Arkkienkeli Christiel ja kuukivi

15,00 

Arkkienkeli Christiel tuo energiaansa meille Lyyran tähtiportin ja kuun kautta, ja kuukivi välittää hänen energiaansa.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Christiel zoomkurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Christiel ja kuukivi

Arkkienkeli Christiel tuo energiaansa meille Lyyran tähtiportin ja kuun kautta. Hän tuo meille Kristusvaloa ja työskentelee yhdessä yksisarvisten ja kuun energian kanssa tasapainottaen energioitamme uutta kultaista aikaa varten. Christielin energiaa laajentaa tietoisuuttamme. Hän valvoo kausaalichakramme kehittymistä – chakran kautta olemme yhteydessä valon maailmaan, enkeleihin, yksisarvisiin ja muihin valon auttajiin.

Kurssilla arkkienkeli Christiel tuo Kristusvaloa, keskusauringon ja Lyyran tähtiportin energiaa madaltaen sitä kuun kautta jokaiselle osallistujalle sopivaksi. Hän auttaa meitä kausaalichakramme tasapainottamisessa ja avaamisessa yhä korkeampiin valoyhteyksiin, jotta voimme saada entistä laajemmin rakkaiden, tuttujen arkkienkeleiden ja yksisarvisten energiaa avuksemme.

Christiel tuo kuukiven säteenä luoksemme. Se tuo tunnetason tasapainoa, vahvistaa intuitiota ja herättää ja tasapainottaa jumalallisen feminiinisyyden energiaa olemuksemme. Kuukiven säde ankkuroi Lyyran tähtiportin kautta virtaavaa korkeaa energiaa olemukseemme juuri sillä tasolla kuin on itselle oikein.

Kuukivi yhdistää kuun energiaan. Se auttaa ymmärtämään ja hyväksymään elämän kiertokulun, erilaiset syklit, joissa elämme ja missä maailma kulkee. Kuukivi herättää ja tasapainottaa herkkyyttä, intuitiota ja selväaisteja. Se voi tasapainottaa myös hormonitoimintaa ja uudistaa kehoa. Kuukivi on suojeleva ja energioita puhdistava kristalli, uusien alkujen tuoja ja energioiden tasapainottaja.

Kurssi on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Christielistä ja kuukivestä.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top