Mitä minä tänään koulussa opin, tai ainakin viime viikkoina

Arkkienkeleistä, chakroista, vähän lisää kristallien tunnistamisesta, syyn siihen miksi kristallit käyttäytyi niin kuin käyttäytyi, kun minä olin koekaniini, sen, että kyllä me, tai ainakin se porukka kenen kanssa minä pääasiassa pyörin, ollaan todella paljon pidemmällä kuin suurin osa maailmaa tässä värähtelytouhussa. Ja varmaan paljon muutakin, kuten että myös kristallien kanssa voi käydä niin, että hyvä idea, mutta käytännön toteutus ei ihan tällä taajuudella vielä tahdo onnistua.

On ollut hiukka haasteellista päästä takaisin omaan rytmiin, kun on pari viikkoa mennyt muiden ehdoilla. Ainakin yksi asia jäi – toistaiseksi ainakin – elämään kristallihoitajakurssin jälkeen. Vaikken kurssia käynytkään, istuin mukana apuopena ja tarvittaessa tulkkina, ja tuli samalla katseltua omaa kristallivarastoa vähän tarkemmin.

Aika monta tää on hyvä, mutta otan käyttöön myöhemmin –kristallia löytyi. Osa on nyt sitten otettu käyttöön, ja yritän hillitä itseäni, etten ihan kaikkea kerralla. Jotain tolkkua ehkä minunkin olisi yritettävä pitää näissä(kin) hommissa, sillä hyväkin kehitys voi olla vähemmän hyvä, jos tulee kaikki sekaisin yhtä aikaa. Mutta on se vaan niin vaikeeta, kun kaikkea olisi mitä voisi ja haluaisi ja pitäisi. Yksi askel kerrallaan on ihan mahdoton, niin että kokeilen nyt paria askelta samaan aikaan. Ehkä tuiskahdan nenälleni, mutta sittenpä tuon näkee. Herkimer ja meripihka ovat nyt käytössä, toinen kivenä, toinen vetenä, ja ainakin unet ovat lievästi sanottuna mielenkiintoisia.

Kurssien kanssa on vähän sama juttu, montaa askelta yhtä aikaa yritän ottaa. Valitin jo muutamalle ihmisille, miksen koskaan voi tehdä kurssia, joka keskittyy pelkästään siihen, mitä on ollut. Viisaammat sitten sanoivat, että kun et kuitenkaan jaksaisi olla innostunut. No. Niin varmaan. Ehkä siis on parempi, että nuo enkelitkin oikovat vanhentuneita käsityksiä ja opastavat uuteen. Kun on itse innostunut, tietää, että juttu toimii.

Niin, enkelitkin –kin päätteellä tarkoittaa sitä, että ylösnousseet mestarit ja Atlantiksen maagit ja Alta on aktivoituneet pöllyttämään minun ajatuksiani viime aikoina. Toisaalta odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää, sillä jotain on yläkerralla mielessä, toisaalta taas ehkä joskus pieni hengähdystauko olisi hyväksi. Vähän epäilen tuleeko moista meille kellekään ennen kuin ollaan kultaisessa ajassa…