Arkkienkeli Auroran uudistava kristallienergiahoito

22,00 

Arkkienkeli Auroran uudistava kristallienergiahoito uudistaa kehojen ja chakrojen värähtelyä, hälventäen pois vanhaa ja aktivoiden korkeamman värähtelyn ominaisuudet ja malit niiden tilalle. Se yhdistää Auroran omaa ihanaa energiaa ja Lähteen korkeinta kristallienergiaa luodakseen  syvällisellä tasolla uudistavan vaikutuksen.

Energiahoidon voi ottaa vastaan silloin, kun hoito tehdään, tai noin vuorokauden sisällä.

Tällä hetkellä kaikki ajat ovat menneet.

Tuotetunnus (SKU): Arkkienkeli Auroran hoidot Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Arkkienkeli Aurora säteilee aamunkoiton valoa, ja on nyt hyvin vahvasti auttamassa meitä uuteen alkuun. Aurora tuo toivoa ja valaistumista, ja auttaa meitä luottamaan itseemme ja tulevaan.

Olemme pitkään eläneet matalan värähtelyn planeetalla, ja kannamme sen malleja, koodeja ja uskomuksia kehoissamme, luoden elämää ja hyvinvointiamme tiedostamattamme niiden mukaisesti. Siirtyminen uudenlaiseen elämään on alkanut, ja voimme nyt ottaa käyttöön niitä malleja, jotka ovat odottaneet, että värähtely nousee. Se tapahtuu kaikilla automaattisesti, mutta arkkienkeli Aurora on antanut tämän hoidon avuksi juuri tähän aikaan, kun olemme keskellä muutosta.

Arkkienkeli Auroran uudistava kristallienergiahoito on juuri sitä mitä nimi sanoo.  Auroran energia säteilee kultaa, oranssia, vaaleanpunaista, kauniin auringonnousun energiaa. Se uudistaa kehojen ja chakrojen värähtelyä, hälventäen pois vanhaa ja aktivoiden korkeamman värähtelyn ominaisuudet ja mallit niiden tilalle. Hoidossa Aurora tuo samalla kauttaan Lähteen korkeinta kristallienergiaa, lähettäen sen yhdistyneenä omaan energiaansa. Kristallienergia tasapainottaa, korjaa ja uudistaa oman olemuksemme pyhää geometriaa ja kristallirakenteita, joita kehossamme jo on.

Hoito on kuin virkistävä, lempeä kimaltava valosuihku, joka herättelee kehoja, kehojen järjestelmiä ja olemustamme uuteen aamuun, kirkkaampaan, korkeavärähteisempään todellisuuteen. Hoito toimii vahvemmin hienojakoisemmissa kehoissa kuin fyysisessä, mutta se vaikuttaa myös fyysiseen, erityisesti solar plexuksen alueelle.

Hoito myös avaa ymmärrystä siitä, mikä on itselle oikein kaikilla tasoilla ja antaa rohkeutta tarttua uusiin alkuihin ja kulkea omaa tietään. Auroran uudistava kristallienergiahoito tuo tasapainoa, rauhaa ja selkeyttä.

Hoito on ryhmäkaukohoito, jonka voi ottaa vastaan silloin, kun se tehdään, tai noin vuorokauden verran sen jälkeen. Jo yksi hoito käynnistää uudistavan vaikutuksen, sarjana hoidot toimivat tietysti tehokkaammin.

Hoito kestää n. 30 minuuttia. Hoitoon kuuluu alkusuojaus ja -maadoitus, ja hoidon jälkeen samoin vastaanottajan energiasta huolehtiminen maadoituksella ja suojauksella. Tilatessasi hoidon saat samalla pdf:n, jossa on ohjeet hoidon vastaanottamiseen ja hieman asiaa siitä, miten arkkienkeli Auroran voi ottaa elämäänsä muutenkin.

Saat lisäksi hoidon jälkeen sähköpostiin kuvauksen hoidon sujumisesta. Teen sen heti, kun hoito on tehty, joten jos otat hoidon vastaan myöhemmin, kannattaa ehkä lukea selostus vasta oman kokemuksen jälkeen.

Otsikko

Go to Top