Arcturus, Andromeda ja Antares

22,00 56,10 

Arcturus, Andromeda ja Antares tuovat kukin omanlaistaan energiaa, rakkaudellista paranemista ja apua ja opastusta meidän valaistumis- ja ylönousemustiellemme.

Tuotetunnus (SKU): Arcturus, Andromeda, Antares Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Matkallamme kohti uutta kultaista aikaa saamme valtavasti apua ja tukea universumista. Voimme saada energiaa, opastusta, parannusta ja viisautta monilta planeetoilta ja niiden valo-olennoilta. Lisäksi monilla meistä on siteitä eri puolille universumia, sielunmatkamme on paljon laajempi kuin tämä elämä tällä planeetalla ja vähitellen olemme alkaneet havahtua näihin yhteyksiin, rakkaisiin läheisiin tähdistä ja vielä kauempaa.

Tässä zoom-sarjassa saamme yhteyden kolmeen paikkaan, Arcturukseen, Andromedaan ja Antarekseen. Ne ovat kaikki korkeavärähteisiä ja tuovat omanlaistaan apua ihmiskunnalle ja tälle planeetalle. Jokaisessa osassa on tietoa tähdistöstä ja tähdestä sekä työskentelyä energian ja tähtiauttajien kanssa, sillä tasolla mikä on itselle oikea.

Jokainen zoom on omanlaisensa, mutta jokainen on täynnä korkeaa värähtelyä, rakkautta ja viisautta ja energiaa, jota voit käyttää itsellesi ja elämääsi niin kuin koet parhaaksi. Tapaat tuttuja ja uusia valo-olentoja, työskentelet enkelien, lohikäärmeiden ja mestarien kanssa, saat universumin viisautta ja parannusta, voit ottaa vastaan DNA-aktivointeja ja valokoodeja korkeimmaksi parhaaksesi vauhdittamaan mestaruustietäsi, ja autat suuresti kollektiivisen energian muutoksessa ja korkean energian ankkuroimisessa konkreettiseen maailmaan.

Arcturus

Arcturus on tähtitaivaamme kirkas tähti, hyvin pitkälle kehittynyt planeetta ja yksi universumin auringoista. Arcturuslaiset työskentelevät mestareiden ja enkeleiden kanssa, tuoden rauhaa, edistystä ja rakkautta kaikkialle. He ovat kehittyneet hyvin korkealle värähtelytasolle, eläen rakkaudessa ja ilossa, ja he luovat ja käyttävät teknologiaa, joka meidän tasollamme tuntuu ihmeeltä ja taialta.

Tässä zoomissa saat Arcturuksen ihanaa, monenlaista hyvinvointia lisäävää energiaa ja työskentelet Arcturuksen kristalliteknologian kanssa. Saat päivityksen omaan DNA:hasi (jos haluat) ja käytät nestemäistä kristallia itsesi ja planeetan parantamiseen. Koet ykseyttä ja universumin kauniin rakenteen, joka toimii myös omassa elämässäsi, ja palautat sitä sopusointuiseen värähtelyyn.

Kurssi on nauhoite, jonka saat heti käyttöösi.

Andromeda

Andromeda on tähdistö, jonka keskellä on Andromedan galaksi. Se on rajattoman rakkauden, rauhan, sopusoinnun ja korkeavärähteisen valon keskittymä. Andromedan energia on parantavaa aina solutasolle ja DNA-tasolle asti, se toimiin ainoastaan puhtaassa rakkaudellisessa värähtelyssä kaikkein korkeimmaksi parhaaksi.

Tässä zoomissa vierailet Andromedan valoportaalissa, joka yhdistää suoraan Lähteen energiaan, ja voit antaa sinne kaiken, mitä et enää halua kantaa mukanasi. Se kohottaa värähtelyäsi pysyvästi. Andromedan enkelit ja lohikäärmeet tuovat sinulle rajattoman rakkauden muuntavaa ja parantavaa energiaa ja kutsut vierellesi Andromedan monien tähtien ja auttajien joukosta juuri ne, jotka ovat itsellesi oikeita, joiden kanssa voit lisätä rakkautta, sopusointua ja rauhaa maailmaan itseäsi ja muita varten.

Kurssi on nauhoite, jonka saat heti käyttöösi.

Antares

Antares on Siriuksen tähdistön kirkkain tähti, yksi tämän universumin auringoista, yksi neljästä kuninkaallisesta tähdestä, läntisen taivaan vartija ja tähtiportti korkeampiin värähtelyihin. Antares säteilee rauhanomaisen soturin energiaa, ja tuo hyvinvointia, iloa ja elinvoimaa.

Tässä zoomissa Antareksen energia auttaa sinua päästämään irti katumuksesta ja jossittelusta, arvostamaan elämääsi ja sielunmatkaasi ja ottamaan ilolla vastaan uuden energian, uuden kultaisen ajan ja vahvistuvat yhteydet sielu- ja tähtiperheeseesi. Linjaat Antareksen mestareiden avulla energiasi Lähteen tahtoon, joka on omaksi ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, ja saat iloa, varmuutta ja luottamusta, jotka saavat valosi loistamaan ja sielunsuunnitelmasi avautumaan yhä vahvemmin.

Kurssi on nauhoite, jonka saat heti käyttöösi.

Käytäntö ja ilmoittautuminen

Kaikki osat ovat nauhoitettuja zoomeja, jotka kestävät hieman yli tunnin.

Energia toimii nauhoituksessa yhtä hyvin, ja lisäksi lataamme kunkin tähden auttajien kanssa siihen vähän lisäboostia avuksi:).

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu. Jos ilmoittaudut kerralla kaikkiin, saat 15 % alennuksen.

 

Lisätiedot

Valitse tähtesi

Arcturus, Andromeda, Antares, kaikki kolme

Otsikko

Go to Top