Pimennysten aika nostaa valon esiin

Mitä pidemmälle matkamme uuteen kultaiseen aikaan edistyy, sitä selvemmin sen huomaa. Tietysti niin pitääkin. Joskus silti kuulee haikailua siitä, että mikään ei ole kuin ennen, ja koskahan asiat alkaa olla taas normaalisti. No, asiat tulevat olemaan kuin ennen Kultaisella Atlantiksella mutta eivät kuten ennen tätä muutoksen vuosien käynnistymistä. Asiat taas tulevat olemaan normaalisti ihan heti, kun totumme niihin. Siihen voi mennä aikaa, sillä muutos on toistaiseksi pysyvä olotila.

Planeetan puhdistuminen käynnistyi toden teolla viime vuonna, ja se näkyy uutisissa ja säässä. Se tulee jatkumaan vielä jonkun aikaa, mutta ei sentään ikuisuuksia. Jokainen rakkaudenhitunen ja positiivinen odotus, jonka lähetämme maailmaan, auttaa, että asiat sujuvat helpommin. Jokainen, joka puhdistaa omia energioitaan, tekee suurta palvelutyötä, sillä silloin planeetan ei tarvitse puhdistaa itseään niin paljoa.

Energiavirrat, joita planeetalle vyöryy, voimistuvat ja tihentyvät yhä edelleen. Kuu, aurinko ja planeetat tuovat universumin avun muutokseemme. Varsinkin nyt, kun koko kevät on tahkottu taas jotain ja monet planeetat perääntyvät ja pimennykset nostavat esiin sen, mitä ei haluaisi nähdä, voi tietysti tuntua, että vähempikin apu riittäisi. Mutta se on rakkautta, rakkautta vain…:).

Kaikki myllerrys nostaa esiin jokaisessa oman valon, ja auttaa meitä luomaan uuden ajan yhteiskuntaa. Olisi tietysti hienoa, että joka ikinen, joka haluaa muuttaa maailmaa, aloittaisi omasta itsestään, teho olisi paljon parempi. Epäkohdat on korjattava ja luonnosta on pidettävä huolta, mutta ulkoisen muuttaminen negatiivisuuden kautta ei ole kovin pysyvä. Pysyvä muutos parempaan tulee ainoastaan ihmiskunnan värähtelyn noustessa, ja siinä jokainen meistä on avainasemassa. Parasta palvelutyötä on täyttää oma elämänsä valolla, ilolla ja rakkaudella. Se auttaa kaikkia.

Yksi pieni hyvä juttu jokaiseen päivään lisää valoa valtavasti koko planeetan mittakaavassa. Mitä voisit siis tänään tehdä? Hymyillä itsellesi peilissä? Hymyillä muille ihmisille? Siunata ruokasi ja juomasi? Siunata ohi mennessäsi vettä järvessä, purossa tai taivaalta lankeavana? Kiittää illalla kaikesta mitä sait? Pyytää illalla, että yön aikana valon enkelit hoitavat sinua, tai puhdistavat energiaasi, tai poistavat esteitä rakkauden tieltä?

On paljon pieniä, jokapäiväisiä asioita, joiden vaikutus on uskomattoman suuri. Arkkienkeli Metatron on henkisen kurinalaisuuden suuri kannattaja, ja nämä päivittäiset pienet jutut kuuluvat juuri siihen osastoon. Asiat, jotka tuovat iloa, valoa, rakkautta ja kaikkia hyviä asioita pienin askelin, joka päivä, kuljettavat meitä sielumme tietä yhä voimakkaammin.