Avaa ovi uudelle arkeijoiden, mestareiden ja kristallien avulla Merlin ja Faith

15,00 

Arkkienkelit ja mestarit yhdessä kristallienergian kanssa astuvat avuksemme juuri nyt, kun kuun voima tukee uuden luomista vahvemmin kuin koskaan.

Lue tarkemmat kuvaukset alempaa.

 

Kuvaus

Avaa ovi uudelle arkeijoiden, mestareiden ja kristallien avulla – Merlin ja Faith

Arkeijat ja mestarit yhdistävät voimansa näissä zoomeissa, ja auttavat meitä omalla tiellämme seuraavaan vaiheeseen. Tässä ajassa on vielä paljon entisen energian vaikutusta, samalla kun värähtely nousee ja kaikki muuttuu jatkuvasti. Meille on tarjolla uudenlainen elämäntapa raskaan ajan jälkeen, ja on tärkeää, että sallimme muutoksen mahdollisuuden avautua.

Arkeijat ovat arkkienkeleiden kaksoisliekkejä. He ovat itsekin arkkienkeleitä ja käyttävät samaa energiaa kuin tutummat arkkienkelitkin, mutta tuovat samalla energiaan myös jumalallisen feminiinisyyden tasapainoisuutta ja korkeaa, puhdasta rakkautta ja voimaa.

Ylösnousseet mestarit ovat kulkeneet valaistumis- ja ylösnousemustien ennen meitä, ja he ovat apunamme ja tukenamme tässä tärkeässä vaiheessa, kun kuljemme kohti uutta kultaista aikaa ja muutamme maailmaamme.

Jokaisessa zoomissa on mukana myös kristalleja. Käytämme kristalligridejä ja kristallisäteitä, jotka auttavat kohdistamaan ja käyttämään energiaa. Et tarvitse välttämättä näillä kursseilla omia kristalleja, mutta ne tietysti auttavat sinua energiatyöskentelyssä. Saat ilmoittautuessasi tiedon siitä, mitä kristallia kurssilla käytetään, ja mitkä omat kristallisi sopisivat parhaiten energiaan.

Jokainen kurssi antaa lyhyesti tietoa arkkienkelistä ja mestarista, mutta pääpaino on omassa työskentelyssä. Kolme kurssia muodostaa toisiaan tukevan sarjan, mutta kaikkiin ei ole pakko osallistua.

Jokainen zoomkurssi kestää tunnin. Ne nauhoitetaan, joten voit hankkia ne myöhemminkin, ja käyttää kun energia on sopiva. Ensimmäinen liittyy uuteen kuuhun ja uuden alkamiseen, toinen aikaan, jolloin olemme jo matkalla kohti uutta, ja kolmas täysikuuhun ja siirtymiseen toisenlaiseen energiaan, ja kukin kurssi on tehokkaimmillaan samantyyppisen energian aikana.

Uusikuu – Merlin ja Faith

Uusikuu avaa oven uuden syntymiseen ja oman siirtymisen aloitukseen. Kuun voima tukee selkeitä aikomuksia ja uudelle tasolle siirtymistä sillä elämänalueella, mikä on itselle tärkeä.

Mestari Merlin, alkemian ja taian osaaja, auttaa meitä alkemiaprosessissa, joka avaa mahdollisuuden siirtyä eteenpäin, niin että se, mitä olemme käyneet läpi, olisi astinlauta seuraavalle tasolle ja korkeavärähteisempään elämään.

Arkkienkeli Faith on arkkienkeli Mikaelin kaksoisliekki, ja hän tuo suojaavan ja voimaannuttavan energiansa avuksi, että uskaltaudumme avautumaan uusille mahdollisuuksille ja jotta se, mikä on tulossa, voisi turvallisesti kehittyä.

Kurssilaisille luodaan oma kristalligridi, joka vetää voimakkaan energiasysäyksen siihen, mihin kukin sen haluaa.

Kurssi: Videokurssi on käytössä heti, kun olet ostanut tuotteen. Saat samalla selostuksen ja kuvat kurssilla käytettävistä labhrintistä ja kristalligridistä. Kurssin energia toimii parhaiten uudenkuun aikaan ja pari päivää sen jälkeen.
Kesto: noin tunti
Hinta: 15 e

Kuun ensimmäinen neljänne –  Voosloo ja Hope

Kuun ensimmäinen neljännes on ajankohta, joka vahvistaa tai hälventää sen, mitä olemme aloittaneet. Selkeys ja korkeaan energiaan keskittyminen voimistavat aikomuksen ilmentymistä todellisuuteen.

Lordi Voosloo oli kaikkein korkeavärähteisin ylipappi Kultaisella Atlantiksella, ja hänen läsnäolonsa planeetan eri vaiheissa on varmistanut huikeat edistysaskeleet ja korkeampaan värähtelyyn siirtymisen. Hän tuo energiansa avuksi nostamaan oman aikomuksemme itsellemme oikeaan korkeimpaan mahdolliseen värähtelyyn ja avaa ymmärrystä siitä, mikä on mahdollista saavuttaa.

Arkkienkeli Hope on arkkienkeli Gabrielin kaksoisliekki, ja tuo kristallinkirkasta selkeyttä, puhtautta ja totuutta kaikkiin tilanteisiin. Hän tuo toivon energian ylläpitämään valoa ja luottamusta elämässämme, jotta voisimme avautua ottamaan vastaan sen, mitä toivomme.

Tätä kurssia voi käyttää aina, kun on kuun ensimmäinen neljännes tai kun tarvitsee tukea muutokseen.

Aika: Kurssi on videokurssi, jonka saat käyttöösi heti, kun olet ostanut sen. Parhaimmillaan energia toimii  noin viikon uudenkuun jälkeen.
Kesto: noin tunti
Hinta: 15 e
Kurssin tuotesivu >>

Täysikuu – Isis ja Lavender

Täysikuu on energian huipentuman aikaa, jossa voimme jättää taaksemme sen, minkä on aika mennä ja selkiyttää sitä, minkä toivomme elämäämme.

Ylösnoussut mestarit Isis oli Kultaisella Atlantiksella Kuun temppelin ylipapitar, ja hän sekä arkkienkeli Lavender, arkkienkeli Marielin kaksoisliekki, joka kantaa ylipapittarien energiaa, tuovat tähän tapahtumaan täydenkuun ja ylipapittarien energian.

Arkkienkeli Lavender ja Isis auttavat ensin sinua taianomaisessa kuurituaalissa nostamaan värähtelyäsi ja jättämään taaksesi se, mikä ei enää ole korkeimmaksi parhaaksesi. Sen jälkeen astut kuun lohikäärmeiden vartioimana Kuun temppeliin ylipapittarien piiriin. Monet heistä ovat tuttuja Kultaiselta Atlantikselta, ja vaikket muistaisi tai tunnistaisi ketään, he tunnistavat sinut, ja ovat paikalla auttaakseen sinua löytämään oman polkusi korkeammassa värähtelyssä.

Tätä kurssia voi käyttää aina täydenkuun aikaan.

Aika: Kurssi on videokurssi, jonka saat käyttöösi heti, kun olet ostanut sen. Parhaimmillaan energia toimii  täydekuun maissa, juuri ennen täysikuuta, sinä päivänä ja vielä päivän kaksi sen jälkeen.
Kesto: noin tunti
Hinta: 15 e
Kurssin tuotesivu >>

Go to Top