• Jatko-osa Ylösnousseet mestarit ja oma mestaruustie -kurssiin

  Kurssi on tällä hetkellä etäkurssi, jonka saat käyttöösi heti kurssimaksun maksettuasi. Kultainen Atlantis ja sen mestarit, ylipapit ja  -papittaret ovat lähempänä ja vahvemmin apunamme, mitä pidemmälle edistymme kohti uutta kultaista aikaa. Kultaisen ajan energia, Atlantiksen viisaus, tiedot ja taidot aktivoituvat tällä kurssilla käytettäväksi omassa elämässä ja laajemminkin.
 • Energiahoito

  19,00 
  Energiahoito vk 31, saatavilla 1.8-7.8
  Arkkienkeli Rafaelin smaragdikristallikammiohoito Tässä hoidossa ihanan kaunis smaragdikristallikammio rakentuu eteerisenä hoidettavan ympärille, ja sitä ympäröivät Rafaelin parantavat enkelit, jotka auttavat energiaa toimimaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Alkulähteen ja arkkienkeli Rafaelin parantava energia virtaa kristallien kautta, tuomaan tasapainoa, parantumista, uudistumista, hoivaa – juuri sitä, mikä on itselle parasta. Hoidon kesto on n. 30-45 minuuttia. Sen voi ottaa vastaan itselle sopivaan aikaan viikon 31 aikana. Lue tarkemmin alempana olevasta kuvauksesta. (17.koululaiset saavat hoidoista -10%)    
 • Tämä on Kultaisten aikojen yliopiston 2.tason kurssi.
  Ylösnousseet mestarit tuovat meille opastusta, tietoa, parannusta, auttavat ottamaan käyttöön omia taitojamme ja ovat tukenamme monin tavoin. Heillä on apunaan enkeleitä, yksisarvisia ja lohikäärmeitä, ja monet mestareista ovat luoneet tehokkaita työkaluja, joita käytetään ympäri universumia ja joita mekin voimme käyttää planeetan ja itsemme hyväksi. Useat mestarit ovat edistämässä kultaisten aikojen parannustekniikoiden käyttöönottoa, toiset edistävät jumalallisen feminiinisen energian tuloa planeetalle, jotkut auttavat kristalliteknologian ja kristallityöskentelyn ankkurointia – mestareilla on omat kiinnostuksenkohteensa ja tehtävänsä, joissa he voivat auttaa meitä nostamaan osaamisemme korkealle tasolle. Kun edistymme omalla ylösnousemusmatkallemme, ilo, rakkaus, hyvinvointi, runsaus ja elämästä nauttiminen lisääntyvät omassa elämässä ja maailmassa.

Otsikko

Go to Top