Selvittiinpä siitäkin

Nimittäin vuodesta 2018. Nyt siirrytään täysin toisenlaiseen energiaa, joka alkaa hyvin nopeasti. Joskushan käy niin, että vuoden energia alkaa hiljalleen muuttua, ja vasta helmi-maaliskuussa tuntuu, että ollaan vauhdissa. Onkohan sillä muuten jotain tekemistä kiinalaisen uudenvuoden kanssa? Tai siis elementtikierron, vaihdetaan puuhun? Voipi olla.

Joka tapauksessa nyt 2019 alkaa melkoisella ilotulituksella, kuten kolmosen innostavaan, iloiseen, uutta luovaan energiaan kuuluu. Uusikuu ja vielä pimennys samaan syssyyn, eli 6.1 viimeistään tiedämme energianvaihdoksen olevan todellista. Onneksi saa muutaman päivän totutella ensin…

Olen täällä ihmetellyt kaikkea mitä piti, olisi pitänyt, olisin halunnut ja mitä suunnittelin. Ei mennyt ihan niin, mutta nyt ei voi enää mitään. Vuosi on käyty, kiitos että päästään siitäkin. Mitä ikinä tuli kasattua energiatasolla, tai muutenkin, oivallettua, opittua ja läheteltyä universumiin toteutettavaksi… no, näillä mennään. Panokset on asetettu, työkalut koottu, ja mitähän vertauskuvia vielä keksisi… Joka tapauksessa kukin on aivan oikeassa kohdassa lähtöportilla omien energioidensa kanssa. Kolmosvuoden energia on aikamoinen, joten odotettavissa on paljon kaikkea kivaa, paljon tekemistä, ehkä vähän sähläystä ja hutilointia, kun tuntuu ettei muuten kerkiä pysyä mukana, mutta kuitenkin taatusti erilaista ja ehkä mukavampaakin energiaa kuin nyt juuri päättyvänä vuotena.

Naureskelin juuri itsekseni, että kun omassa kartassa on paljon kolmosia, ja vuosi vaihtuu kolmoseksi, ei ihme, että en saa valituksi yhtään mitään mistä alkaisin. Koko ajan tulee kaikkea uutta ideaa, entisten kohennusta, mielenkiintoisia juttuja tarjolle ja kaikenlaista muutakin, niin että normaaliin kolmosen tapaan pyörin melkein ympyrää osaamatta valita. Jostain pitäisi alkaa, että jotain saisi aikaiseksi. Mestarit on alkaneet lähentyä vähän eri tahdilla, johtuen monestakin syystä, Kultaisen Atlantiksen temppelit kiinnostavat kovasti, ja haluaisin tehdä 12 temppelin kurssille jatkoa, ihanat 12 sädettä ja muutama lisää vaatii päästä kirjaksi asti, ja pari muutakin projektia on tiedossa. Tarkemmin sanottuna ehkä noin 20 eikä pari.

Sen sijaan, että tekisin jotain asioiden eteen, olen etsinyt uutta asuntoa, Tim Whildille kurssipaikkaa, seuraavan joulun juttuja ja katsellut noin miljoona kertaa ikkunasta joko lumet ois alkaneet sulaa. Toisaalta on uudenvuoden aatto, joten ehkä ei tarvitsekaan mitään työksi luokiteltavaa tehdä juuri nyt, vaan oisi aika siirtyä koneen äärestä syrjemmälle ja aloittaa jonkin asteinen juhlinta lähimmäisten kanssa. Hyvää uutta vuotta, olkoon se vallan mainio ihan kaikille.