Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lue tarkemmin Kultaisen Atlantiksen tähtikoulusta >>

Plejadit

Kaunis, lempeää energiaa värähtelevä tähdistö Plejadit, Seulaset, on monen suomalaisenkin sielun alkuperäinen koti ja auttajamme matkalla uuteen kultaiseen aikaan. Plejadilaiset ovat parantajia ja heidän sininen valonsa ja kehittynyt teknologiansa auttavat monia ympäri universumia valaistumiseen, parantumiseen ja rauhaan. Kaikki maahan inkarnoituneet plejadilaiset kantavat sen sinistä parantavaa energiaa aurassaan.

Plejadit on kokonaan ylösnoussut, ja sen energia värähtelee seitsemännessä ulottuvuudessa. Plejadeihin kuuluu satoja tähtiä, vaikka ihmisillä on nimiä vain joillekin. Energia on hyvin korkea, ja siksi olemme vasta viime vuosina voineet olla siihen kunnolla yhteydessä.

Plejadilaiset ovat mahtavia parantajia, plejadilainen parantaminen toimii rakkauden, totuuden ja ykseyden kautta, palauttaen kehoihin täydellisen jumalallisen tasapainon. Ilo, onnellisuus, rauha ja sopusointu ovat myös plejadilaisten parantamisen ja energian ominaisuuksia. Plejadilaiset voivat auttaa meitä kehittämään intuitiotamme ja avaamaan mielen korkeampaan värähtelyyn, jolloin voimme tuoda henkisyyden käytännön arkeen.

Plejadit II

Plejadit I -kurssin käyneille

Plejadeihin kuuluu monia tähtiä, joiden jokaisen energia tuo oman sävynsä koko tähdistön puhtaaseen valoon. Kaikki Plejadien energia on sopusointuista, lempeää, parantavaa ja auttaa luomaan syvän yhteyden luontoon. Sen avulla voimme vahvistaa omaa yhteyttämme suoraan Alkulähteeseen ja ottaa käyttöön omaa sisäistä viisauttamme.

Monet jumalallista feminiinistä energiaa säteilevät valo-olennot madaltavat energiaansa Plejadien kautta, yksi heistä on universaali enkeli Maria. Riippumatta siitä oletko kotoisin Plejadeilta, viettänyt siellä paljon aikaa tai vasta tutustut siihen, plejadilaiset mestarit, enkelit ja lohikäärmeet voivat auttaa sinua tuomaan energiasi tasapainoon ja tuomaan ilon ja onnellisuuden vahvemmin elämääsi.

Visualisaatiossa vierailet Plejdien joillakin tähdillä ja omaksut niiden energiaa omaan energiakenttääsi, jos niin tahdot. Arkkienkeli Maria ja yksisarviset matkaavat kanssasi tutustumaan ihmeelliseen tähdistöön, joka voi olla sinunkin kotisi tai tuttu sielunmatkasi ajalta.

Toinen visualisaatio vie sinut Kultaisen Atlantiksen Sisäisen auringon temppeliin, jossa yhdessä lordi Voosloon kanssa vahvistat yhteytesi Plejadeihin mahdollisimman vakaaksi ja korkealle tasolle.

Tehtävät vahvistavat ymmärrystä Plejadien energiasta ja auttavat maadoittamaan sen omaan elämääsi.

Kurssi on etäkurssi.

Kurssin sisältö

  • videoluento
  • työkirja/tehtäviä pdf-tiedostona
  • 2 visualisaatiota mp3-tiedostona

Kurssin aloitettuasi saat käyttöösi koko kurssiaineiston, ja ehdotuksen missä järjestyksessä ja miten voit sitä hyödyntää.

22 e, sis. alvn ja kurssimateriaalin

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittaudutaan maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa.

Kurssi on aloitettavissa aikaisintaan 6.11. Ilmoittautuminen on avoinna nyt ja aina 11.11 asti. Voit käydä kurssia tietysti aivan omaan tahtiin.