Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Rakkauden piiri -etäkurssi

Olemme planeettana ja jokainen yksilönä tasapainottamassa energioitamme. Maskuliinisuuteen keskittyneellä planeetalla olemme kiinnittäneet enemmän huomiota myös arkkienkeleissä heidän jumalallista maskuliinisuutta ilmaiseviin ominaisuuksiinsa. Jumalallinen feminiinisyys on kuitenkin vahvistunut ja tulee vahvistumaan yhä enemmän, sillä maailman on oltava tasapainossa uudessa kultaisessa ajassa.

Jumalallista feminiinisyyttä tuovat arkkienkelit ovat tämän kurssin takana, ja antaen energiansa avuksesi. Arkkienkelit Faith, Hope, Aurora, Charity, Maria ja Christine ovat tuttujen arkkienkeleiden kaksoisliekkejä, ja edustavat aivan yhtä vahvasti arkkienkelien voimaa ja viisautta kuin tutummat Mikael, Gabriel, Uriel, Samuel, Rafael ja Jofielkin. Jumalallista feminiinisyyttä säteilevät arkkienkelit lähestyvät asioita kuitenkin hiukan eri tavalla, ja samalla, kun he auttavat meitä kaikin tavoin, he tasapainottavat energioitamme, että jokaisen värähtelyn olisi mahdollista nousta vielä korkeammalle, ja saisimme sielumme rakkaudellisen energian yhä vahvemmin omaan elämäämme.

Rakkaus on kaiken perusta, ja rakkauden puuttuminen luo ongelmia kaikkiin kehoihin, chakroihin, elämänalueisiin ja laajemmin koko planeetalle. Arkkienkeleiden avulla tuot tällä kurssilla jumalallisen feminiinisyyden kautta rakkautta itsellesi ja elämääsi. Vahvistat itseluottamustasi, rakastat ja arvostat itseäsi enemmän, tuot elämääsi rakkaudellisia uusia sävyjä, hoivaat sisäistä lastasi ja avaat viisautesi lempeästi käyttöösi. Tämä kaikki välittyy automaattisesti myös ympärillesi ja vetää puoleesi yhä lisää rakkaudellista energiaa. Voit käyttää kaikkea myös läheistesi ja koko planeetan hyväksi.

Kurssin rakenne

Kurssin pääpaino on käytännössä. Saat visualisaatioita ja harjoituksia, joiden avulla tuot arkkienkeleiden energiaa elämääsi. Saat heistä myös tietoa lyhyenä tekstitiedostona ja jokaiselta lisäksi kanavoidun viestin, joka auttaa sinua matkallasi uuteen kultaiseen aikaan. Kaiken saat tietysti itsellesi talteen myöhempää käyttöä varten.

Kurssi sisältää

  • 7 visualisaatiota, (n. 15-20 min)
  • 6 luentoa teksteinä
  • harjoituksia ja ehdotuksia miten työskennellä arkkienkeleiden kanssa
  • kanavoidun viestin jokaiselta arkkienkeliltä

Kurssi on etäkurssi. Se kestää 21 päivää alkaen 6.6.19. Joka kolmas päivä saat kurssikirjeen sähköpostiin. Siinä on linkit luentoteksteihin ja harjoituksiin pdf-tiedostona sekä visualisaatioon mp3-tiedostona.

Hinta

Kurssin hinta on 33 e/17. koulun jäsenille 22 e.

Ilmoittautuminen/osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa. Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen 6.6.19, ja siitä se sitten lähtee. Huomaa, että kurssi alkaa 6.6, joten ilmoittautuminen/kurssin maksaminen tulee tapahtua viimeistään 6.6 klo 12.

Go to Top