Arkkienkeli Uriel ja rubiinienergia

15,00 

Arkkienkeli Urielin rubiinisäde katkoo entistä aikansa elänyttä, ja tuo viisautta ja voimaa toteuttaa omaa sielunsuunnitelmaansa.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Tuotetunnus (SKU): Uriel zoomkurssi Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Arkkienkelien työpaja – arkkienkeli Uriel ja rubiinienergia

Arkkienkeli Uriel on loistava, viisas opastaja, joka voimaannuttaa, hälventää pelkoja. rohkaisee kulkemaan omaa tietään ja auttaa meitä käyttämään omaa sisäistä viisauttamme koko sielunmatkaltamme, sekä ammentamaan viisautta kaikkialta maailmankaikkeudesta, kun sitä tarvitsemme. Uriel on monelle pitkälle edistyneelle valotyöntekijälle se arkkienkeli, joka on muuttanut heidän elämänsä ja avannut heille valon maailman ja henkisen tien, ja hän auttaa kaikkia, jotka haluavat edistyä omalla valon tiellään.

Arkkienkeli Uriel valvoo solar plexus chakramme kehittymistä ja tukee oman sisäisen viisautemme heräämistä. Hän johtaa rauhanenkeleitä ja levittää rauhaa ja Kristusvaloa kautta kaikkien universumien. Hän yhdessä kaksoisliekkinsä Auroran kanssa edistää uuden kultaisen ajan yhteisöjen rakentamista Maassa, sekä auttaa tuomaan kultaisen ajan elämäntavan sekä sielunsuunnitelmamme käytäntöön, esimerkiksi oman työn tai yritystoiminnan kautta. Uriel ja Aurora tuovat meille itsearvostusta, itseluottamusta ja voimaa luoda omanlaisemme, korkeamman värähtelyn elämä.

Kurssilla arkkienkeli Uriel puhdistaa osallistujien solar plexuksesta pois alemman värähtelyn energiat, ja teemme myös planetaarista palvelutyötä, sillä Maa on tämän universumin solar plexus. Uriel antaa osallistujille rubiinisäteensä suojan käytettäväksi solar plexuksessa, jotta chakran energia pysyisi korkeana ja puhtaana ja intuitio ja sisäinen viisautemme voisi opastaa meitä parhaimmalla mahdollisella tavalla. Urielin ja rubiinisäteen avulla teemme muutoksen ja hyppäyksen uudelle tasolle, avaamme sielunmatkamme viisautta ja tietoa sekä vahvistamme selväaistejamme ja intuitiotamme itsemme ja kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Rubiini on arkkienkeli Urielin energiaa konkreettisessa muodossa. Rubiinisäde voi katkaista ja hälventää pois sen, mitä ei enää tarvita, ja tuoda tilalle viisautta ja voimaa kulkea omaa tietään.  Rubiini tuo elinvoimaa ja suojelua. Se maadoittaa, tuo runsautta ja myös parannusta. Rubiini ohjaa meitä toteuttamaan sitä, mikä tuo iloa ja innostusta, eli omaa sielunsuunnitelmaamme korkeimmassa muodossaan.

Kurssi on videokurssi. Saat linkin videoon heti tilauksen maksettuasi. Samalla saat pdf:n, jossa on tietoa arkkienkeli Urielista ja rubiinista.
Kesto: n. tunti
Hinta: 15 e

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu.

Lisää zoomilla toteuttavista kristallienergiakursseista >>

Otsikko

Go to Top