Korkeamman värähtelyn numerot ja numerologia

Olet nyt tutustunut monenlaisiin vaaleanpunaisiin lohikäärmeisiin. Aivan kuten enkeleitäkin, lohikäärmeitä on monenlaisia. Ja aivan kuten enkelitkin, ne tulevat luoksemme heti, kun ajattelemme niitä, puhumme niistä tai kutsumme niitä.

Ei ole tarpeen tietää välttämättä ketä ja mitä kutsua, pääasia, että pyydät apua. Lohikäärmeet eivät voi puuttua pyytämättä elämäämme, joten niiden apua pitää pyytää. Jos siis tarvitse apua mihin tahansa, mihin liittyy rakkaus, haluat vaikka lisää rakkautta elämääsi, ihmissuhteeseen, tilanteeseen… mitä tahansa, etkä muista kuka se nyt olikaan, joka tähän liittyi, voit kutsua pelkästään vaaleanpunaisia tai rakkauden lohikäärmeitä, ja juuri oikea yksilö on luonasi välittömästi.

Visualisaatio

Visualisaatiossa tapaat kaikki ihanat lohikäärmeet, joiden kanssa olet työskennellyt tällä kurssilla. Tapaat ne kaunissa temppelissä, ja saat niiltä lahjoja.

(Voit tallentaa visualisaation itsellesi napsauttamalla sen päällä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Save audio as /Tallenna tiedosto nimellä… )


Kiitos tästä kurssista, olet levittänyt rakkautta hyvin tehokkaasti vaaleanpunaisten lohikäärmeiden kanssa. Pidä ne vierelläsi myös jatkossa.


Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK