Ongelmat vai mahdollisuudet, eli mitä tulossa Suomelle

Lueskelin astrologin ennusteluja tulevalle vuodelle Suomen osalta, ja mietin sitä, että vierestä ei aina välttämättä näe paremmin. Eli energiaa ei välttämättä tunnista matkan päästä, vaan ihan pitäisi olla itse paikalla. Ei kaikkien, tietenkään, mutta joillakin tuntuu vaikuttavan etäisyys niin, ettei ihan saa syvempää otetta asioista.

Tai ehkä se on värähtelytaajuuden juttu. Jos on vielä siellä valtaosin pelkoon perustuvassa maailmassa, ei voi ymmärtää korkeampia mahdollisuuksia. No, niin tai näin, mitäpä tuo minulle kuuluu. Ennustelut ovat juuri sitä, ennustajan/kanavoijan/tulkitsijan omalla tasollaan ja omien uskomusten kautta tulevia mahdollisuuksia. Ne voivat olla totta, tai osatotuus tai ihan silkkaa eri värähtelytaajuuden juttua, joka ei kosketa toisella taajuudella olevaa ollenkaan.

Kolme kertaa tehtiin valopilareita Suomeen, kiitos kaikille, jotka ovat asiassa olleet mukana joko livetapahtumassa tai sen jälkeen. Ensimmäisen kerran jälkeen en vielä kokenut mitään kovin kummallista muutosta, valopilarit näkyivät ja tuntuivat, ja energia vaikutti laajemmalle kuin osasin etukäteen ajatella. Toisen kerran jälkeen energia oli aivan selkeästi havaittavissa. Livelähetyksen jälkeen sen vasta tajusi kunnolla, miten valtavasti valoa ankkuroimme. Nyt kolmannen kerran jälkeen sen ovat alkaneet huomata muutkin, olen saanut paljon viestejä, joissa puhutaan energian muuttumisesta. Hyvä me, iso muutos saatiin aikaiseksi. Ihan varmasti lisävoimaa tuli yleisestä energiamuutoksesta, joka myös on menossa, ja sekin on hienoa. Olemme aivan eri energiassa kuin pari viikkoa sitten.

Joten vaikka astrologiset merkit väittäisivät ongelmia ja väistämätöntä epäonnistumista Suomelle ja meille kaikille, en usko sitä pätkääkään. Myllerrystä, kyllä, kun energiat muuttuvat. Varmasti tulee ongelmia kohdattavaksi, sillä suurin osa poliitikoista toimii edelleen 3D-maailman säännöillä, vaikka sitä maailmaa ei enää ole. Vitsi on siinä, että paluuta matalampaan energiaan ei ole enää tarjolla samoin kuin vielä muutama vuosi sitten. Olemme aivan eri energiassa, ja sen myötä maailma muuttuu paremmaksi, vaikka sitten kitisten ja natisten ja tuomiopäivää ennustellen. Mitä väliä, parempaan mennään kuitenkin.Ja kyse on aina tulkinnasta, eli astrologiset merkitkin tulkitaan omien suodattimien kautta.

Jotta muutos sujuisi mahdollisimman hyvin, ja jokainen täällä asuva, maaperä, luonto, eläimet ja ihan kaikki alkaisimme kaikki elää todeksi viidennen ulottuvuuden kultaista aikaa, on pari juttua joita jokainen voi tehdä. Ensinnäkin – katso peiliin. Kaikkein tärkeintä on oma värähtely. Oma valo ja korkea värähtely vaikuttaa aivan kaikkeen. Ja mitä useampi korkeavärähteinen ihminen, sitä nopeammin koko Suomi ja planeetta ja kaikki muutkin saavat valotartunnan.

Toiseksi – lisää valoa. Jokainen voi tehdä osansa, sen verran kuin on mukava. Väkisin ei kannata, eikä velvollisuudesta, se vain madaltaa energiaa. Mutta on paljon tapoja, joilla voidaan lisätä valoa maailmaan. Siunaamalla ruoka, kiittämällä siitä, mitä on, pyytämällä enkelien tai yksisarvisten valoa ja/tai siunauksia vedelle, ihmisille, omalle asuinseudulle. Tai voi lähetellä valon enkeleitä avuksi sinne, missä heitä kokee tarvittavan, tai Violettiliekin jotain versiota sinne, missä olisi syytä kohottaa energioita, kuten eduskuntaan tms. Tai voi sytyttää kynttilän läheisten hyvälle elämälle, tai pyytää rakkauden lohikäärmeitä puhaltamaan rakkauden energiaa kaikille, joiden maailmankatsomus perustuu pelkoon. Jos tekee jotain itsensä hyväksi – mikä on suositeltavaa ja siunaukseksi – voi saman tien pistää jotain myös yhteiseksi hyväksi. Tapoja on vaikka kuinka, ja useimpiin menee korkeintaan minuutti.

Olemme eläneet kolmosvuotta, ja jokainen on varmasti kokenut kolmosen muutoksen, luovan myllerryksen, vaihtoehdot, joita tulee niin ettei tiedä mitä tekisi, ilon ja masennuksen ja koko muutosta tuovan paineen. No, Suomella alkaa nyt kolmosvuosi. Eli vaikka mikä myllerrys olisi menossa, se on vain väliaikaista ja luo parempaa. Kollektiivisesti ensi vuosi on 22, tai 4. Käytännön tekoja paremman tulevaisuuden puolesta. Yhteensä noista tulee seiska, eli Suomi saa miettiä todella omia arvojaan ja etsiä totuutta. Ja niin on hyvä, sillä sen jälkeen energia on taas kohonnut ja maailma on muuttunut.

Hyvää itsenäisyyspäivää, ja sen jälkeistä elämää.