Tai siis onhan se sana, mutta oikea käsite, sitä tässä mietin. Olen sivusta seurannut, kun vikoja löytyy sieltä ja täältä, ja väärin valaistuneiden juttuja katsellaan suurennuslasin kanssa. Näitä sattuu, tiedän, että itseäkin joskus ärsyttää tyypit, jotka ei tiedä mistä puhuvat, mutta suurimman osan pystyn ohittamaan, jos he ovat vilpittömiä siinä, mitä tekevät.

Tavallaan tajuan kaikenlaisia ääriliikkeitä ja verkostoja, sillä on niin helppoa hupsahtaa omaan maailmaansa, jossa ainoa oikea totuus on se, mitä meidän parissa puhutaan. Sitten kun keskustelee vain samoin ajattelevien kanssa, asia paisuu ja kärjistyy, ja kohta kukaan ei muista, että kyseessä on mielipide, ei totuus. Näitä juttuja riittää tässä maailmassa, sillä jokainen kaipaa hyväksytyksi tulemista, ja kuulumista joukkoon. Jos sitä ei muualta löydy, aina löytyy porukka, jonka voima tulee muiden tuomitsemisesta.

Missä vaiheessa tulee vaalit? Yhtään en muista, mutta veikkaan, että pelolla taas yritetään voittaa, ja aika monessa puolueessa. Mitenhän sellainen ehdokas suoriutuisi, joka sanoisi, että mua pelottaa noi toisen väriset/paremmin koulutetut/kouluja käymättömät/naiset/ne, keillä ei ole autoa/tai ihan mikä tahansa. Näitä pelolla toimeen tulevia kun liittyy ryhmäksi, saadaan taas paljon puhetta siitä, miten kaikki muut tekee kaiken väärin.

Kun yksilö alkaa kiinnittää huomiota jonkun toisen tekemisiin, niin että etsii sieltä kaikkea, mikä tukee omaa (tuomitsevaa) mielipidettä, ollaan vähän eri tilanteessa. Ehkä se on enemmän kateutta, tai oman itsen pönkittämistä tai ehkä halua päteä omiensa joukossa. Ei hyvä, oli niin tai näin. Se minua vaan askarruttaa miten ihmeessä siihen pyöritykseen on niin helppo sortua. Se on vähän kuin joku pyörre, tai virta, tai mikä lie, joka ensin tuntuu ihan harmittomalta arvostelulta, ehkä jopa asianmukaiselta, ja kohta pitää alkaa todistella miten oikeassa olin, ja löytyy lisää ongelmia. Ja siitä se sitten lähti, ja kohta kaikki, mitä se toinen tekee, on pielessä ja kaikki, jotka ei ole samaa mieltä, voidaan tuomita myös.

No, tuohon ei paljon muuta ole tehtävissä kuin laitella tulilohikäärmeitä ja Violettiliekkiä ja pysytellä itse erossa. Järjellä ei voi muuttaa mielipiteitä, sillä ei ne järkevästi ole syntyneet, eikä näissä energioissa pelkkä järki muutenkaan vie kovin pitkälle. Tämä vuosi on ollut tosi hurja, ja energiat myllää edelleen. Tarkoitus on tietysti saada jokainen elämään oman totuutensa mukaista elämää, putsata pois niitä viimeisiä rippeitä pelosta ja mitä mömmöjä itse kultakin löytyy, mutta heillä, ketkä ei suostu ymmärtämään asioita, on aika hankalaa.

En usko, että se tulee helpottumaan, päinvastoin. Kaiken on muututtava, yhteiskunnan, ihmisten, tavan, jolla kohtelemme toisiamme ja planeettaa, ihan kaiken. Ja koska mikään ikinä ihmisiin liittyen on muuttunut vapaaehtoisesti? Olen sitä mieltä, että on todella tärkeää, että jokainen huolehtii omasta energiastaan ja tekee chakratyöskentelyä –koska 12 chakraa vaikuttaa ihan kaikkeen – siksi, että omalla korkealla energialla voi valaista kaikki muutkin. Yksi avoin 5. ulottuvuuden sydän voi avata mielettömän määrän vielä uinuvia sydänchakroja. Pitäiskin itse asiassa laittaa 17. kouluun joku juttu, jota koululaiset voisi käyttää.

Rakkaudellista aikaa itse kullekin, pitäkää sydän avoinna:).