Arkkienkelien kurssi runsauteen

22,00 

Kolmen viikon kurssilla arkkienkeleiden ja muiden valon auttajien kanssa poistat vanhaa ja korvaat sen korkeamman värähtelyn tavalla vetää runsautta elämääsi. Kurssi on aloitettavissa välittömästi.

Kurssi on osa Arkkienkelien kurssi -sarjaa, jossa arkkienkelit valmentavat meitä omaan mestaruuteemme eri aiheisiin liittyen.

Tämä tuote on vain 17.koulun jäsenille. Jäseneksi liitytään ostamalla 17.koulun jäsenyys.
Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Arkkienkelien kurssi -sarja koostuu kolmesta (toistaiseksi) osasta. Runsaus, Rakkaus ja Itsensä arvostaminen ja uudenlainen elämä ovat kukin itsenäisiä kursseja, joissa on kuitenkin kaikissa sama rakenne.

Arkkienkelien kurssi runsauteen

Kurssilla on monia arkkienkeleitä, joiden avulla poistat esteitä runsautesi tieltä ja avaudut tasapainoiselle energiavirralle, luottamaan maailmankaikkeuden tukeen ja siihen, että elämäsi voi kukoistaa runsaudessa. Runsaus-osiossa työskentelet arkkienkeli Rafaelin, Gabrielin, Zadkielin ja Faithin kanssa. Apunasi ovat myös runsauden enkelit ja lohikäärmeet ja tietysti oma suojelusenkelisi, hän joka tietää sielunsuunnitelmasi ja haluaa elämäsi olevan parasta mahdollista.

Kurssi kestää 21 päivää (näin se on ajateltu, mutta voit tietysti valita itse). Näiden kolmen viikon aikana irrottaudut vanhentuneista uskomuksista ja lapsuudesta tai menneistä elämistä peräisin olevista käsityksistä, joiden on aika mennä. Samalla luot uutta monenlaisilla harjoituksilla, oivalluksilla ja visualisaatioiden avulla. Arkkienkelit astuvat vierellesi, kun aloitat kurssin, ja tukevat sinua askel askeleelta. He ovat tietysti lähelläsi myös kurssin jälkeen, aina, kun ajattelet heitä tai pyydät apua tai opastusta.

Visualisaatioita on kahdenlaisia, toisissa poistat vanhaa ja toisissa luot uutta ja avaudut suuremmalle runsaudelle, rakkaudelle ja hyvinvoinnille. Aloitamme vanhojen uskomusten poistamisella, mutta jatkossa voit palata visualisaatioiden pariin ihan siinä järjestyksessä kuin itse koet oikeaksi. Ne ovat työkaluinasi myös kurssin jälkeen, ja jotta hyvin alkanut muutos ei jäisi aikomukseksi, niitä myös kannattaa käyttää.

Harjoitukset ovat monenlaisia. Saat mietittävää ja vastattavia kysymyksiä, luot itsellesi sopivia voimalauseita tai mantroja, teet yötyöskentelyä ja teet harjoituksia arkkienkeleiden kanssa. Harjoituksien avulla luot uusia tapoja arkiseen elämään.

Kurssilla on mukana myös lohikäärmeitä ja joissakin osissa yksisarvisia ja kristallityöskentelyä.

Aiheet

 • Mitä runsaus tarkoittaa
 • Puhdistusta
 • Luon sen, mitä haluan
 • Selkeys ja luottamus
 • Runsaustietoisuutta
 • Ilmentäminen ja luominen
 • Elämän luomisen prosessi ja muutos
 • Kurssin rakenne

Kurssi on etäkurssi.  Siihen kuuluu

 • 7 osaa, yksi on tarkoitettu käytäväksi aina kolmen päivän välein.
 • tehtäviä ja harjoituksia jokaisessa osaa
 • 5 visualisaatiota

Kurssi kestää 21 päivää, kun käytät joka osaan kolme päivää. Energiatasolla se pitää sinut muutoksen virrassa ja keskittyneenä. Nopeampi vauhti ei tuo kurssin hyötyjä niin paljon kuin mahdollista. Voit tietysti käyttää aikaa enemmänkin, jos siltä tuntuu, mutta tee jotain joka päivä, niin energia muuttuu ja pääset eteenpäin. Teoriaa on jonkin verran, mutta pääpaino on vanhentuneiden uskomusten ja mallien muuttamisessa ihan käytännössä.

Otsikko

Go to Top