Kuu, kuudempi, kuusin

Ehkä ei vertailumuodot mene ihan putkeen, mutta kuu on minun horisontissani aika merkittävä nykyään. Mitä enemmän siitä opin, sitä mielenkiintoisemmaksi menee. Ehkä se seuraava opiskeluaihe ei olekaan astrologia vaan kuulogia. Jos ei moista ole, ainahan sen voi aloittaa. Ihan varmasti sitä paitsi on, ainakin muilla mailla.

Ehkä tämä liittyy siihen energioiden tasapainottamiseen, mitä tapahtuu yhä voimistuvassa määrin. Kuu kun tuo meille jumalallisen feminiinisyyden energioita, tasapainottaen niitä planeetalla ja ihmisten elämässä. Emme voi mennä korkeisiin värähtelyihin ilman tasapainoisempaa energiaa. Se on käytännössä varmaan aika kova juttu monelle, tietää uudenlaista ajattelutapaa, uusia käyttämistapoja ja omien uskomusten muuttamista.

Energioiden tasapainottuminen näkyy myös leidimestareiden, jumalallista feminiinisyyttä kantavien ylösnousseiden mestarien lisääntyneenä läsnäolona, samoin kuin arkkienkelien kaksoisliekkien. Mietin kovasti noita arkkienkeleitä, kun jotenkin pitäisi osata kuvata sitä energiaa ylihuomenna alkavassa Rakkauden piiri –kurssissa. Tästä voi tietysti päätellä, että ei ole ihan valmis vielä moinen kurssi, mutta onhan tässä vielä aikaa:). Tai toisaalta, miksi minun sitä pitäisi selittää, tärkeintä on saada kurssilaiset kokemaan energiat itse, omalla tavallaan. Mutta on ne kyllä omanlaisiaan.