Kultaisen ajan hyvinvointi

Meneillään oleva muutos koskee myös kehoamme ja hyvinvointia. Planeetan ja oman värähtelymme nousu edellyttää, että kehomme muuttuu rakenteeltaan, ihan kirjaimellisesti. Lisäksi valtavat energiavirrat, joita planeetalle virratetaan sekä maassa itsessään tapahtuvat muutokset vaikuttavat fyysiseen kehoomme. Herkistymme myös planeettojen, kuun ja auringon toiminnalle, ja vielä enemmän kanssaihmisten energioille.

Kehon muutos sujuu automaattisesti, ainoa, mitä itseltä odotetaan on kehon tarpeiden kuuntelu. Muutoksen vuosina ja voimakkaiden energioiden aikaan voi olla tarpeen joku toisenlainen tapa kuin mihin on tottunut. Voimme tarvita enemmän unta – tai vähemmän. Tai kaipaamme paljon luonnossa olemista saadaksemme itsemme ja kehomme tasapainoon. Voi olla, että kemikaali- ja saastekuorma, jota jokainen kerää kehoonsa, saavuttaa kriittisen pisteen, ja keho alkaa reagoida vatsavaivoilla, ihottumalla tai kehittämällä jonkun muun ongelman, jotta huomioisimme mitä suuhumme pistämme ja millä kehoamme kuormitamme.

Mietittävää

  • Kutsu arkkienkeli Rafael auttamaan sinua, ja mieti omaa kehoasi ja oloasi. Onko jotain ruokaa, joka aiheuttaa vatsaongelmia? Oletko pirteä päivän ajan, ja rauhoitut helposti nukkumaan? Onko fyysisessä kehossa jotain ongelmia?

  • Kun olet tunnistanut muutoksen tarpeen, pyydä arkkienkeli Rafaelia ohjaamaan sinua, että kohtelisit kehoasi hyvin, jotta olisit terve ja täynnä elinvoimaa.

  • Kun sitten olet kaupassa, ravintolassa, syömässä missä tahansa, pyydä mielessäsi arkkienkeli Rafaelia auttamaan sinua valitsemaan itsellesi sopivaa syötävää.

  • Voit pyytää apua myös pesuaineiden ja kosmetiikan tai vastaavan valinnassa.