Maailmankaikkeuden yliopisto

Mitä minä ajattelin ja mitä maailmankaikkeudella on mielessä, on ilmeisesti kaksi eri asiaa. Minä ajattelin rakentaa Kultaisten aikojen yliopistoa ensin rauhassa Suomessa, ja muut hoitavat omat osansa muilla mailla, mutta mutta…

Niin vaan huomasin kirjoittavani sujuvaa finglishiä ja välillä englantiakin, jotta kaikilla on sama pohja, mikä sitten toimii joka puolella. Ihan kiva toisaalta, eipä tarvi kitistä että jotain puuttuu tai joku on väärin, kun pääsee itse vaikuttamaan noin paljon. Se vaan triplaa työmäärän. Enkä ole vieläkään keksinyt miten helpoiten välittäisin suomenkielisen videon sisällön muille kielille ilman tekstejä. Voi miten kaipaan sitä scifi-elokuvissa olevaa kalaa, mikä pujahtaa korvaan, ja sen jälkeen jokainen voi puhua omaa kieltään ja kaikki ymmärtävät sen.

Toinen mitä olen havainnut, on asian leviäminen ällistyttävän laajalle. Olen kuullut mikä kummallisimmista maailmankolkista juttuja tästä yliopistosta, ja saanut viestejä asiasta eri puolilta Eurooppaa. Ihana, kun on kannustusta, totta kai. Mutta kuten sanottu, ajatus oli että itse toimin täällä ja myöhemmin sitten muualla, mutta nyt tajusin, että ne muutaman englanninkieliset videot mitä olen tehnyt ja pari kurssia, mitä olen englanniksi kouluttanut, antoivat kuitenkin jonkinlaisen pohjan. Jotenkin on tuo maailmankaikkeus ohjannut koko ajan oikeaan suuntaan – mitä en olisi uskonut vielä joku aika sitten.

Samoin olen ällistellyt sitä, miten laajalle tämä minun siirtymiseni yliopiston hommiin on levinnyt. Mitä ihmettä se kellekään kuuluu… Mutta näkyy kuuluvan, ja ennen kaikkea se myllerrys, minkä se aiheutti. Ehkä se kuuluu kategoriaan Kaiken on noustava esiin, jotta se voidaan puhdistaa. Tai sitten se liittyy tähän omaan yltiöpäiseen indigo-energiaan, joka tekee niin kuin on oikein muistamatta, että joillakin ottaa egosta. Silti tuntuu hassulta, että tästä seurasi ja seuraa isompi muutos kuin kuvittelin. Ehkä vihdoin siis tajuan mitä ne yksisarviset kahdeksan vuotta sitten tarkoittivat. Tai siis tajusin sen jo aiemmin, mutta en ehkä kuitenkaan ihan sitä mitä kaikesta seuraa. No, kultainen aika on yhä lähempänä ja muutoksen on tultava arkiseen elämään itse kullakin, ja se alkaa selkeämmästä ymmärryksestä. Niin kummallista kuin se joskus voikin olla.

Niin, se Kultaisten aikojen yliopistoMaadoitus ja suojaus on eka osa, jonka toivon saavani julki suomeksi tällä viikolla tai seuraavalla. Nämä ekan tason kurssit on toisaalta tuttuja, mutta kun ne tehdään astetta syventävämmällä tavalla ja ottaen kristallit mukaan, pitää vähän testailla ja miettiä miten ne saadaan parhaiten toimimaan. Sitten energiapuhdistukset ja energian kohottaminen, chakrat – siitä olen todella innoissani, kiitos Metatron – ja monia muita kursseja. Ja ihanat kristallit sekä etänä että livenä Turussa syyskuussa. Ihanaa, ei voi muuta sanoa. Ja sitten pääsee toteuttamaan kakkostason kursseja, joista varsinkin Kultaista Angalaa odotan itse tosi kovasti. Sekä Kultaista Atlantista, siihen on tulossa niin mahtavia juttuja. Ja mestareita, sitä on ollut niin mahtava hahmotella ylösnousseiden mestareiden kanssa. Kaikki tulevat ja jo olevat ovat itse asiassa tosi mahtavia. Ja parasta – tai pahinta, kun ei pääse heti hommiin – on ne jatkokoulutukset. Kiitos arkkienkeli Metatron, lordi Kuthumi ja lordi Voosloo. Kun vielä oppisin ilmentämään suoraan energiasta todellisuuteen ilman että joudun tekemään kaiken…