Myrskykerros ja taistelua valon puolesta

Eli takana loistava Tim Whildin viikonloppu:). Kyproksen kurssilla puhuttiin ajankohtaisista energioista, ja tehtiin myös palvelutyötä planeetan hyväksi. Tim puhui taas myrskykerroksesta, joka on planeetan ympärillä, ja johon kootaan kaikki energeettinen roina, mitä puhdistamme. Hienoa, että kun on itse käytellyt Violettiliekkiä tai muuta työkalua, voi luottaa siihen, että rippeet omista jutuista ja ennen kaikkea muiden ihmisten ja maaperään varastoituneet moskat siirtyvät eteenpäin puhdistettavaksi.

Tim puhui kurssin jälkeen Susanin ja minun kanssa myös siitä, miksi tämä viikonloppu oli niin tärkeä. Se muuten selittää senkin, miksi ihmiset matkustivat paikalle monista eri maista, ollakseen tekemässä sitä, mikä on tehtävä, juuri tietyllä ryhmällä. Talvipäivänseisaukseen asti on ilmeisesti todella paljon puhdistusta ja valon vahvistamistyötä tehtävänä, taistelu valon puolesta, kuten Tim sanoi. Sen jälkeen tilanne rauhoittuu, koska taas yksi kriittinen piste on saavutettu.

Mikään ei voi estää meitä menemästä uuteen kultaiseen aikaan, eikä mikään estä maailman ja ihmiskunnan valaistumista ja ylösnousemusta, mutta on kuin muutoksen vastavoimat olisivat havahtuneet ja pistävät kapuloita rattaisiin. Monilla, jotka matkustivat Kyprokselle osallistuakseen tälle kurssille, oli kaikenlaisia vastuksia, kurssin aikana oli jatkuvasti jotain häiriötä, milloin viereinen huone olikin vuokrattu meteliä pitävälle hääseurueelle, vaikka sen olisi pitänyt olla tyhjä, milloin mitäkin. Timin lento oli hankaluuksissa nousun kanssa, ja vähällä oli, ettei hän olisi ehtinyt ajoissa tai että olisi tapahtunut onnettomuus. Kaikenlaista siis tapahtui, mutta mitä tuosta, kurssi on pidetty, ja valtavasti valotyötä tehty. Ja lisäksi kotiin Suomeen lähtee mukanani pari kristallia, vaikkei pitänyt:).

Timin Suomen kurssilla oli puhetta siitä, että aletaan yhdessä pistellä valopilareita itärajalle. En ehtinyt sitä aloittaa, niin paljon oli tekemistä ennen matkaa, mutta kun kotiudun, laitetaan homma käyntiin, ja tehdään valotyötä talvipäivänseisaukseen asti. Totta kai jokaisen oma valotyö on yhtä arvokasta ja sitä tarvitaan. Kukin voi omalla energiallaan ja valonsa vakaana pitämisellä tehdä valtavan vaikutuksen, ja auttaa planeettaa ja kaikkea sen päällä nopeaan ja helppoon siirtymiseen korkeampaan värähtelyyn.

Timin kanssa touhutessa meni muuten sitten myös Kultaisten aikojen yliopiston palikat uusiksi. Metatron ilmaantui kertomaan mitä voisi ja mitä ei kannata, ja lisäksi ihanat, viisaat opet, joita oli mukana, antoivat lisää valaistusta. Eli saas nähdä miten kaikki kääntyy, mutta kääntymistä on luvassa….