Arkkienkeli Maria ja akvamariini

15,00 

Arkkienkeli Maria on mahtava universaali enkeli. Hänen akvamariinisäteensä tuo rakkautta, parannusta, Kristusvaloa ja jumalallista feminiinistä energiaa kaikkialle.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Maria kurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Maria ja akvamariini

Arkkienkeli Maria on universaali enkeli, arkkienkeli Rafaelin kaksoisliekki. Hän tuo jumalallista feminiinisyyttä, rajatonta rakkautta, viisautta, parannusta ja Kristusvaloa kaikkialle. Arkkienkeli Maria avaa sydämen korkeimmat terälehdet ja yhdistää meidät kosmiseen sydämeen. Hänen rakastava, myötätuntoinen, lempeä mutta voimakas energiansa tukee sisäistä lastamme, hälventäen pelkoja ja vanhentuneita käyttäytymismalleja, jotka estävät meitä siirtymästä korkeampaan värähtelyyn arjessa ja ihmissuhteissa.

Arkkienkeli Marian energia on akvamariinia rakkauden valoa. Hän on aina yksisarvisten kanssa, myös tällä kurssilla. Hän avaa sydän- ja sakraalichakraa rajattomaan rakkauteen, jotta voimme siirtyä ihmissuhteissa ohi vanhentuneista malleista. Hän auttaa meitä myös uuden luomisessa, alkemian prosessissa energiahiukkasista konkreettiseen ilmentymään, aivan samoin kuin hän tukee uuden elämän syntymistä. Yksisarviset tuovat tukensa sielunsuunnitelmamme toteutumiseen.

Akvamariini kantaa arkkienkeli Marian energiaa. Akvamariini vahvistaa intuitiota ja voimaannuttaa ilmaisemaan itseään rakkaudella ja totuudella. Se puhdistaa tunnekehoa ja vapauttaa vanhoista tavoista ja tottumuksista sekä katkeruudesta tai muusta negatiivisesta menneisiin ihmissuhteisiin liittyen. Akvamariini on loistava auttaja muutoksessa, jota nyt elämme.

Jos sinulla on oma akvamariini, ota se mukaan kurssille, mutta se ei ole välttämätöntä. Käytämme työskentelyyn akvamariinisädettä ja akvamariinikristallin energiaa.

Tämä on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Mariasta ja akvamariinista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top