No mitä luulit muutoksen tarkoittavan

Onnellisia he, ketkä osaavat nauraa itselleen, sillä heiltä ei hupia puutu… Se on taas huomattu. Olen naureskellut itselleni (ja vähän muillekin) viime aikoina, sillä jotenkin ainakin minä tiesin ja ymmärsin koko ajan, että muutos on menossa, mutta en silti näköjään ihan oikeasti tajunnut mitä se oikeastaan tarkoittaa.

Elämme muutoksen vuosissa matkalla kohti uutta kultaista aikaa. Planeetan ja ihmisten värähtely muuttuu, herkistymme, avaudumme korkeammille energioille, alamme tuoda käytäntöön osaamista ja teknologiaa Kultaiselta Atlantikselta, avaamme vahvemmat ja korkeammat yhteydet valon maailmaan… eli yhteiskunta muuttuu, tapa, jolla kohtelemme toisiamme, luontoa, planeettaa, kaikkea, muuttuu. Kaikki muuttuu. Ja – yksinkertaisesti sanottuna se tarkoittaa että kaikki MUUTTUU.

Näinä voimakkaiden maapallon muutosten, energiavirtojen, auringon ja kuun vaikutusten aikana joskus tulee ehkä enemmän kiinnitettyä huomiota siihen, mitä on menossa yleisesti kuin siihen, mitä on menossa itsessä. Kuitenkin se on se tärkeämpi juttu, mitä kulloinenkin säde, energiavirta, napojen muutos, auringonpurkaukset tuo juuri minulle. Ehkä se liittyy siihen vastuun ottamiseen omasta elämästä, omaan mestaruuteen. On helpompi kiinnittää huomio ulkoiseen, ja jättää tekemättä jotain omalle elämälle.

Kuten olen aiemmin sanonut, olen aika ihka innoissani Uranuksesta. Se vaihtoi juuri merkkiä seitsemän vuoden jälkeen, ja pakottaa meitä taas muuttamaan omaa elämäämme. On paljon puhuttu, että on syytä alkaa elää niin kuin uskoo, olisi aika tuoda korkeat energiat arkeen ja elää nyt ja tässä ja niin edelleen. No, Uranus tuo tullessaan muutoksen, joka alkaa muokata elämää ihan konkreettisesti. Aina voi pitää kynsin hampain kiinni entisestä, ja kiinnittyä siihen, mitä maailmassa ja värähtelyssä tapahtuu ja yrittää väistellä sen tuomista omaan elämään. Ei tule muuten sitten onnistumaan kovin kauaa, mutta ainahan voi yrittää.

Minullakin on, tai ehkä parempi sana on oli, tapana tehdä asioista niin vaikeita itselleni, että muutos on ainoa vaihtoehto. Jos ei hyvällä, niin sitten pakosta, ja jos ei muuten saa aikaiseksi, voi maalata itsensä nurkkaan. Uranuksen kanssa on sama juttu. Meillä on valtava mahdollisuus tehdä nyt elämään muutoksia, jotta voimme elää sitä elämää, jossa korkeampi värähtelymme voi kukoistaa. Seuraava kohta on sitten seitsemän vuoden päästä… Tai sitten voi itkeä ja potkia ja harata vastaan, ja muuttaa ja muuttua pakosta. Kumpikin sopii maailmankaikkeudelle vallan mainiosti.

OIsko siis oikea kysymys joka asian kanssa vaikka Voisiko tämä juttu olla vielä paremmin?

Niin, ja kuva ei liity juttuun mitenkään muuten kuin että minusta susien itsenäisyys + yhteisöllisyys on aika kiinnostava kuvio. Yhteisöllisyys kun ei aina meille kaikille kuulosta kovin houkuttelevalta. Mutta senkin voi toteuttaa yksilöllisesti –eli oisko se minulle se juttu, mikä voisi olla paremmin:).