Kysymyslistaa arkkienkeli Metatronille – ja Timille

On hienoa, että on valo-olentoja ja tämän tason tyyppejä, kenen voi luottaa sanovan juuri, niin kuin asia on. Ja sanovan myös sen, tai ainakin antavan ymmärtää, kun aihetta on, että oisithan tuon voinut itsekin tajuta… Tim Whild ei niinkään, Tim ymmärtää, että minun päässäni on joskus kuudet aivot ihan solmussa, ja ajatusketju ylettyy pari kertaa maapallon ympäri ja Siriukselle asti, joten voi olla, että välillä on hämärämpiä kohtia.

Arkkienkeli Metatron on vähän kärsimättömämpi. Ei hänkään suoranaisesti sano mitään, enkelit kun ovat yleensä rakastavia ja kannustavia jopa silloin, kun kysyt noin viidettäkymmenettä kertaa samaa asiaa, kun et vieläkään tajua. Mutta se katse… välillä tuntuu, että enkelit katsoo toisiaan samalla tavalla kuin lapsukaiset joskus, silmiään pyöritellen ja yrittäen pidätellä hymyään.

No, kysymyksiä on joka tapauksessa listaksi asti molemmille. Ja sori, Metatron, mutta haluan tarkistaa Timiltä jotain mitä annoit ymmärtää. En siis mitenkään epäile arkkienkeli Metatronia, vaan omaa ymmärrystäni, olenko tajunnut oikein. Nytkin sain pienen valaistumiselämyksen säteiden kanssa, enkä oikein tahdo sitä uskoa. Mutta toisaalta, jos niin on… hmm. Raksutus aivoissa on varmasti hyvin kuultavissa.

Olen aika innoissani Alkulähteen säteistä yleensä ja nyt erityisesti. Piti jo keväällä saada kirja valmiiksi, mutta niin taas aikatauluun kiilasi yhteisön hyväksi tehtävää työtä. Onneksi ne on nyt suht tehty, joten aikaa pitäisi jäädä omiinkin hommiin. Säteet ovat minusta niin loistavia, ihania, valaisevia ja käyttökelpoisia ihan arjessa. Kiva saada niistä enemmän tietoa Metatronilta, ja kiva kun saa jaella tietojaan myös muille. Heti, kun vielä saa muutamaan kymmeneen kysymykseen vastauksen Metatronilta.

Timin kysymyslistaa kirjoittelen hiljalleen, pitää olla jutut järjestyksessä, kun jutellaan nyt joitakin kertoja ennen syyskuuta, ja viimeistään sitten syyskuussa, kun Tim on Suomessa. Niin paljon on energia muuttunut, että on valtavan hieno juttu, että Tim tänne tulee. Kyllähän näistä aina kuulee muutenkin, ja yläkerran kaverit opastaa, mutta pidän Timin tavasta selittää selkeästi mitä kaikki tarkoittaa sekä ylösnousemusprosessissa että arjessa. Ja tietysti siitä, että saan vastaukset kysymyksiin, jopa niihin niin, mutta… joita kyllä riittää.