Kultainen Atlantis

Kultainen Atlantis oli aika, jolloin energia tietyllä suojatulla alueella maailmassa oli korkeinta mitä tähän mennessä on ollut. Ihmisillä oli 12 chakraa avoinna, tasapainoisia ja aktiivisia, jokainen käytti selväaistejaan, telepatia oli yleistä, jokainen kommunikoi tietoisesti valon auttajiensa kanssa, elämä oli yhteisöllistä, rakkaudellista ja kaikkea ja kaikkia kunnioittavaa ja arvostavaa.

Kultainen Atlantis on se malli, jolle luomme uuden kultaisen ajan. Kaikilla aikuisilla on joku kosketus Atlantiksen kokeiluun, ja monilla on vähintään yksi elämä siellä. Voimme siis saavuttaa saman suhteellisen helposti, kun oma värähtelymme nousee.  Meillä oli tällä hetkellä vielä uskomattomilta tuntuvia taitoja ja lahjoja ja kristalliteknologiaa, ja olemme vähitellen avaamassa niitä käyttöömme uudelleen.

Atlantis oli viiden kokeilun sarja, joista viimeisestä osa oli Kultaisen Atlantiksen aikaa. Kultaisia aikoja ja korkeita energioita oli myös muissa neljässä kokeilussa, mutta Atlantiksen aika oli pitkä, ja siihen mahtuu myös paljon muunlaista energiaa. Monet ovat myös kokeneet Atlantiksen tuhoutumisen energioiden madallettua liian alas, ja siitä on voinut jäädä tiedostamattomia pelkoja. Voimme myös pelätä käyttää omia taitojamme ja lahjojamme, alitajuisesta pelosta, että luomme kaiken uudelleen.

Tällä kertaa kaikki on toisin. Kyse ei enää ole rajatusta alueesta eikä kokeilusta, nyt menemme kultaiseen aikaa koko planeetan laajuisesti, aivan kaikki. Kaikki on varmistettu monin kerroin, emmekä ikinä enää tule kokemaan Atlantiksen energian romahtamista emmekä sen tuhoa. Voimme aivan vapaasti nostaa värähtelyämme ja herätellä lahjojamme ja uinuvaa DNA:ta jälleen käyttöön. Itse asiassa koko juttu oli suunnitelma, joka toteutettiin. Kosmisena hetkenä Atlantiksen kokeilu päättyi, ja olemme valmiita uuteen kultaiseen aikaan.

Käynti Kultaisella Atlantiksella visualisaatiossa tai unen aikana auttaa, jos jollain tavoin epäröi kulkea omaa henkistä tietään eteenpäin. Kultaisella Atlantiksella käynti alkaa automaattisesti parantaa haavoja ja pelkoja, ja vapauttaa meitä kulkemaan nykyisen inkarnaation henkistä tietä parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Jos haluat mennä unen aikana käymään Kultaisella Atlantiksella, voit pyytää sitä illalla. Kutsu Atlantiksen kultaiset lohikäärmeet ja Kultaisen Atlantiksen enkelit olemaan kanssasi ja auttamaan sinua. Pyydä, että lohikäärmeet suojelevat sinua ja että enkelit auttavat sinua vapautumaan kaikesta, minkä on aika mennä. Et ehkä muista aamulla mitään, sillä energia voi olla hyvin korkea, mutta energiatasolla on tapahtunut muutos, ja se alkaa näkyä elämässä automaattisesti.

Visualisaatio: Vierailu Kultaisella Atlantiksella

Jos mahdollista, laita kaunista, rauhallista musiikkia soimaan. Se rentouttaa sinua ja nostaa tilan värähtelyä. Sytytä kynttilä pitäen yllä aikomusta, että menet käymään Kultaisella Atlantiksella.

 • Istu mukavasti, jalat lattiaa vasten. Keskitä energiasi hengittämällä muutaman kerran syvempään. Anna uloshengityksellä kaikkien huolien ja turhien ajatusten valua jalkojen kautta alas maahan.

 • Lähetä juuret kasvamaan jalkapohjista alas maahan. Kuvittele tai visualisoi omat kauniit, vahvat juuresi, jotka matkaavat helposti läpi kaikkien maakerrosten, alas ja alas, aina maan keskipisteeseen asti. Siellä on valtava keskuskristalli, jonka ympärille voit kietoa juuret tiukasti. Anna maan energian virrata juuriasi pitkin ylös, täyttämään kehosi ja aurasi. Aisti maan energia, rakkaus ja hoivaava, maadoittava energia, joka täyttää koko olemuksesi.

 • Alkulähteestä, korkeimmasta valosta ja rakkaudesta ympärillesi laskeutuu kultainen valopilari. Anna valon ympäröidä sinut täysin, hengitä sitä sisään, ja anna sen täyttää koko olemuksesi. Valo virtaa myös juuriasi myöten maahan, levittäen valoa ja rakkautta planeetalle.

 • Kutsu arkkienkeli Mikael suojelemaan sinua. Mikael tulee välittömästi vierellesi, ja asettaa sinisen, kultavuorisen viittansa harteillesi, vetää viitan kiinni jalkojen ja maatähtichakran alta leukaan asti, ja vetää hupun päähän suojaamaan ylemmät chakrat ja kolmannen silmän. Mikaelin energian suojassa on hyvä matkata Kultaiselle Atlantikselle.

 • Kutsu Kultaisen Atlantiksen enkeleitä ja lohikäärmeitä.

 • Voit ehkä aistia heidän läsnäolonsa, tai ehkä et tunne paljon mitään, jos energia on jo tuttu sinulle. Kultaisen Atlantiksen enkelit ja lohikäärmeet ovat kanssasi, ja auttavat sinua matkaamaan Kultaiselle Atlantikselle.

 • Istahda lohikäärmeen selkään, ja anna sen viedä sinua kohti Kultaista Atlantista. Enkeli on vierelläsi, ja lentää kanssanne. Tiedät olevasi täysin turvassa ja suojassa lohikäärmeen ja enkeleiden kanssa.

 • Kuljette energiassa, ajassa ja paikassa kohti Kultaista Atlantista, ja pian näet kauniit vuoret, vihreät laaksot ja turkoosin meren. Lohikäärme laskeutuu helposti ja vaivatta kauniille hiekkarannalla. Voit aistia värit, kullanhohteisen hiekan, turkoosin, kirkkaan veden, sinisen taivaan, vihreyden ja kukkien värit. Kuulet ehkä delfiinien äänet kaukaa mereltä, lintujen laulun ja keijukaisten helisevät äänet.

 • Kultainen Atlantis on rakkauden, rauhan ja tyyneyden paikka. Anna itsesi aistia energia.

 • Rannalta lähtee polku, jota lähdet kulkemaan yhdessä Kultaisen Atlantiksen enkelin kanssa. Polku johdattaa teitä vähän ylöspäin, kohti kaunista puutarhaa.

 • Enkeli näyttää, että sinua varten on varattu kaunis istuin. Istahdat siihen, ja katselet Kultaista Atlantista. Ehkä tunnet tämän paikan, tai ehkä se on sinulle uusi. Näetkö täältä meren? Näetkö vuoret? Vai kauniit puutarhat ja metsät? Onko lähellä temppeliä? Ehkä et näe, vaan aistit energian, rakkauden ja valon. Luota omaan tuntemukseesi, se on juuri niin kuin sinulle on oikein.

 • Enkeli kehottaa sinua vain istumaan rauhassa jonkin aikaa. Kultaisen Atlantiksen energia parantaa sinua ja enkelit vierelläsi puhdistavat pois Atlantikseen liittyviä negatiivisia energioita tai pelkoja, jos niitä on.

 • Vähitellen alat aistia maaperän voimakkaammin. Ymmärrät, että alat yhdistyä taas kultaiseen aikaan ja sen energiaan, kultaiseen maahan ja Kultaiseen Atlantikseen. Ympärilläsi väreilee energiaa, kun aurassasi aktivoituvat omat lahjasi ja viisautesi symbolit.

 • Anna rakkauden ja valon täyttää koko olemuksesi. Vain ole, hengitä rauhassa ja anna energian muuttua.

 • Kultaisen Atlantiksen enkeli sanoo lopulta, että nyt on aika lähteä. Kuljette yhdessä takaisin päin, polkua pitkin rannalle, jossa lohikäärme odottaa sinua.

 • Istahdat taas turvallisesti lohikäärmeen selkään, ja alat paluumatkan. Lohikäärme ja enkeli tuovat sinut turvallisesti ja helposti takaisin. Palaat omaan kehoon, omalle paikallesi. Aisti juuresi, ja miltä tuntuu istua omalla paikallasi.

 • Tiedostat yhteytesi maahan ja Alkulähteeseen, ja arkkienkeli Mikaelin suojan ympärilläsi. Kiitä kaikesta mitä sait, ja hyvästele Kultaisen Atlantiksen lohikäärmeet ja enkelit.