Tim tuli, muutti kaiken ja meni

Suunnilleen noin meni viikonloppu ainakin minun osalta. Tai ehkä vähän kärjistetysti sanottu, mutta noin suurin piirtein. TimWhildin kurssi siis oli menneenä viikonloppuna, ja oli hieno juttu. Tim on niin kartalla olevista energioista ja siitä, miten niiden kanssa eletään ja mennään eteenpäin, että aika hänen kanssaan tuo paljon vastauksia, oivalluksia ja opastusta. Lisäksi oli kiva jutella myös keskenään tulevasta, kuten Kultaisten aikojen yliopiston jutuista joita Tim alkaa kouluttaa, ja paljon muustakin.

Nyt sitten vaan pitäisi saada vauhdilla aikaiseksi paljon ja monenlaista. Tosin Timin käynti toi ymmärrystä myös siihen, miksen ole saanut valmiiksi asti yliopiston kursseja, ne ovat roikkuneet puolivalmiina jo viikkotolkulla. Tajusin, että vaikka asia ei sinänsä ole muuttumassa siinä, mitä on saatu aikaiseksi, haluan muuttaa jotain ilmaisua niin, että se johdattaa paremmin eteenpäin, ja myös vähän sitä energiaa, mikä kursseihin liittyy. Mikä on tietysti aivan selkeästi ilmaistu, vai kuinka:)?

Ymmärsin muuten monien keskustelujen jälkeen myös sen, mitä lähimmäiset ovat yrittäneet vinkata jo pitkään. Eli joidenkin kurssien elinkaari on pidempi kuin olen niille suonut. Laitankin joitain ajankohtaisia kursseja 17. kouluun, jotta ne löytyvät edes jostain. Tähtikoulu on kuitenkin eri juttu. Mietin sitäkin, oisko sen paikka 17.koulussa sen jälkeen, kun se on ollut avoinna kaikille, mutta ei tunnut siltä. Tähdet tulevat ja menevät, ja sitten siirrytään seuraavaan. Mutta jotkut muut saavat kukoistaa rauhassa koulun suojissa toistaiseksi.

Yliopiston kanssa on pientä säätöä muutenkin. Nimittäin eihän se riitä alkuunkaan, että kurssi on valmis. Se pitää olla jossain, missä sitä voi käydä, ja siinä onkin seuraava kynnys. Olen jo vuoden varmaan tehnyt uutta alustaa 17.koululle ja kaupalle, ja alkanut alusta monta kertaa. Muutos on siis tulossa. Nyt tuntuu aika kamalalta, jos pitää laittaa yliopiston kurssit vanhan alusta päälle. Tiedän, ei mitään järkeä tuntea moisella tavalla, koska ne toimivat entisellä systeemilläkin, ja ainakin ihmiset pääsisivät vihdoin käymään niitä. Silti…

Sirius on alkamassa Tähtikoulussa maanantaina, ja sanonpa vaan, että on m i e l e n k i i n t o i n e n paikka