Ametistivalon aika

15,00 

Ametisti on ihana, kaunis ja voimallinen kristalli, joka sopii erityisen hyvin käytettäväksi tässä ajassa.

Tuotetunnus (SKU): ametisti kurssi Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Ametistivalon aika

Ametisti on moniulotteinen kristalli, joka voi auttaa monissa asioissa. Se puhdistaa, kohottaa ja muuntaa energiaa, vapauttaa riippuvuuksista, tuo iloa ja kiitollisuutta, parantaa monilla tasoilla, irrottaa vanhasta, avaa selväaisteja ja yhdistää korkeisiin värähtelyihin. Ametisti on myös konkreettinen muoto Violettiliekin ja arkkienkeli Zadkielin ja lady Amethystin energiasta.

Kurssilla käytämme ametistin voimaa energiana ja säteenä tuomaan vapautusta menneestä, irrottamaan kollektiivisesta energiasta ja ahdistuksesta ja siirtämään jokaisen osallistujan elämässään eteenpäin juuri niin kuin on parasta. Arkkienkeli Zadkiel ja lady Amethyst ovat kanssamme, samoin kuin Violettiliekin enkelit ja lohikäärmeet.

Ametistivalossa ylösnoussut mestari Saint Germain auttaa meitä ymmärtämään henkisiä lakeja, jotka vallitsevat tässä universumissa ja jokaisen elämässä. Hän auttaa myös avautumaan taianomaisuudelle ja ihmeille, jotka ovat mahdollisia jokaiselle. Palvelutyönä, itseämme ja muita varten, työskentelemme Saint Germainin, arkkienkeli Zakdielin, yksisarvisten ja kosmisen ametistin kanssa, jotta pääsisimme kaikki nopeammin ja helpommin korkeavärähteisempään, iloisempaan elämään.

Käytämme kurssilla ametistia energiana ja säteenä. Jos sinulla on oma ametisti, ota se mukaan kurssille, mutta et tarvitse välttämättä mitään kristallia.

Tämä on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on tietoa ametistista ja valon auttajista, joiden energia säteilee sen kautta.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top