Arkkienkelien kurssi rakkauteen

22,00 

Kolmen viikon kurssilla arkkienkeleiden ja muiden valon auttajien kanssa tuot rakkauden vahvemmin elämääsi, poistaen lapsuudesta tai mennestä elämistä olevia malleja ja uskomuksia, jotka voivat estää rakkautta täyttämästä elämääsi.

Kurssi on osa Arkkienkelien kurssi -sarjaa, jossa arkkienkelit valmentavat meitä omaan mestaruuteemme eri aiheisiin liittyen.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.

Kuvaus

Arkkienkelien kurssi -sarja koostuu kolmesta (toistaiseksi) osasta. Runsaus, Rakkaus ja Itsensä arvostaminen ja uudenlainen elämä ovat kukin itsenäisiä kursseja, joissa on kuitenkin kaikissa sama rakenne.

Arkkienkelien kurssi rakkauteen

Rakkaus-kurssilla arkkienkelit, jotka työskentelevät kanssasi, ovat Samuel, Charity, Maria ja Hope. Heidän avullaan vanhat haavat ja sydämen kolhut ja säröt umpeutuvat, ja uskomukset rakkaudettomuudesta hälvenevät. Apunasi ovat myös rakkauden enkelit, lohikäärmeet ja kristallit.

Aiheet

  • Sydämen paraneminen
  • Menneiden elämien ja menneisyyden rakkaudettomuus
  • Valitsen rakkauden
  • Rakkaus ihmissuhteissa I ja II
  • Rakastan itseäni ja elämääni
  • Rajaton, pyyteetön, varaukseron rakkaus

Kurssin on tarkoitus kestää 21 päivää. Näiden kolmen viikon aikana irrottaudut vanhentuneista uskomuksista ja lapsuudesta tai menneistä elämistä peräisin olevista käsityksistä, joiden on aika mennä. Samalla luot uutta monenlaisilla harjoituksilla, oivalluksilla ja visualisaatioiden avulla. Arkkienkelit astuvat vierellesi, kun aloitat kurssin, ja tukevat sinua askel askeleelta. He ovat tietysti lähelläsi myös kurssin jälkeen, aina, kun ajattelet heitä tai pyydät apua tai opastusta.

Visualisaatioita on kahdenlaisia, toisissa poistat vanhaa ja toisissa luot uutta ja avaudut suuremmalle runsaudelle, rakkaudelle ja hyvinvoinnille. Aloitamme vanhojen uskomusten poistamisella, mutta jatkossa voit palata visualisaatioiden pariin ihan siinä järjestyksessä kuin itse koet oikeaksi. Ne ovat työkaluinasi myös kurssin jälkeen, ja jotta hyvin alkanut muutos ei jäisi aikomukseksi, niitä myös kannattaa käyttää.

Harjoitukset ovat monenlaisia. Saat mietittävää ja vastattavia kysymyksiä, luot itsellesi sopivia voimalauseita tai mantroja, teet yötyöskentelyä ja teet harjoituksia arkkienkeleiden kanssa. Harjoituksien avulla luot uusia tapoja arkiseen elämään.

Kurssilla on mukana myös lohikäärmeitä ja joissakin osissa yksisarvisia ja kristallityöskentelyä.

Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi.  Siihen kuuluu

  • 7 kurssin osaa, jotka käsittelevät aihetta eri tavoin
  • tehtäviä ja harjoituksia jokaisessa osassa
  • 5 visualisaatiota

Kurssin on suunniteltu kestävän 21 päivää. Silloin aloitat uuden osan joka kolmas päivä. Voit käyttää aikaa enemmänkin, mutta mielellään ei vähemmän, sillä liian nopea edistyminen on vain pintaa. Kurssilla on teoriaa jonkin verran, mutta pääpaino on vanhentuneiden uskomusten ja mallien muuttamisessa sekä rakkauden lisääminen elämään ihan käytännössä.

Otsikko

Go to Top