Sarjassamme Oliko hyvä idea

Oliko hyvä idea
1) aloittaa tasaista korkeaa laatua tarjoava laaja-alainen henkisen tien koulutussysteemi… Kultaisten aikojen yliopisto on huikea juttu, mutta mutta… Asioilla on puolensa. On hienoa, ja mahtavaa, että se tehdään yhteistyönä ihmisten kanssa, joiden värähtely on sieltä korkeammasta päästä tällä planeetalla, ja joiden osaamiseen voi luottaa. On hienoa, että kyse ei ole pelkästään minusta, ei pelkästään Jkylästä, ei pelkästään suomen kielestä. On hienoa, että voin olla mukana tässä jutussa, ja saan kanavan kaikille miljoonille ideoille, joita yläkerrasta heitellään jatkuvasti.

Mutta on myös hidasta, ja joskus hankalaa, luoda se kaikki käytäntöön. Kun kaiken pitää olla sellaista, että ei tarvi korjata. Päivittää ja uudistaa kyllä, mutta alusta lähtien pitää olla taso korkealla, valo vakaana ja pitää mielessä periaatteet. Eli ei voi tehdä nopsaan ja hypätä seuraavaan, vaikka hidas ja vakaa eteneminen ei ole ominta juttua. Eikä voi kiitää niin kovaa eteenpäin kuin mieli tekisi, huolehtimatta siitä, että muuallakin pysyvät perässä ja että asiat ovat ymmärrettäviä myös muille kuin minulle. Kätevintä olisi telepatia, mutta ei oikein vielä onnistu…

2) keskittyä nettihommiin kun Merkurius perääntyy, ja muutenkin jokaisen päivän teema on sähläys… Ongelma vaan on siinä, että yliopiston kurssit on saatava johonkin. Ei riitä, että on kurssi, se on joko koulutettava livenä tai pistettävä nettiin, ja yliopiston ykköstaso on etänä kätevintä. Eli siis kaiken keskellä on tehtävä uutta sivustoa. On se hyvä, että pidän siitä hommasta. Täytyy tosin myöntää, että tällä kerralla, liekö sitten Merkurius, on ollut haasteita enemmän kuin monesti. Mutta oppia sekin kaikki on, ja ties vaikka moisesta oppimisesta ois jotain hyötyä muutenkin. Eikö juuri ollut joku tutkimus, jossa sanottiin, että paras oppimistulos tulee muutaman epäonnistumisen kautta? Huikea oppimiskäyrä siis menossa täällä päässä.

3) kuvitella, että aikaa on olla sekä luova että tekninen ja lisäksi vielä pitää kanava yläkertaan puhtaana ja korkeavärähteisenä ja tuoda infoa kursseja varten… Ehkä kyse on siitä, että aika käyttäytyy nykyään eri tavalla kuin aiemmin. Tai ehkä ei, kun tarkemmin ajatellen. Aina olen ajatellut, että ehdin miljoona asiaa siinä missä järkevät ihmiset yhden tai kaksi. Yleensä kyllä ehdinkin, mutta nyt ei vissiin värähtelyt natsaa kuluvan ajan kanssa. Ajan hitaus tai nopeus on suoraan verrannollinen omaan värähtelytaajuuteen, ja jos ne on kohdillaan, on aikaa tehdä se, mitä haluaa – ja jos ei… No, sanotaan vaikka niin että voi olla joko hirveä kiire ja stressi eikä silti aika riitä, tai sitten aika vaan valuu käsistä, mitään ei saa aikaiseksi. Molemmista on kokemusta.

Aivan siis riippumatta siitä oliko hyvä idea yhtään mikään, pyörin asioiden kanssa melkoisen pitkiä päiviä. On kiva kun on kivaa tekemistä, ja aina välillä niitä onnistumisen kokemuksia. Yritän luottaa siihen, että asiat valmistuvat ajallaan, ja seiska-vuodelle sopivasti yrittämättä liikaa. Josta tuli mieleen, että uutta juttua ois numerologiaankin aivan reippaasti. 17.koululaiset saa kohta testailla yhtä juttua. Kun ehtis luoda sen todellisuuteen, eli melkein perillä myös sen kanssa.