Lahja on lahja valepuvussakin, eli mitä tästä opimme

Meille on annettu mahdollisuus tehdä iso muutos parempaan. Ja mikä ihmeellisintä, ja hienointa, se on maailmanlaajuinen. Kyllä, tulee hankaluuksien kautta, tulee viruksen kautta, tulee rajoituksien kautta. No… sitä saa mitä tilaa. Ego-osasto itsessä sanoo, että eikö tätä ole tolkutettu vuosikausia, eikö hellävaraisia merkkejä ole annettu ihan tarpeeksi, joten turha kitistä, kun tulee vähän järeämmät otteet…

On todella helppo saada tartunta siitä pelosta, jota nyt levitetään niin voimakkaasti. On tietysti kerrottava asioita, tuotava tietoa ja neuvoja ja saatava ihmiset hereille. Silti monesti uutisointitapa ja skenaariot ja tulevaisuuden kuvat kertovat siitä, että kamalaa ja vielä kamalammaksi menee. No, saattaa olla mutta saattaa olla olemattakin… Uutta luomme joka hetki, eikä sen aina tarvitse olla sellainen, mitä joku toinen sanoo.

Tämä ylösnousemus ja ennen kaikkea uuden kultaisen ajan rakentaminen on planeetanlaajuinen tehtävä. Toisaalta se on hyvin yksilötehtävä, sillä jokaisen on henkilökohtaisesti tehtävä oman elämänsä muutokset, ja toisaalta taas jokaisen on tehtävä sama. Ymmärrän itse tämän meneillään olevan jutun niin, että on aika rakentaa uutta kultaista aikaa. Ihan käytännössä, kuten tämän vuoden energia vaatii. Nyt meille on annettu mahdollisuus muuttaa kertaheitolla arvostuksia, avata sydäntämme, ottaa vastuu omasta käytöksestä ja ennen kaikkea omasta energiasta. Se on suuri lahja, joka tulee kyllä kieltämättä vähän valepuvussa. Mutta eipä suurin osa porukasta vapaaehtoisesti olisi kuitenkaan muuttanut mitään, joten sitä saa ja niin edelleen.

Tämä on mahdollisuus tehdä iso harppaus parempaan, ja sori, mutta olen myös sitä mieltä, että jos emme nyt ota opiksemme, läksy on kohta edessä uudestaan. Onneksi opittava asia on ihan tajuttoman hieno, joten sen pitäisi sujua ilolla ja helposti. Oman energiansa valitseminen. Oman erottelukyvyn käyttäminen siinä, mihin uskoo ja mitä levittää eteenpäin. Huomion kiinnittäminen läheisiin ja myös itseen, omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Sen tekeminen, mikä tuo iloa ja tyytyväisyyttä. Ystävällisyys ja muiden auttaminen. Positiivisten asioiden ja hetkien löytäminen kaikessa. Luonnon arvostaminen ja hyvä kohtelu. Eli sydämen avaaminen, rakkauden energiassa eläminen ja rakkauden säteileminen myös muille, noin hörhökielellä ilmaistuna. Ynnä pikkiriikkinen ripaus luottamusta maailmankaikkeuteen ois aika hienoa myös.

Ymmärrän ihmisten huolen toimeentulosta, saman asian kanssa tässä ollaan tekemisissä melkein kaikki. Toimeentuloakin tietysti on monenlaista, ajattelee nimimerkki Mitkä säännölliset tulot, mikä kuukausipalkka, mikä palkallinen kesäloma… Paradoksi tässä on tietysti se, että luottamus maailmankaikkeuteen avaa runsauden ovet. Sitä läksyä joutuu nyt aika moni opettelemaan. Ja anteeksi, vaikka joutuisin kivitetyksi, olen sitä mieltä, että jos tekee sitä työtä, mikä on itselle oikea, kyseessä on notkahdus, ei katastrofi.

Ymmärrän huolen läheisistä ja terveydestä, itselläkin oli tekemistä oman energian kanssa, kun riskiryhmään kuuluvat lähimmäiset alkoivat köhiä. Mutta tiedän, että autan paremmin, kun pidän heitä ajatuksissani valossa ja hyvinvoivina, ja lähetän arkkienkeli Rafaelin pitämään heidät parantavassa energiassa kuormittamatta tilannetta omalla huolellani. Omalta kannaltani taas tiedän, että alemman energian vaivat ja ongelmat eivät voi olla olemassa korkeammassa värähtelyssä, joten chakratyöskentely, energian puhdistaminen ja suojaukset sekä henkisen tien työkalujen käyttö ovat arvossaan. Kyllä se Metatron yritti nalkuttaa, mutta vasta nyt olen taas palannut säännöllisen chakratyöskentelyn pariin. Eli pakkokeinoja tarvitaan täälläkin…

Tällä hetkellä, kun pandemiaa pukkaa joka puolelta, ja uutisissa kilpaillaan siitä, kenellä on kamalimmat visiot, somesta puhumattakaan, olisi hyvä ymmärtää, että vaikka jotain ennustellaan, se ei välttämättä toteudu. Ollaan järkeviä, huolehditaan läheisistä ja itsestä ja autetaan muita, mutta pidetään samaan aikaan mielessä, että kaikki voi sujua paremmin kuin kukaan ennustaa. Ei se sairastuneiden määrä tai kuolleiden määrä ole kiveen kirjoitettu. Me vaikutamme siihen itse, jokainen omilla toimillaan ja ennen kaikkea omalla energiallaan ja sillä, mitä luomme joka päivä ajatuksilla, sanoilla ja teoilla.

Minusta on myös todella tärkeää, että ymmärtää sen, että tästä seuraa parempaa. Ja vaikkei ymmärrä, niin edes ajattelee niin silloin tällöin, se avaa oven muutokselle. Kun pidämme yllä visiota paremmasta tulevaisuudesta, se alkaa toteutua, ihan yhtä helposti kuin päinvastainenkin. Mitä siis haluaisit, että koronan jälkeisessä maailmassa tapahtuisi?

Minun listalla on mm. se, että jokaisen värähtely on noussut vähintään viidennen ulottuvuuden alatasoille – no joo, hyväksyn nelosen ylätasonkin:) – ja kaikki ymmärtävät mikä on heille oikeasti tärkeää, arvostamme luonnon puhdistunutta olemusta niin, ettemme enää palaa entiseen, ihmiset tekevät työtä, joka tuo heille iloa ja tyydytystä, ynnä monta muutakin asiaa, mukaan lukien komentaja Ashtarin vierailun niin, ettei sitä voi enää kieltää kukaan:).