Elämänopetus

Numerologia

Numerologiakurssi

Numerologiakurssi on vielä hetken aloitettavissa. Lisätiedot >>

* * * * * * *

Elämänpolku, elämänopetus on yksi numerologisen kartan tärkeimmistä numeroista. Se kertoo energiasta, joka vaikuttaa meihin koko elämämme ajan. Paljon muutakin on löydettävissä, kun omia numeroitaan tutkii, mutta elämänopetuksen energia vaikuttaa meihin aina.

Elämänpolun numero kertoo taidoistamme, opittavista asioista ja sielunsuunnitelmastamme. Kyseessä on opetus, elämänopetus, jonka vaikutus kestää koko elämän. Aiemmin planeetan matalammissa värähtelyissä tämä energia jäi usein hankaluuksien tasolle, niin että ihminen kompastui yhä uudelleen samoihin asioihin tai joutui kohtamaan samantyyppisiä tilanteita. Elämänopetus ilmenee juuri niin, se tuo tiellemme tilanteita, joissa näemme itsessämme käyttäytymismallin tai uskomuksen. Kun siihen ei ole valmis, on helppo syyttää ulkoisia olosuhteita, miksi aina vedän puoleeni tällaisia ihmisiä tai miksi minulle aina käy näin, tai muuta vastaavaa.

Elämänopetus on kuitenkin voimavara ja energialähde, kun sen tuomat oivallukset kohtaa. Se on kuin taitojen ja viisauden aarrearkku, tarjoten iloa ja tyydytystä tuovaa elämää. Elämänopetus liittyy sielunsuunnitelmaan, mutta siihen toki liittyy muutakin. Elämänopetus auttaa oivaltamaan oman mestaruuden käytössä olevia työkaluja ja asioita, joiden avulla voimme toteuttaa sielunsuunnitelmaamme.

Elämänopetuksen numeroon liittyvä energia vetää meitä automaattisesti puoleensa sekä silloin, kun se vielä on oppiläksynä että silloin, kun olemme jo löytäneet siihen liittyvät hienot puolet. Jokaiseen numeroon liittyy opittavia tai oivallettavia asioita, mutta jokaiseen liittyy samoin avain runsauteen, rakkauteen, iloon ja korkeaan värähtelyyn. Olemme jokainen omalla mestaruusmatkallamme, ja mestaruus alkaa oman itsensä tuntemisesta. Siinä elämänopetuksen numero on avuksi.

Kaikkien numeroiden tulkinnat ja energia avautuvat yhä enemmän, kun edistymme matkallamme kohti uutta kultaista aikaa. Kun haluat todella ymmärtää oman elämänopetuksesi energiaa, voit pyytää arkkienkeli Metatronia tai numeron enkeliä tuomaan sinulle opastusta sen energiasta. Voit tehdä sen vaikka illalla, pyytää opastusta unen aikana, tai hiljentyä asian kanssa meditaatioon tai vaikka luontokävelyllä.

Elämänopetus lasketaan syntymäajasta

Laske yhteen syntymäpäivä, sitten syntymäkuukausi ja sitten syntymävuosi, kukin numero niin kauan kunnes tulokseksi tulee yksi numero. Sitten laske kaikki kolme numeroa yhteen.

Laskutapa on tällainen siksi, että kukin kolmesta numerosta on tavallaan kuin eri energiasäde. Sielusi valitsee vuoden, joka on yksi energiavirta maailmankaikkeudessa. Sitten kuukauden, joka on toinen energiavirta, ja vielä päivän, kolmannen energiavirran. Kun lasket jokaisen ensin yksitellen pienimpään mahdolliseen numeroon, saat tulokseksi sen energiavirtojen leikkauspisteen, jossa inkarnaatiosi alkoi.

Jos lasket kaikki numerot yhteen heti, tulos voi olla sama, mutta joskus tuloksesi tulee eri numero.

Mestarinumeroita ei lasketa yhteen, joten jos jossain kohden laskutuloksesi tulee 11 tai 22, älä jatka yhteenlaskua.

Esimerkki

23.9.1976

päivä 23, josta tulee 2+3=5
kuukausi 9, josta tulee 9
vuosi 1976, josta tulee 1+9+7+6=23 => 2+3=5
kaikki yhteen, 5+9+5=19 => 1+9=10 => 1+0=1

Elämänopetus on 1 (itse asiassa elämänopetuksen numerossa kannattaa huomioida myös 0, 10 tarkoittaa ykkösen energiaa korkeammassa värähtelyssä)

Esimerkki 2

11.6.2002

päivä 11, josta tulee 11 (mestarinumero, ei supisteta)
kuukausi 6, josta tulee 6
vuosi 2002, josta tulee 2+0+0+2=4
11+6+4=21 => 2+1=3

Elämänopetus on 3

Numeroiden lyhyet selitykset

Numeroihin sisältyy paljon muutakin, mutta tästä näet lyhyen yhteenvedon numeron energiasta.

Elämänopetus 1

Olet tullut oppimaan olemaan oma itsesi, luottamaan itseesi ja näyttämään myös muille tietä omalla esimerkilläsi. Elämä asettaa sinut tilanteisiin, joissa itsenäisyyttäsi ja itseluottamustasi testataan kunnes löydät oman voimasi ja itseluottamuksesi.

Ykkönen on tullut näyttämään yksilöllisyyden ja yhteisöllisyyden arvon, olemme kaikki yksilöitä ja sellaisena meitä tulee kunnioittaa, ja samalla olemme kaikki yhtä, kokonaisuus joka heijastuu yksilöllisyyden valokipinöiden kautta, ja oma tahtomme on heijastusta Korkeimman tahdosta.

Arkkienkeli Mikael voi olla sinulle avuksi oman tiesi kulkemisessa.

Elämänopetus 2

Elämä opettaa sinulle tahdikkuutta, diplomatiaa, vilpittömyyttä, yhteistyötä ja sopuisuutta. Sinun on opittava, että lempeys ei tarkoita kynnysmattona oloa, ja että sopusointuun kuuluu toisten ja myös itsen kunnioittaminen.

Hyvin intuitiivisena aistit helposti toisten tunteet ja tarpeet, energian sanojen ja tekojen takana, ja voit helposti myötäillä muita itsesi kustannuksella. Se ei kuitenkaan ole palvelus kenelläkään, päinvastoin. Maailman muuttuessa ja maskuliinisen ja feminiinisen energian tasapainottuessa löydät helpommin paikkasi ja opit arvostamaan omaa intuitiivista, herkkää energiaasi.

Äiti Maria voi auttaa sinua ymmärtämään sopusoinnun, lempeyden ja rakastavien rajojen tärkeyden.

Elämänopetus 3

Olet tullut oppimaan luovuuden käyttöä, itseilmaisua, elämään ilossa ja rakkaudessa ja levittämään niitä muillekin. Oppiläksysi on myös pitää tunteesi tasapainossa ja tehtäväsi on kokea ja tuoda muille iloa ja viisautta, käyttää luovia lahjojasi itsesi ja koko maailman hyväksi.

Piilotat helposti oman valosi kritiikin pelossa tai koska epäilet itseäsi tai haluat miellyttää muita. Kun energiasi on tasapainossa, lahjasi loistavat ja voit olla inspiraationa monelle. Energian keskittäminen on myös asia, joka sinun on opittava, kolmosilla on monesti kaapit täynnä keskeneräisiä luovia töitä, koska uutta ja kiinnostavaa on aina tulossa. Pystyt tuomaan energiaa sanojesi ja luovien töidesi kautta. Värähtelysi noustua taideteoksesi voivat olla suoraa kanavointia korkeammista maailmoista.

Arkkienkeli Gabriel voi tuoda selkeyttä siihen, mihin juuri nyt kannattaa kiinnittää huomiota, jotta saat sen aikaiseksi.

Elämänopetus 4

Tulit oppimaan miten rakentaa vakaa perusta, jolla voit kukoistaa omana lahjakkaana itsenäsi. Nelosten kurinalaisuus ja huolellisuus saa monet asiat sujumaan. He ovat lojaaleja, ja omistautuvat työlle, jonka kokevat omakseen. Neloset voivat vaihtaa työtä kunnes löytävät oman alansa ja paikkansa, joka sitten tuo heille syvää tyydytystä.

Kun värähtelysi on noussut, ymmärrät, että työsi tarkoitus on rakentaa uutta, parempaa maailmaa. Sinulla on myös taito jakaa oppimaasi muiden hyödyksi, joko vanhempana, opettajana tai yritystoiminnan kautta. Käytät sisäistä viisauttasi käytännöllisellä tavalla ja teet kaiken askel askeleelta, luoden uutta kultaista aikaa käytännössä.

Lady Gaia voi auttaa sinua olemaan kotonasi tässä fyysisessä maailmassa, tällä planeetalla.

Elämänopetus 5

Tehtäväsi on oppia käyttämään vapautta rakentavasti, olemaan joustava olematta holtiton. Olet tullut kokemaan maaplaneetan mahdollisuudet läpikotaisin, kaikilla aisteilla. Olet oppimassa monipuolisuutta, vapautta, arvostamaan kaikkea elävää ja olemaan utelias. Olet valinnut eläväsi ja oppivasi täysillä, ja siksi muutos on ainoa, mikä elämässäsi on pysyvää.

Vitoset ovat oppimassa ja opettamassa suvaitsevaisuutta ja ihmisten ykseyttä omalla elämällään ja esimerkillään. Vapaus on sinulle niin tärkeää, että sitoutuminen asiaan tai ihmissuhteeseen voi olla hankalaa. Tasapainossa ymmärrät miten olla vapaa kunnioittaen muiden tapaa elää. Teet päätöksiä ja sitoudut niihin, ymmärtäen, että voit aina tarvittaessa vaihtaa suuntaa, ja sisäinen viisautesi ohjaa sinua aina parhaimpaan mahdolliseen suuntaan.

Monet ylösnousseet mestarit voivat auttaa sinua ymmärtämään vapauden ja vastuun tasapainoa, esimerkiksi Serapis Bey.

Elämänopetus 6

Olet parantaja, opettaja ja toisten auttaja. Sinun on opittava antamaan ja ottamaan vastaan rakkautta viisaasti. Olet oppimassa huolenpitoa ja hoivaamista, ja jossain vaiheessa sinun on ymmärrettävä, että tärkein hoivattava on oma itsesi. Ainoastaan silloin voit olla todella avuksi muille.

Kutosen hankalin läksy voi olla tunteiden tasapainotus ja turvallisuuden tunteminen. Voit yrittää olla kaikkea kaikille, jolloin hukkaat tai piilotat omat lahjasi. Olet herkkä, joten kritiikki voi satuttaa sinua syvästi. Sinunkaan ei kuitenkaan tarvitse olla muuta kuin oma itsesi. Kun värätelysi nousee, lahjojasi tarvitaan yhä laajemmalle, ja voit auttaa monia parantamisen tai luovuutesi kautta virtaavan energian avulla.

Kuutosella on aina automaattinen vahva yhteys enkeleihin. Arkkienkeli Rafael voi auttaa sekä oman hyvinvointisi että toisten hoitamisen kanssa.

Elämänopetus 7

Tulit tähän elämään etsimään totuutta, oppimaan, analysoimaan, ja olemaan sekä looginen että intuitiivinen, ja kehittämään molempien aivopuoliskojen yhteiskäyttöä. Sinun on arvostettava intuitiivista aivopuoliskoasi ja annettava sen työskennellä sopusointuisesti hyvin toimivan rationaalisen puoliskon kanssa. Näin saat pääsyn maailmankaikkeuden tietoon oman sisäisen viisautesi kautta.

Planeetan värähtelyn noustessa monet seiskat löytävät käyttöön omat piilevät henkiset lahjansa ja opettajankykynsä ja alkavat ymmärtää, että elämä Maassa on palkinto, ei rangaistus. Seitsemän on meditaation, hiljentymisen ja itsetutkistelun numero. Nämä avaavat henkisen puolesi. Kun luotat omaan arvostelukykyysi ja ideoihisi ja yhdistät tämän intuitioosi, voit saavuttaa sielun korkeimmat tavoitteet.

Lordi Kuthumi voi avata sinulle maailmankaikkeuden viisauden salaisuuksia ja löytämään tasapainon älyn ja intuition välillä.

Elämänopetus 8

Olet tullut oppimaan vahvuutta, tehokkuutta, auktoriteettia, rahan käyttöä ja johtajuutta ja ennen kaikkea tasapainoa kaikessa, niin henkisessä kuin materiaalisessa, niin tunteissa, terveydessä kuin taloudellisissakin asioissa.Kahdeksikot kokevat yleensä voimakkaita ylä- ja alamäkiä elämässään kunnes löytävät tasapainon ja luottamuksen maailmankaikkeuteen.

Voit vetää rahaa puoleesi enemmän kuin muut, mutta jos motiivisi ovat itsekkäät tai pelot hallitsevat sinua, raha ei pysy hyppysissäsi vaan valuu muualle. Kun opit, että runsaus on energiaa, joka kuuluu kaikille, ja että sitä riittää kaikille, voit saavuttaa suurta menestystä, ja kun hyväksyt oman voimasi, voit auttaa myös muita voimaantumaan ja kohottamaan tietoisuuttaan. Luontainen auktoriteettisi ja visiosi korkeammasta päämäärästä auttaa rakentamaan uutta kultaista aikaa kaikkien parhaaksi.

Arkkienkeli Metatron valvoo uuden kultaisen ajan rakentamista sekä koko ylösnousemusprosessia. Hän voi auttaa sinua ymmärtämään miten tärkeä olet omana itsenäsi.

Elämänopetus 9

Olet tullut oppimaan elämään parasta elämääsi, jotta voit olla esimerkkinä muille. Sinun on opittava olemaan kärsivällinen ja näkemään, että olemme kaikki yhtä, mutta sinä olet silti se, jonka kuuluu huolehtia itsestäsi. Yhdeksän on täyttymyksen ja vanhan puhdistamisen numero. Joudut monesti tarkastelemaan mikä todellisuudessa on sinulle tärkeää, ja kun elämän roina on puhdistettu, olet vapaa keräämään uusia ihania kokemuksia.

Ysit unelmoivat toivosta ja paremmasta maailmasta kaikille, ja voit helposti uhrautua tarpeettomasti läheistesi tai isompien asioiden vuoksi. Kun värähtelysi nousee ja energias on tasapainossa, ymmärrät, että kärsimys ei vie eteenpäin, ja alat vetää puoleesi ihmisiä, joiden kanssa voit tuoda suuren muutoksen maailmaan.Sinun on opittava luottamaan omaan arvostelukykyysi ja totuuteesi eikä etsimään vahvistusta muilta. Olet tullut omassa kehityksessäsi tärkeään käännekohtaan, yhden tason loppumiseen ja nousuun seuraavalle.

Arkkienkeli Samuel voi auttaa sinua ymmärtämään rakkauden todellisen olemuksen ja avaamaan sydämesi rajattomalle, varauksettomalle rakkaudelle.

Elämänopetus 11

Mestarinumero 11 on kanava korkeamman ja konkreettisen maailman välillä. Monet 11 piilottavat hyvyytensä ja henkisen puolensa sopiakseen joukkoon. Sinun on opittava hyväksymään oma intuitiivinen ymmärryksesi ja elettävä henkisten lakien mukaisesti.

Kun opit luottamaan intuitioosi ja inspiraatioosi, olet maadoittunut ja pidät kanavasi puhtaana, voit olla yhteydessä hyvin korkeisiin valon maailmoihin tuoden opastusta ja parannusta. Yleensä 11 löytää oman voimansa ja paikkansa vasta aikuisempana, mutta planeetan kehittyvät energiat ovat muuttamassa tätäkin asiaa.

11 on myös yksisarvisten enegian numero. Yksisarviset voivat auttaa sinua tuomaan sielusi energiaa tänne yhä enemmän ja toteuttamaan omaa sielunsuunnitelmaasi.

Elämänopetus 22

Sinun on palveltava maailmaa intuition ja käytännöllisyyden yhdistävällä tavalla, oltava suurten linjojen rakentaja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Haluat maailman, missä kaikki voivat tehdä mitä sydämessään haluavat ja mistä nauttivat, ja käyttävät lahjojaan ja kykyjään. Sinulla on myös tervettä järkeä, ja näet miten ideat tuodaan käytäntöön.

22:lla on 11:n ihanteet, mutta myös nelosen taito olla sekä suunnitelmien arkkitehti että rakennusmestari, joka ne toteuttaa. Osaat myös pilkkoa suuret suunnitelmat askelmiksi, joita muutkin voivat ymmärtää ja noudattaa. Suuret visiot vaativat usein kärsivällisyyttä ja voit epäillä itseäsi ja kykyäsi toteuttaa se, minkä koet oikeaksi. Nauti matkasta ja luota pääseväsi perille, ja niin tulee tapahtumaan.

Monet mestarit ja arkkienkelit voivat auttaa sinua. Arkkienkeli Metatron voi auttaa rakentamaan uutta maailmaa, arkkienkeli Gabriel tuoda selkeyttä ja puhtautta siihen, mitä haluat, Saturnuksen lohikäärmeet tuoda tarpeellista voimaa ja kurinalaisuutta ja Kristusvalon lohikäärmeet pitää kaikki korkeimmassa mahdollisessa energiassa.

Numerologia
Henkilokohtainen vuosi