Arkkienkelien kurssi itsen arvostamiseen ja uudenlaiseen elämään

22,00 

Kolmen viikon kurssilla arkkienkeleiden ja muiden valon auttajien kanssa otat omaa mestaruuttasi enemmän käyttöön arkipäivässä, ja alat muokata elämästä oman näköistä, juuri sitä, mikä sopii sielunsuunnitelmaasi ja tuottaa iloa ja tyydytystä.

Kurssi on osa Arkkienkelien kurssi -sarjaa, jossa arkkienkelit valmentavat meitä omaan mestaruuteemme eri aiheisiin liittyen.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.

Kuvaus

Arkkienkelien kurssi itsen arvostamiseen ja uudenlaiseen elämään

Arkkienkelien kurssi -sarja koostuu kolmesta (toistaiseksi) osasta. Runsaus, Rakkaus ja Itsensä arvostaminen ja uudenlainen elämä ovat kukin itsenäisiä kursseja, joissa on kuitenkin kaikissa sama rakenne.

Arkkienkelien kurssi itsen arvostamiseen ja uudenlaiseen elämään

Mahtavat arkkienkelit Uriel, Aurora, Mikael ja Faith ovat valmentajiasi tällä kurssilla. Heidän apunaan on enkeleitä, lohikäärmeitä ja yksisarvisia. Oma mestaruutesi vahvistuu tällä kurssilla, ja voit päästää irti turhista rajoituksista.

Kurssi on suunniteltu kestämään 21 päivää. Näiden kolmen viikon aikana irrottaudut vanhentuneista uskomuksista ja lapsuudesta tai menneistä elämistä peräisin olevista käsityksistä, joiden on aika mennä. Samalla luot uutta monenlaisilla harjoituksilla, oivalluksilla ja visualisaatioiden avulla. Arkkienkelit astuvat vierellesi, kun aloitat kurssin, ja tukevat sinua askel askeleelta. He ovat tietysti lähelläsi myös kurssin jälkeen, aina, kun ajattelet heitä tai pyydät apua tai opastusta.

Visualisaatioita on kahdenlaisia, toisissa poistat vanhaa ja toisissa luot uutta ja avaudut suuremmalle runsaudelle, rakkaudelle ja hyvinvoinnille. Aloitamme vanhojen uskomusten poistamisella, mutta jatkossa voit palata visualisaatioiden pariin ihan siinä järjestyksessä kuin itse koet oikeaksi. Ne ovat työkaluinasi myös kurssin jälkeen, ja jotta hyvin alkanut muutos ei jäisi aikomukseksi, niitä myös kannattaa käyttää.

Harjoitukset ovat monenlaisia. Saat mietittävää ja vastattavia kysymyksiä, luot itsellesi sopivia voimalauseita tai mantroja, teet yötyöskentelyä ja teet harjoituksia arkkienkeleiden kanssa. Harjoituksien avulla luot uusia tapoja arkiseen elämään.

Kurssilla on mukana myös lohikäärmeitä ja ja yksisarvisia.

Kurssin osat

  • Muutos käyntiin
  • Itsen arvostamisen esteet
  • Ohi pelkoon pohjautuvista tavoista
  • Rakas elämäni
  • Kun värähtely nousee
  • Ymmärrä oma voimasi
  • Sielun tiellä

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi.  Siihen kuuluu

  • 7 kurssin osaa
  • tehtäviä ja harjoituksia jokaisessa osassa
  • 5 visualisaatiota

Kurssi on suunniteltu kestämään 21 päivää. Silloin aloitat joka kolmas päivä uuden osan. Kurssilla on teoriaa jonkin verran, mutta pääpaino on vanhentuneiden uskomusten ja mallien muuttamisessa ihan käytännössä.

Otsikko

Go to Top