Andarakristallihoito

Andara on henkisen tien nopeuttaja, intuitiota ja selväaisteja vahvistava kristalli, joka tuo monentasoista hyvinvointia. Tässä ryhmäkaukohoidossa välitetään Lähteen korkeinta parantavaa energiaa yhdessä Andarakristallien kanssa, jolloin Andaran energia vaikuttaa ja vahvistaa hoitoa.

Energiahoidon voi ottaa vastaan silloin, kun hoito tehdään, tai noin vuorokauden sisällä. Saat sähköpostilla tietoa siitä, mitä hoidossa tapahtui heti, kun se on tehty.

Muistathan tarkistaa, että nimesi näkyy tilaajana, jotta hoito tulee oikeaan osoitteeseen.

Tällä hetkellä hoitoaikoja ei ole.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Energiahoidossa välitetään Lähteen korkeinta parantavaa energiaa yhdessä Andarakristallien kanssa. Energia tulee hoidettavalle siinä värähtelyssä, joka sopii hänelle, mutta se on aina hyvin korkeavärähteistä, joten hoito ei sovi heille, ketkä eivät ole tottunet energiatyöskentelyyn. Tämä on samantyyppinen kuin Universal reikin reikihoito, mutta toimii erilaisessa värähtelyssä.

Andarakristallin avulla tehtävä hoito tuo energiaa aina myös fyysiseen kehoon, vaikka se toimii enemmän muissa kuin fyysisessä kehossa, ja voimakkaampi vaikutus fyysiseen kehoon näkyy yleensä vasta viiveellä. Andarakristallihoito on samaan aikaan energiahoito, puhdistus, energian muuntaja ja kohottaja ja sysäys eteenpäin omalla sieluntiellä. Se vaikuttaa chakrojen toimintaan, tuoden tasapainoa ja aktivoiden chakroja korkeampaan värähtelyyn.

Hoidon vaikutukset voivat tuntua hyvin voimakkaasti, tai hyvin hienovaraisesti, riippuen ihmisen värähtelystä ja tavasta kokea energioita. Tämä hoito voi olla niin energisoiva, että sitä ei ehkä kannata ottaa vastaan illalla nukkumaan käydessä, mutta se on yksilöllistä.

Andarakristallihoito on ryhmäkaukohoito. Sen voi ottaa vastaan ilmoitettuna aikana tai noin vuorokauden verran sen jälkeen, mutta hyvin korkeavärähteisenä energiana hoito alkaa hiipua nopeasti sen jälkeen.

Lue lisää hoidosta ja Andarakristallista >>

Lisätiedot

Andarahoito

21.7 klo 18

Go to Top