Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Käytännöllistä ylösnousemusta, Kultaisen Atlantiksen energioita, oman mestaruuden käyttöönottoa… Tim Whildin kurssi Lahdessa 21-22.9.

Lauantaina kurssi painottuu ajankohtaisiin energioihin, vuoden aikana tapahtuneisiin muutoksiin, elokuussa olleeseen Leijonaporttiin ja kurssilla ajankohtaisiin syyspäiväntasauksen energioihin, jotka ovat aina voimakkaita energiakohtia. Saamme tietoa ylösnousemusprosessin planeetanlaajuisesta sujumisesta ja mitä se tarkoittaa käytännössä itse kullekin, ja päivitämme chakramme ja energiamme uusiin energiavärähtelyihin.

Sunnuntaina keskitytään enemmän Kultaiseen Atlantikseen. Timin omat muistot ja tieto kultaiselta ajalta auttavat jokaista yhdistymään Kultaisen Atlantiksen energiaan, mahtaviin temppeleihin ja kristallien energiaan. Työskentelemme kristallien kanssa aktivoidaksemme omia muistojamme ja osaamistamme.

Kurssi tulkataan suomeksi. Kaikki visualisaatiot nauhoitetaan, ja kurssilaiset saavat ne itselleen mp3-tallenteina kurssin jälkeen.

Paikka on Lahti, Mukkulan kartano.

Aika on 21-22.9 klo 10-16.30 kumpanakin päivänä

Kurssin hinta on 260 e/2 pv ja 170 e/päivä, sisältäen aamu- ja iltapäiväkahvin/teen. Lounas ei kuulu hintaan, mutta kurssilaisille on varattu mahdollisuus kasvislounaaseen normaalia edullisempaan hintaan.

Ilmoittautuminen sähköpostilla ulla@seitsemastoista.com Saat sähköpostiin lisätiedot ja ohjeet.