Mestarit vierelläni

Tuon niminen kurssi on pyörinyt nyt kuukauden verran suunnilleen, ja mestarit todella ovat ainakin minun vierelläni entistä vahvemmin. Toivon mukaan kurssilaistenkin. Vaikka kuinka tietää heistä, tekee yhteistyötä, kyselee juttuja milloin keneltäkin, silti monen päivän keskittyminen yhteen mestariin kerrallaan auttaa huomaamaan hänestä juttuja, jotka aiemmin on sivuuttanut tai ei ole kiinnittänyt huomiota.

Tiedän, että on itsestään selvää, mutta silti se on minusta tavallaan hassua, että jokainen ylösnousseista mestareista on niin erilainen. Osa heistä, ketkä kantavat samanlaista jumalallisen feminiinisyyden, jumalallisen äidin ja Rakkauden jumalattaren energiaa on hyvin samantyyppisiä pinnalta, mutta kun heidän kanssaan viettää aikaa, alkaa erot paljastua kunnolla. Varmaan taas aivan itsestään selvää kaikille muille, mutta minulle nuo leidimestarit/jumalattaret on olleet vähän sivussa, kun huomio on kiinnittynyt niihin mestareihin, joiden ilmaisu on sanotaanko vaikka enemmän minulle sopivaa. Eli aika paljon sitä lopeta-se-kitinä-ja-tee-jotain :).

Nyt olen hymyillyt itsekseni sitä, miten erilaiseksi päivät muuttuvat automaattisesti, kun mestari vierellä vaihtuu. Saint Germainin kanssa tuli tunne, että hommia ois, ja kiirekin olisi niiden kanssa. Eli huomio oli koko ajan työjutuissa ja värähtelyissä ja siinä, että voisi olla mahdollista tehdä asioita, joita on joskus miettinyt ja muistanut Kultaiselta Atlantikselta. Sitten kun vaihdoin Serapis Beyhin, automaattisesti onkin ihan eri jutut pinnalla. Serapis Bey on sellainen koutsi, että huomaan skarppaavani huomaamattani asioissa, joissa ennen olisin antanut periksi. Jotenkin sitä vaan tulee valittua itselle parempi vaihtoehto monessa asiassa, jossa ennen olisin ollut sitä mieltä, että ei nyt jaksa miettiä, tän kerran…

Kaikkien näiden ihanien, napakoiden, kannustavien, minua kohtaan ehkä vähän kärkevienkin ylösnousseiden mestarien kanssa huomaa niin hyvin, miten he selvästi, elämä toisensa jälkeen, ovat jatkaneet sieluntietään samantyyppisten asioiden kanssa. Ei meidän kiinnostuksen kohteet ole sattumaa, ne ovat jatkumoa, ja omia mestaruustaitoja tässä hiotaan itse kukin. Sielunsuunnitelmaan liittyy se, mikä kiinnostaa, innostaa, tuo tyydytystä ja iloa, ja se liittyy juuri tähän. Se on se juttu, mitä meidän on tarkoitus tehdä, mikä on jatkoa edellisistä elämistä ja pohjaa tuleville.

Ja löyhästi asiaan liittyen: olen niin innoissani vähän yli viikon päästä koittavasta Susanin kristallihoitajakoulutuksesta. Olen kääntänyt viimeisiä sivuja hyvällä finglishillä, ja tajunnut taas kerran, miten paljon mahdollisuuksia kristallien kanssa työskentely antaa. Ja deevat ne vasta on mahtavia, joten maltan tuskin odottaa, että päästään kurssilaisten kanssa tositoimiin.