Onko pakko aina oppia itse ensin

Tiedän, että ei voi auttaa eikä opettaa, jos ei ole itse käynyt asioita läpi. Ei ainakaan kovin haasteellisiin asioihin tai henkiseen kasvuun liittyen. Silti joskus toivoisin, että ihan kaikkea ei tarvitsisi itse käydä läpi. Omat jutut vielä menee, mutta lähimmäisen vihkimysten seuraaminen ja asiassa tukeminen on hiukka haasteellista tällä kertaa. Luulin jo, kuten asianosainenkin, että suurimmat karikot on ohitettu ja näillä mennään, mutta ei se sitten ihan niin ollutkaan.

Enkä itse asiassa edes tajua miksi tämä ottaa niin lujille. Ehkä kyse on tämän hetkisestä energiasta, sillä ihan kiitettävästi maailmassa on myllerrystä, heräilevien ihmisten energiat levällään, planeetan puhdistuminen ja kaikki auringon ja planeettojen jutut. Luin yhtä astrologista ennustelua toukokuulle, ja mietin vain itsekseni missä maailmassa tuo tyyppi elää, eikö hän ole huomannut mitä on menossa… Ihan varmasti kaikki planeettojen mutkat ja kärrynpyörät vanteiden läpi ja mitä ne nyt sitten tekeekään, aiheuttaa samantapaisia juttuja kuin ennenkin. Mutta kun maailma ei ole enää sama kuin viimeiset sata vuotta, tai 20, tai viisi vuotta tai edes vuosi. Koko ajan kaikki muuttuu.

St Germain, ylösnoussut mestari, puhui jossain muutoksen voimasta, muuntumisen seremonioista ja vastaavasta, ja jotenkin kolahti se, mitä hän sanoi. Juu, seremoniat on voimallisia, ja niitä olisi hyvä tehdä selkeillä aikomuksilla, mutta ennen kaikkea jäi mieleen se, että muutoksen jälkeen entistä ei ole. No, itsestään selvää, tietysti, tavallaan, mutta kuka niin elää? Mehän raahataan kaikkea entistä mukana koko ajan, ja ilmeisesti ei ois pakko.

Saint Germain puhui myös ihmisen syntymäpäivästä, miten tärkeä se on, ja miten kaikki sitä ennen on tavallaan merkityksetöntä, koska siirrymme uuteen energiaan, meille aukeaa uusi tilaisuus, jossa on mahdollisuus tehdä toisenlaisia valintoja ja elää toisella lailla. No, numerologi tietysti tietää tuon, mutta en ole ihan noin vahvasti sitä ajatellut. Silloin kun Suomi täytti 100 vuotta, se oli hyvin selkeää, mutta ehkä sen muutoksen voisi aistia myös omassa elämässä, jos ois kuulolla.

Lunta ja räntää ja pakkasta tiedossa toukokuun alkuun. Miten me muutetaan Suomen säätä, kun ollaan kaikki korkeammissa värähtelyissä? Minä haluan lumettomat talvet, tai lunta ainoastaan metsään, luontoon ja nurmikoille ja puistoihin, pilvettömän syksyn ja lämpimän, ei kuuman kesän.