Tanelin kaa reissuun

Asiaa tuntemattomille tiedoksi, että Taneli on kristallikallo, jonka ostin Tim Whildilta hänen viimeksi Suomessa käydessään. Kristallikallo on erityisen hyvin yhteydessä Kultaiseen Atlantikseen, ja ihanuuksien ihanuus, ihan kohta lähdetään yhdessä reissuun asiaan liittyen, ihan käytännössä, ei pelkästään energiatasolla. On myös kiva päästä Keski-Suomen pakkasista etelän lämpöön. Turussa kun on vähintään 20 astetta lämpöisempää…

Turun Paluu temppeleihin –kurssilaiset ovat hioneet ja herätelleet taitojaan läpi valtavien energiavyöryjen alkaen marraskuusta, ja nyt, kun kurssi kääntyy hiljalleen kohti loppua, on hienoa nähdä edistyminen. Ei ole tietenkään ollenkaan sattumaa, että kurssi on juuri nyt. Niin iso harppaus tapahtui energiassa viime vuonna – juu, ei ollut kivaa, mutta silti – että tänä vuonna on mahdollisuus tehdä asioita korkeammissa värähtelyissä. Niin, jos se oivaltaa, sillä monella on taipumus jumittaa kiinni siinä, miten ennenkin on toimittu. Mikä on ihan ymmärrettävää, se, mikä toimii, on turvallista ja ainakin toimivaa, joten miksi keikuttaa venettä, jos ei ole pakko. Mahdollisuuksia ei ole pakko käyttää hyödykseen, mutta ne, ketkä käyttävät, huomaavat kyllä eron. Kuten nämä mun kurssilaiset, aivan loistavia hommissaan, ja Tanelin kanssa kovasti odotamme viikonlopun kurssia ja kaikkea ihanaa, mitä saamme kokea ja tietää.

Ai niin, monet ovat kysyneet seuraavaa kirjaa. Ja kursseja, ja ne ovat kesken, kohta tulossa, mutta kirjaa olen aloitellut vihdoinkin, eli vähintään 12 sädettä on tulossa. 12 sädettä on ihaninta mitä planeetalta löytyy, heti Jack O’Neillin jälkeen tai ehkä jopa tasoissa, ja olen miettinyt niistä kirjaa. En vain tajunnut näkökulmaa, koska ehkä on vähän hassua kirjoittaa aiheesta, joka on minusta ihana, ihan vain siksi, että muutkin saavat ihmetellä. Niin no, ehkä… mutta kuitenkin ois parempi, jos asiasta olisi jotain iloa muillekin kuin minulle. Nyt sitten löysin yhden uuden jutun asiaan liittyen, joten intoa piisaa ja kysymyksiä riittää yläkerran suuntaan. Vähintään 12 sädettä taas sen takia, että en ole ihan varma, mutta luulen, että muutkin säteet vaativat päästä esille. Sittenpä tuon näemme. Aloitettu on, ja valmista ehkä joskus kevään aikana, toivon mukaan, kesään mennessä ois kiva.