Onneksi en hukannut pääsiäistä

Kyllä harmitti, kun tajusin, että loistavan hienossa ja kovasti kiitellyssä ja omasta mielestä oikein hyvässä kalenterissa on kaksi kirjoitusvirhettä, ja vielä lisäksi talvipäivänseisaus pari tuntia pielessä. Toisaalta – olikohan se eka kalenteri, jonka tein, josta unohdin pääsiäisen… Eli ei se kai niin kauheeta ole.

Harmittaa silti hieman, ja varsinkin se, kun tajusin, mistä virhe johtuu. Juu, kirjoitusvihreet on ihan omista pikku kätösistä, mutta talvipäivänseisauksen päivämäärän otin yhdestä aivan julkisesta kalenterista. Joka siis kertoo sen väärin. Ehkä minunkaan ei tarvitsisi niin harmitella, kun näköjään mokaa ne muutkin…

Muuten on energiat vaihteeksi kohdillaan, ja ihanasti tulee korkeita värähtelyjä elämään. Oli kiva jutella Tim Whildin kanssa tulevista ja olevista energioista, kristalleista ja koulutuksista. Tim muuten hukkasi perjantain, niin että on sitä muillakin liikkeellä. Odotan kovasti Timin tammikuun uutta zoomkurssia, jonka hän pitää aivan itse. Aiheet kun on ajankohtaisia myös omassa elämässä, alkemia, säteet (jee!!!), lohiksia ja mestareita. Mahtaa tulla hieno juttu, ja mitä Tim puhui tulevasta, lisää hienoja koulutuksia on tulossa.

Tehdessäni sähköpostilistalaisille uutiskirjettä teki kovasti mieli alkaa hahmotella jo tulevaa kevään kurssia, mutta kun muutakin pitäisi ensin tehdä, yritän hillitä itseäni. On se vaan innostava silti, Atlantis-yliopiston juttuja alkaen alusta ja jatkuen ties mihin. Sitä ennen aletaan luoda omaa elämää tammikuussa aikamoisen innostavalla tavalla, eli Luon elämääni –kurssi starttaa 15.1.

Paluu temppeleihin –kurssi on meneillään, ja aivan mahtavia juttuja kurssilaiset siellä värkkäävät. Odotan todella mielenkiinnolla mikä on se juttu, jonka he jalostavat lopputuotteeksi, sillä jo tässä vaiheessa taitoa ja muistoja ja osaamista löytyy. Olen todella innoissani myös siitä, että olemme päässeet kunnolla siihen vaiheeseen, jossa on mahdollista ottaa käyttöön omia menneiden elämien taitojaan. Tavallaan olemme tehneet sitä aina, löytäneet sen tutun jutun, joka kiinnostaa ja jota osaamme, ja hioneet taitoa eteenpäin taas uudessa elämässä. Nyt on kuitenkin erilaista, koska voimme itse kaivella taitojen aarrearkkua ja valita mitä otamme käyttöön.

Yritän myös toppuutella itseäni julkistamasta liian aikaisin koekaniinijuttuja. Kolmosvuosi, eli 2019, on hyvää aikaa tehdä luovia ratkaisuja ja saattaa maailmaan jotain, mitä on hautonut jonkun aikaa. Minulla on pari projektia, tai oisko oikea ilmaisu tuotetta, joita olen jo pitkään aikan välillä miettinyt, ja kohta alkaisi olla kiva kokeilla mitä niistä tykätään. Sitä ei tarvitse testata toimiiko, koska tiedän, että toimii, mutta se, miten ihmiset ne kokevat, onkin kysymysmerkki. Sittenpä näemme, ensi vuonna.