Avaa oma polkusi lohikäärmeiden kanssa

88,00 

14.11.21  Turku

Tällä kurssilla totuuden ja aitouden lohikäärmeet, rajattoman rakkauden lohikäärmeet, Uranuksen lohikäärmeet ja monet muut auttavat avaamaan omaa polkua uuteen suuntaan.

Kuvaus

Avaa oma polkusi lohikäärmeiden kanssa

14.11.21 klo 10-16.30 Turku

Olemme olleet suuressa muutoksessa muutaman vuoden aikana, ja nyt olemme uuden todellisuuden edessä. Lohikäärmeet ovat ihania kumppaneita, jotka tukevat ja auttavat meitä omalla tiellämme, kun otamme ne elämäämme. Tällä kurssilla totuuden ja aitouden lohikäärmeet, rajattoman rakkauden lohikäärmeet, Uranuksen lohikäärmeet ja monet muut auttavat avaamaan omaa polkua uuteen suuntaan.

Lohikäärmeet voivat tuoda viisautensa ja voimansa tukemaan irrottautumista siitä, mikä ei ole enää totta, mitä emme halua tai mitä ei tarvitse enää kantaa mukanamme. Kurssilla ne avaavat puhtaan, rajattoman rakkauden virran, armon energian ja totuuden säteen siirtämään jokaisen uuteen kohtaan elämässä, valmiina elämään todeksi sen, mikä on linjassa korkeimman olemuksemme kanssa.

Olemme tulleet tähän inkarnaatioon olemaan oma itsemme, luomaan elämän, jota haluamme ja joka vie meitä eteenpäin korkeampaan värähtelyyn. Oma suojelusenkelimme ja lohikäärmeemme auttavat tässä jatkuvasti, ja kurssilla yksi mahtavista Uranuksen lohikäärmeistä astuu vierellesi, alkaen tehdä yhteistyötä valonauttajiesi kanssa tämän päämäärän hyväksi.

Uranuksen lohikäärmeet ovat hyvin korkeavärähteisiä valo-olentoja, jotka ovat voineet alemman värähtelyn planeetalla tuoda energiaansa avuksemme hyvin rajoitetusti. Olemme nyt edistyneet niin pitkälle, että nämä kultaisena, keltaisena ja pronssisena välkehtivät valaistumisen ja muutoksen lohikäärmeet ovat saapuneet auttamaan meitä siirtymäajassa, kun luomme uuden kultaisen ajan, yksilöllisesti, yhteiskunnassa ja planeetanlaajuisesti. Nämä lohikäärmeet tukevat jokaista ilmentämään elämässään sitä valoa, viisautta ja totuutta, jota olemme tulleet tänne tuomaan.

Työskentely Uranuksen lohikäärmeen kanssa antaa rohkeutta tehdä elämäänsä muutoksia, jos niitä tarvitaan, ja elää sitä elämää, joka sopii sielunsuunnitelmaan ja tuo iloa, tyydytystä ja monenlaista hyvinvointia.

Kurssilla otat monet lohikäärmeet vahvemmin elämääsi, aloitat työskentelyn Uranuksen lohikäärmeen kanssa ja annat luvan valonauttajillesi jatkaa sitä sinun avuksesi. Uranuksen lohikäärmeen jatkuva työskentely valonauttajiesi kanssa varmistaa sen, että saat hyödyn avusta monella tasolla, helposti ja automaattisesti, itsesi, läheistesi ja koko planeetan hyväksi.

Kurssi sopii heille, keillä on jo jonkinlainen käsitys lohikäärmeistä. Ne voivat olla jo hyvin tuttuja ja läheisiä, tai olet vasta alkanut tutustua niihin – kumpikin käy hyvin, sillä lohikäärmeet tulevat työskentelemään kanssasi juuri sillä tavalla, mikä on sinulle oikea.

Kussin hinta on 88 e, sis. alvn, kahvin/teen ja kirjalliset ohjeet jatkotyöskentelyyn kurssin jälkeen.

Paikkoja on rajoitetusti.

Otsikko

Go to Top