Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Vaaleanpunaisten lohikäärmeiden kurssi

Tällä kurssilla avaat ja vahvistat yhteyksiäsi ihaniin vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin. Niitä on monenlaisia, mutta kaikki ne liittyvät jollain tavalla rakkauteen. Vaaleanpunaiset lohikäärmeet auttavat meitä tuomaan rakkautta elämäämme, päästämään irti vanhasta painolastista, vetämään puoleemme uutta rakkautta, rakastamaan itseämme, aivan kaikessa, mikä liittyy rakkauteen.

  • Arkkienkeli Samuelin lohikäärmeet toimivat yhdessä ihanien rakkauden enkeleiden kanssa poistaen esteitä rakkauden tieltä, auttaen meitä löytämään sen, mitä etsimme, ja rakastamaan itseämme enemmän. Ne voivat yhdistää meidät myös Alkulähteen kolmanteen säteeseen, joka on rakkauden, luovuuden ja toiminnan säde – erittäin ajankohtainen tänä kolmosvuonna.
  • Ruusunpunaiset lohikäärmeet avaavat sydämen terälehtiä, jotta voimme avautua rakkaudelle yhä enemmän, antaa anteeksi itselle ja muille, ja elää rakkaudessa, joka leviää kauttamme yhä laajemmas. Ruusunpunaiset lohikäärmeet tuovat rakkautta kaikkiin ihmissuhteisiin, ja auttavat myös romanttisen rakkauden kanssa.
  • Kwan Yinin vaaleanpunaiset lohikäärmeet työskentelevät sakraalichakramme kanssa, puhdistaen ihmissuhteista karmaa ja alemman värähtelyn rakkauden malleja, jotta kaikki ihmissuhteet voivat kukoistaa rajattomassa, varauksettomassa rakkaudessa. Niiden avulla vedämme puoleemme oman sieluperheemme. Kwan Yinin lohikäärmeet auttavat tasapainottamaan jumalallisen feminiinisen energian meissä sekä suojelevat ja auttavat meitä planeetan muuttuvissa värähtelyissä.
  • Arkkienkeli Marielin magentanpunaiset lohikäärmeet avaavat sielutähtichakraamme, jotta voimme ottaa käyttöön elämien aikana keräämäämme viisautta, tietoa ja taitoja. Ne auttavat meitä oivaltamaan todellisen olemuksemme ja muistamaan henkisen perintömme koko sielunmatkaltamme.
  • Andromedan himmeän vaaleanpunaiset lohikäärmeet voivat tuoda meille rakkauden kaikki värähtelyt sekä korkeamman värähtelyn sydämen kautta toimivaa luovuutta ja parannusta. Andromedan lohikäärmeet voivat täyttää kaikki chakramme korkeimmalla rakkaudella, avaten ja aktivoiden niitä toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla, mikä auttaa elämäämme paremmaksi kaikin tavoin.
  • Venuksen valko-vaaleanpunaiset lohikäärmeet avaavat sydämemme yhteyteen Kosmisen sydämen ja Alkulähteen kanssa, tuoden ääretöntä, rajatonta rakkautta sydämeemme ja kaikkialle, minne ne pyydämme. Venuksen lohikäärmeiden avulla voimme avata ja vahvistaa yhteyttämme kaikkeen, luontoon, eläimiin, ihmisiin, tähtiin ja tähtiauttajiin, sillä ne avaavat sydäntämme ja meitä vähitellen ymmärtämään ja omaksumaan ykseyden.

Kurssi koostuu lyhyistä luennoista (pdf), jossa saat tietoa aina kulloinkin aiheena olevista erilaisista vaaleanpunaisista lohikäärmeistä ja tavoista, millä ne voivat auttaa sinua ja planeettaa. Luentoja tulee 6, sama määrä kuin erilaisia lohikäärmeitä. Saat ehdotuksia ja harjoituksia, joiden avulla teet yhteistyötä lohikäärmeiden kanssa. Saat myös visualisaatioita, joissa työskentelet lohikäärmeiden kanssa, opit tunnistamaan niiden energiaa ja saat apua, hoivaa ja ennen kaikkea valtavat määrät rakkautta itsellesi ja elämääsi, läheisillesi ja koko planeetalle. Visualisaatioita on 7 (n. 15 min), yksi jokaiselle kuudelle erilaiselle lohikäärmeelle sekä yksi yhteiseen työskentelyyn niiden kanssa.

Kaikki nämä lohikäärmeet työskentelevät monien enkeleiden, mestarien ja kristallien kanssa, joten myös niistä puhutaan luento-osuudessa, ja ne ovat mukana visualisaatioissa.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi. Se kestää 21 päivää alkaen 5.4.19. Joka kolmas päivä saat kurssikirjeen sähköpostiin. Siinä on linkit luentoon pdf-tiedostona, pieni tehtävä sekä linkki visualisaatioon mp3-tiedostona. Kaiken voit tietysti tallettaa itselle myöhempää käyttöä varten.

Hinta

Kurssin hinta on 33 e/17. koulun jäsenille 22 e.

Ilmoittautuminen/osallistuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu 17.kaupassa >>.

Ensimmäinen kurssiposti tulee antamaasi sähköpostiosoitteeseen 5.4., ja siitä se sitten lähtee. Huomaa, että kurssi alkaa 5.4, joten ilmoittautuminen/kurssin maksaminen tulee tapahtua viimeistään 5.4 klo 12.