Akvamariinivalon lahjat

38,00 

Akvamariinivalo on energiaa, jota kantavat ja säteilevät Äiti Maria, arkkienkeli Maria ja Isis sekä muut valon enkelit ja mestarit. Se on rajattoman rakkauden, jumalallisen feminiinisyyden, myötätunnon, sopusoinnun, viisauden ja paranemisen energia, jota myös yksisarviset käyttävät.

Akvamariinivalo on auttamassa meitä siirtymään korkeampaan värähtelyyn, rauhaan, rakkauteen, runsauteen, iloon ja hyvinvointiin. Sen lahjat ovat avoinna heille, ketkä haluavat niitä käyttää.

Kuvaus

Akvamariinivalon lahjat

Olemme siirtymässä, osin jo siirtyneet uuteen aikalinjaan ja uudenlainen todellisuus alkaa ilmetä myös konkreettisessa maailmassa yhä vahvemmin. Talvipäivänseisaus ja joulu tuovat valtavat energiavirrat planeetalle, ja jokainen saa mahdollisuuden korkeampaan värähtelyyn, rakkauteen, iloon, rauhaan ja luottamukseen.

Akvamariinienergia on yksi apukeinoista, jotka on lähetetty meille avuksi. Sen avulla nopeutamme ja helpotamme matkaamme uuteen kultaiseen aikaan itseämme ja koko planeettaa varten.

Akvamariinivalo on energiaa, jota kantavat ja säteilevät Äiti Maria, arkkienkeli Maria ja Isis sekä muut valon enkelit ja mestarit. Se on rajattoman rakkauden, jumalallisen feminiinisyyden, myötätunnon, sopusoinnun, viisauden ja paranemisen energia, jota myös yksisarviset käyttävät.

Sama energia värähtelee Akvamariinisäteessä, jonka tuo tasapainoa ja parannusta planeetalle, sekä Mikaelin ja Marian parantavassa liekissä, joka Mun kultaiselta ajalta asti on loimunnut Maan sekä Neptunuksen, Orionin, Siriuksen ja Plejadien keskustassa. Akvamariinivalo välkehtii myös maailman vesissä, tuoden Kristusvaloa ja jumalallista feminiinisyyttä kaikkialle.

Akvamariinienergia oli pitkään saatavilla ainoastaan sinisempänä, läpikuultamattomana värähtelynä, joka toi rakkaudellista hoivaa ja parannusta tasolla, jonka pystyimme ottamaan vastaan. Nyt energia on noussut takaisin alkuperäiseen värähtelyyn ja voimme työskennellä energian kanssa todella korkealla tasolla.

Akvamariinienergia hälventää matalan värähtelyn aikaansaamia vääristymiä yksilöiltä ja yhteiskunnista ja tuo tilalle korkeamman värähtelyn sopusointua, ymmärrystä ja parannusta.  Se toimii kaikkialla, vaikuttaa kaikkiin, ja kun työskentelemme tietoisesti sen kanssa, nopeutamme muutosta parempaan itseämme ja koko planeettaa varten.

Kurssin sisältö

Tällä kurssilla työskentelet akvamariinienergian kanssa yhdessä enkeleiden ja mestareiden kanssa:

  • irrottaudut menneistä aikalinjoista ja todellisuuksista, jotka eivät ole enää voimassa
  • tuot parannusta ja uudistumista itsellesi ja maailmaan
  • työskentelet akvamariinivalon kanssa puhdistaaksesi chakroistasi, erityisesti sakraalichakrasta, pois matalan värähtelyn mallit ja ehdollisen rakkauden ja tuot tilalle puhdasta, rajatonta rakkautta, joka vaikuttaa ihmissuhteisiisi ja elämääsi ja säteilee kauttasi kaikkialle ympärillesi
  • otat vastaan rajatonta rakkautta, Kristusvaloa, jumalallisen feminiinisyyden myötätuntoa ja lempeää viisautta sekä jumalallisen äidin ja Rakkauden jumalattaren energiaa parantuaksesi ja voimaantuaksesi, ja jos haluat, alat kantaa näitä energioita omassa värähtelyssäsi, jotta ne leviävät yhä laajemmalle
  • aktivoit kultaiset viisauden ja valaistumisen valokoodit, jotka avaavat uusia tasoja Amentin saleissa

Kurssilla työskentelet visualisaatioiden ja niitä seuraavien tehtävien avulla, askel askeleelta yhdessä Äiti Marian, Isiksen ja arkkienkeli Marian sekä muiden valo-olentojen kanssa. Saat lyhyitä luentoja käsiteltävistä aiheista sekä siitä, miten käyttää akvamariinienergiaa omaan elämääsi sekä läheistesi ja planeetan hyväksi.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi.  Siihen kuuluu

  • alkuvalmistautuminen + 5 osaa
  • luentoja, tehtäviä ja harjoituksia
  • 1 + 2 videota
  • 5 visualisaatiota

Kurssin on suunniteltu kestävän pari viikkoa. Silloin käytät kuhunkin osaa muutaman päivän, jotta omaksut energian ja annat muutokselle mahdollisuuden toteutua. Voit käyttää aikaa tietysti miten itse koet oikeaksi, ja viipyä eri osien parissa niin kauan kuin haluat.

Ilmoittautuminen: Kurssi on etäkurssi, joka aukeaa käyttöösi heti kurssimaksun maksettuasi.

 

Otsikko

Go to Top