Arkkienkeli Jofiel ja sitriinienergia

15,00 

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli, jonka energia säteilee myös sitriinien kautta.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Jofiel zoomkurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Jofiel ja sitriinienergia

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen arkkienkeli. Hän ohjaa meitä löytämään sopusoinnun ja harmonian, luovuuden, kauneuden ja ilon elämäämme ja olemaan avoimia maailmankaikkeuden viisaudelle kruunuchakramme kautta. Sitriini säteilee arkkienkeli Jofielin energiaa.

Kurssilla arkkienkeli Jofiel auttaa ankkuroimaan ja avaamaan uusimmat, korkeavärähteisimmät valokoodit, joita arkkienkeli Metatron lähettää jokaiselle ylösnousemustiellä. Koodien omaksuminen omaan energiaan tuo käyttöömme yhtä korkeampaa energiaa suoraan Lähteestä, sillä tasolla mikä on meille oikea.

Jofiel tuo sitriinisäteensä kruunuchakraamme, avaamaan sen 1000 terälehteä kaikkiin niihin viisauden lähteisiin, joihin olemme saaneet sielunmatkamme aikana oikeuden. Samalla kolmas silmä vahvistuu, ja luomme elämäämme yhä tietoisemmin ja yhä enemmän korkeimman sielunsuunnitelmamme mukaisesti.

Sitriini on monikäyttöinen, moniulotteinen kristalli, joka parantaa, tuo iloa, runsautta, valaistumista, hälventää vanhaa ja negatiivista energiaa, auttaa irrottautumaan vanhentuneista uskomuksista ja paljon muuta. Sitriini kantaa auringon ja arkkienkeli Jofielin energiaa. Kurssilla luomme sitriinisäteen avulla muutoksia elämäämme, tuoden hyvinvointia, runsautta ja iloa maailmaan itseämme ja muita varten.

Kurssi on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on hieman asiaa arkkienkeli Jofielista ja sitriineistä.

Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top