Toisten oudot maailmat

Luomme jokainen omaa maailmaamme joka hetki. Se perustuu omiin uskomuksiin, energiatasoon ja siihen, mihin keskitämme ajatuksemme, sanamme, tekomme ja aikomuksemme. Ynnä siihen, mitä sielu haluaa:). Täsmälleen samanlaisia maailmoja ei siis ole, vaikka totta kai kollektiivinen energia vaikuttaa moneen asiaan. Yksi näistä on sää, joten edelleen yritän olla ärsyyntymättä niistä, jotka manaa lisää pimeyttä ja sadetta.

Mutta ne toisten maailmat… Olen kuullut niin ällistyttäviä lauseita tässä viime aikoina, että taas kerran mietin missä ihmeen maailmassa nuo ihmiset elää… Yksi hulluimpia oli yhden vanhassa energiassa henkisestä tiestä kiinnostuneen lausunto, että kaikki ongelmat tässä ajassa on hallituksen syy. Hei, ihan totta, ei sekään ihan kaikkeen sentään ole syypää. Olisin luullut, että ihan joka ikinen, joka yhtään on kiinnostunut henkisistä asioista, ymmärtäisi meneillään olevan muutoksen ja sen myllerryksen, jonka energioiden nousu ja puhdistuminen tuo ihmisten elämään. Ei hallitus saa ihmisiä olemaan idiootteja. Noin suomeksi sanottuna.

Jotenkin tuntuu, että suhteellisuudentaju on hävinnyt aika monelta, tai sitten pelot ja ajelehtivat puhdistettavat energiat vaikuttavat, että otetaan yksi pieni yksityiskohta ja keskitytään siihen niin kuin se olisi maailman tärkein asia. Juu, on helppoa, ja juu, on tullut tehtyä itsekin. Mutta jonkinlainen ajattelukyvyn säilyttäminen olisi minusta ihan mahdottoman suotavaa. Kuulin esimerkiksi niin älyttömiä juttuja vastasyntyneiden saamisesta väestörekisteriin, että mietin miten ne menee läpi ihmisiltä. Ei niitä vauvoja tarvi kiikuttaa näytille, ihan oikeasti.

Monta muutakin älyttömyyttä on korvaan sattunut, ja se on saanut miettimään ihmisten maailmoja. Siinä vaiheessa, kun alan miljonääriksi, tai ehkä vähän vähempikin riittää, pistän kokosivun mainoksen kaikkiin paperi- ja nettilehtiin ja kaikkiin somen kanaviin. Siinä tyhjä sivu, jossa vain yksi lause: Näet toisissa vain sen, mikä on sinussa itsessäsi. Ehkä se saisi edes yhden ihmisen havahtumaan. Sitä ootellessa tyydyn lähettelemään Violettiliekin eri versioita ja lohikäärmeitä.

Olen juuri lähdössä Turkuun rankinglistan toiseksi alimmaisella bussilla, mutta mitä väliä, viikonlopusta tulee mahtava. Tiedän ihmisiä, jotka ovat ottaneet käyttöön omaa Kultaisen Atlantiksen osaamistaan, Tim Whild ja Birkan Tore nyt ainakin, mutta luulen, että me ollaan eka ryhmä, joka tuo tietoisesti kultaisten aikojen osaamista itselleen käyttöön arkiseen työhön tällä tavalla. Hyvä me. Odotan siis aivan innoissani tulevaa, huikeita energioita, naurua ja innostusta. Tajusin vasta eilen – ei sillä, että mitenkään hidas olisin – että sillekin on syynsä, että kurssilaisia on pariton määrä. Harmittelin sitä vähän, kun mietin harjoituksia ja regressioita, mutta sitten lamppu syttyi, ja ymmärsin, että oisko kyse ihan siitä, että openkin pitäisi jotain oppia. Sitä ootellessa…