdessä sekä tehtäviä, jotka ovat osin yksilöllisiä, osin kaikille samoja.
Jokainen testaa ja hioo uusia taitojaan käytännössä käyttäen tarvittaessa muita kurssilaisia koekaniineja, esimerkiksi kertoen oivalluksistaan, selittäen miten ajattelee juttuaan käyttää kurssilla tai tehden hoitoja tms.

Aikaa visualisaatioihin ja tehtäviin menee yksilötyöskentelynä joitakin tunteja viikoittain. Teemme myös yötyöskentelyä yhdessä, saamme koulutusta Kultaisen Atlantiksen ylipapeilta ja -papittarilta ja joiltakin muilta valon auttajilta.

Toinen lähijakso kevättalvella 1 pv yhteisesti sovittavana aikana (tai 2 pv, jos ryhmä niin haluaa) suunnilleen maaliskuun alussa. Päivä sovitaan yhdessä ensimmäisessä tapaamisessa.

Osallistujien tavoitteista ja tulevista uusista jutuista riippuu tarvitaanko välillä lähipäiviä esimerkiksi uusien hoitotapojen testaamiseen. Tämä sovitaan ryhmän kanssa yhdessä. Tarvittaessa lähipäivä voi olla jo talvella, silloin lähipäiviä on 1, ja toinen myöhemmin keväällä.

Toinen etäjakso on tapaamisen jälkeen, uusien juttujen hiomista varten, että ne ovat valmiita käyttöön laajemmassa mittakaavassa.

Kurssin lopuksi

Kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen osaamisestaan. Hyväksytysti kurssi on suoritettu, kun kaikki tehtävät ja visualisaatiot on tehty, kurssilainen on osallistunut lähipäiviin, raportoinut omaa edistymistään, hionut oman uuden taidon/tiedon käyttökelpoiseksi ja auttanut  tarvittaessa muita esimerkiksi antamalla palautetta.

Hinta

Ensimmäinen 2 pv viikonloppu on 222 e, ja etäjakso 44 e /kk. Toinen lähijakso 1 pv 111, 2 pv 222 e ja viimeinen etäjakso samoin 44 e/kk.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

ulla at seitsemastoista.com, 040 417 6782