13.11. ja siitä eteenpäin – koutsausta omalla mestaruustiellä

110,00 

Tämä kurssi on tarkoitettu heille, ketkä haluavat edistyä omalla mestaruustiellään ylösnousseiden mestarien valmennuksessa, tehdä yhteistyötä valon enkeleiden ja galaktisten mestareiden ja muiden valo-olentojen kanssa vauhdittaakseen omaa kehittymistään ja planeetan siirtymistä uuteen kultaiseen aikaan.

Kuvaus

13.11. ja siitä eteenpäin – koutsausta omalla mestaruustiellä

Tämä kurssi on tarkoitettu heille, ketkä haluavat edistyä omalla mestaruustiellään ylösnousseiden mestarien valmennuksessa, tehdä yhteistyötä valon enkeleiden ja galaktisten mestareiden ja muiden valo-olentojen kanssa vauhdittaakseen omaa kehittymistään ja planeetan siirtymistä uuteen kultaiseen aikaan.

Kurssi on kuin oppipoika/tyttökoulutus, jossa jokainen ”valitsee” mestarin, joka häntä ohjaa tulevien kuukausien ajan ja halutessa tietysti sen jälkeenkin. Mestareista puhutaan myöhemmin, sitä ei kannata päättää ennen kuin kurssi alkaa. Valitsee-sana on lainausmerkeissä, koska on aivan varma, että valinta toimii molempiin suuntiin, ja mestari on jo tietoinen asiasta ja hyväksynyt oppilaan, ennen kuin tällä tasolla olemme siinä vaiheessa.

Kurssi alkaa lähipäivästä 13.11 Turussa, ja jatkuu etänä yli talven energiamuutosten. Etäkuukausina tapaamme zoomissa ja Facebookin ryhmässä. Helmikuussa on taas yhteinen tapaaminen. On todennäköistä, että halukkaat ryhmäläiset jatkavat helmikuusta eteenpäinkin vielä yhdessä etänä, jolloin voimakkaiden muutosten kevätkin voidaan hyödyntää tehokkaammin.

Kurssin sisältöä

Kurssilla saamme koulutusta ja aktivointeja mestareilta tällä ja muilla planeetoilla, kuten lordi Kuthumi ja Neptunuksen mestarit. Komentaja Ashtar ja serafi Serafina opastavat galaktiseen palvelutyöhön ja Serapis Bey ja arkkienkeli Metatron ja Shekinah mestaruuteen tässä elämässä, ja lisäksi monet muut korkeavärähteiset valo-olennot työskentelevät kanssamme.

Jokainen valitsee mestarin, jonka kanssa hän työskentelee kurssin ajan. Kaikki tekevät samoja asioita monien mestarien, arkkienkeleiden, universaalien enkeleiden, yksisarvisten ja lohikäärmeiden kanssa, mutta tämä yksi mestari on valmentaja, koutsi, joka on mukana kaikessa, mitä tehdään ja auttaa ja kannustaa eteenpäin.

Kurssi nostaa omaa värähtelyä ja laajentaa yhteyksiä valon auttajiin ja omaan tähtiperheeseen. Se antaa lisää työkaluja ja tapoja toimia oman sielunsuunnitelmansa toteuttamiseksi ja antaa tilaisuuden edistyä nopeammin omalla tiellä ja vaikuttaa voimakkaasti planeetan ja yhteiskunnan tasolla kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Kurssilla työskentelemme monien energioiden kanssa, kuten keskusauringot, serafit ja kerubit, Angala ja Kultainen Atlantis. Osa on varmasti tuttuja, ja osa uusia tässä inkarnaatiossa.

13.11. lähipäivä

10-16.30 Turussa

Aloitus. Yhteistyö valitun mestarin kanssa alkaa, ja kaikki saavat ensimmäiset tehtävänsä tulevaa varten. Päivään kuuluu visualisaatioita ja harjoituksia, aktivointeja, yhteyden avaaminen omaan tähtiperheeseen ja suuntaviivojen sopiminen valitun mestarin kanssa.

Lähipäivän hinta on 110 e, sis. alvn ja kahvin/teen sekä kahden seuraavan viikon etäkoulutuksen.

Helmikuun lähipäivä on 12.2.22.

Etäkoulutus

Tämä on viikoittaista yhdessäoloa ja tekemistä. Joka viikko tulee aktivointi tai visualisaatio sekä jotain tehtävää. Joka viikko myös kerrotaan FB:n ryhmässä miten on mennyt, ja saadaan tukea ja kannustusta muilta.

Kerran kuussa on zoom-tapahtuma, jossa on lyhyt luento-osuus ajankohtaisista energioista, visualisaatioita ja aikaa keskustella. (Jos ei pääse mukaan, voi katsoa nauhoituksen.)

Työkaluina etäkoulutuksessa ovat videot, visualisaatiot, aktivoinnit, joita saamme, harjoitukset, ryhmätapaamiset ja luennot zoomilla, ja Facebookin ryhmässä. Lähikoulutuksessa päätät tavan, jolla toimit oman valmentavan mestarisi kanssa, ja jatkat sitä etäkoulutuksen ajan.

Etäkoulutuksen aika on 15.11.21-10.2.22. Tehtävät/visualisaatiot/aktivoinnit tulevat viikoittain, zoom-tapaamisen aika on puolivälissä joulukuuta ja tammikuuta, aika sovitaan myöhemmin.

Etäkoulutuksen hinta on 44 e/kk. Se maksetaan kuukausittain, joulukuun alussa ja tammikuun alussa. Helmikuussa on taas lähipäivä, joten siltä kuukaudelta (eikä marraskuulta) ei tule etäkoulutusmaksua.

Kenelle kurssi sopii

Tämä sopii heille, ketkä ovat jo edenneet omalla henkisellä tiellään. Kurssilla edellytetään, että jokainen osaa huolehtia energiastaan, tehdä maadoituksen, suojaukset, puhdistaa ja nostaa värähtelyään tarvittaessa. Näitä tehdään aina tietysti, kun on visualisaatioita yms. mutta oma tasapaino on tärkeää koko ajan, jotta kurssista saa parhaan hyödyn.

Kurssi edellyttää sitoutumista. Jokainen on osa ryhmää, ryhmän energia tukee kaikkia, ja voimistaa kaikkea, mitä teemme. Siksi on tärkeää, että sitoudut osallistumaan, tekemään tehtävät ja kertomaan edistymisestäsi.

Aikaa etäkoulutuksessa menee muutama tunti viikossa (voit aina käyttää aikaa enemmän, ja luultavasti haluat, koska tästä tulee niin innostavaa), sekä kerran kuussa zoom-tapahtumaan noin puolitoista tuntia.

Ilmoittautuminen ja etukäteisvalmistautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Sen jälkeen osallistujat saavat ohjeet etukäteisvalmistautumiseen 7.11, eli kurssi alkaa käytännössä jo silloin.

Otsikko

Go to Top