Numerologia

Numerologia kertoo energiasta, elämästä, sielunsuunnitelmasta, ihmissuhteista, asuinpaikasta, työstä, yritystoiminnasta… suurin piirtein mistä tahansa numeroiden avulla. Numerot ovat symboleja energiasta, ja voimme hahmottaa ja ymmärtää asioita ja sanojen energiaa numeroiden ja numerologian avulla.

Numerologiaa on käytetty joka puolella maailmaa alkaen Atlantiksen ajoista. Länsimaisen numerologian isäksi sanotaan usein Pythagorasta (582 – 507 eaa), kreikkalaista filosofia, joka oli yksi ylösnousseen mestari Kuthumin inkarnaatioista. Numerologian eri muotoja ja suuntauksia on käytetty joka puolella maailmaa. Kaikki numerologian versiot perustuvat tietoomme ja osaamiseemme Atlantikselta, jonne arkkienkeli Metatron ensimmäisen kerran toi numerologian ja pyhän geometrian tiedon suoraan Alkulähteestä.

Ennen kutakin inkarnaatiota sielumme tekee suunnitelmia ja valitsee meille valmiuksia, oppiläksyjä ja elämässä vaikuttavia energioita. Näitä voidaan ymmärtää numerologian avulla, sillä ensimmäinen nimemme ja syntymäaikamme ovat sielumme valintoja ja niihin on koodattu energiat, jotka vaikuttavat meihin koko elämämme.

Numerologia kertoo ihmisen sielun valitsemat energiat, sen, missä olemme mestareita ja sen, missä sielu haluaisi tässä elämässä saavuttaa mestaruuden. Numerologian avulla saamme tietoa itsestämme, vahvuuksista ja heikkouksista, mahdollisuuksista ja kompastuskivistä sekä siitä, mitä parhaimmillaan voimme olla. Numerot värähtelevät eri ulottuvuuksissa eri tavalla, kuten kaikki energia. Nyt, kun olemme matkalla kohti uutta kultaista aikaa, ja planeetta ja kaikki sen päällä nostaa värähtelyään, voimme ymmärtää myös numerologiaa syvällisemmin.

Ymmärtämällä omat numeromme voimme halutessamme tehdä muutoksia, jotka vievät meitä parempaan elämään, sillä jokaiseen numeroon ja numerologiseen laskelmaan kätkeytyy monia värähtelytaajuuksia. Jokaisen omat numerot kätkevät sisäänsä korkeavärähteisiä mahdollisuuksia, jotka voimme ottaa halutessamme käyttöön kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Lisäksi kun ymmärrämme läheistemme ja ihmissuhteiden numerot voimme säästyä monelta kiistalta ja väärinkäsitykseltä, koska tiedämme mitä hän käy läpi ja kuka hän pohjimmiltaan on, tai voisi olla.

Numerologian avulla elämäänsä voi kohentaa monin tavoin, sillä numerot ovat energiaa, jota voi käyttää kuin energiaa. Lisäksi numerot ovat yksi valon enkeleiden ja auttajiemme käyttämistä viestintätavoista.

Yksi omasta mielestäni hienoimpia juttuja numerologiassa on sen avulla saatava tieto elämässä vaikuttavista ajallisista sykleistä. Kuljemme jokainen maailmankaikkeuden rytmissä, mutta meillä on myös omia rytmejä, jotka toistuvat elämässämme, joka kerran hiukan korkeammassa värähtelyssä. Yksinkertaisimpia ovat henkilökohtainen vuosi ja henkilökohtainen kuukausi, mutta myös muut aaltoliikkeet ja rytmit sekä elämän opittavissa että saavutuksissa vaikuttavat vahvasti elämämme.

Lisää numerologiasta

Numerologiavoi lukea kirjasta Numerologia – energiaa ja sieluntietä.

Haluatko opiskella numerologiaa?

Numerologia on helppoa, hauskaa ja hyvin valaisevaa:). Etäkurssi avautuu kerran vuodessa syksyllä. Lisätiedot >>

Ensin opit ymmärtämään numeroita ja numerologiaa, sitten avaat nimen salaisuudet, sen jälkeen opit mitä syntymäaika kertoo, ja miten sielun matkasi kietoutuu aikaan. Lisäksi on asiaa ihmissuhteista ja todella paljon muuta. Materiaalia on niin paljon, että siitä saisi todella paksun kirjan, ja päälle vielä videot ja visualisaatiot – eli asiaa on taatusti riittävästi.

Voit opiskella omaan tahtiin. Teet edetessäsi tehtäviä, joissa saat harjoitella juuri opittua ja saat minulta palautetta. Samalla voit soveltaa kaikkea omaan ja läheistesi elämään. Lopuksi osaat tehdä jo numerologisia karttoja, ja olet taatusti oivaltanut itsestäsi jotain uutta!

Kun avaat itsellesi numerologian aarrearkun, et enää koskaan suhtaudu maailmaan ihan samalla tavalla.