Energiahoito

19,00 50,00 

Energiahoito vk 25, saatavilla 20.6.-26.6

Sinisen ja kultaisen auringonvalon energiahoito

Kesäpäivänseisaus liittyy aurinkoon, ja tämän viikon hoito on täynnä auringonvaloa, kauniin, kuulaan sinistä ja pehmeän kultaista universumin kahdesta keskusauringosta, Rigelista ja Helioksesta. Arkkienkeli Rafael tuo sinisen ja kultaisen auringonvalon tasapainoisena, lempeänä valona, jokaiselle juuri sopivalla tavalla.

Hoidossa virtaa nestemäinen valo ja energiasäteitä, jotka toimivat kaikissa kehoissa. Energia on rentouttavaa ja virkistävää, ja aktivoi niitä DNA:n säikeitä, jotka liittyvä korkeammassa värähtelyssä elämiseen.

Hoidon kesto on n. 30-45 minuuttia. Sen voi ottaa vastaan itselle sopivaan aikaan viikon 23 aikana.

Lue tarkemmin alempana olevasta kuvauksesta.

Nämä hoidot vaihtuvat viikoittain pitkin kesää.
Voit osallistua niin moneen hoitoon kuin haluat. (17.koululaiset saavat hoidoista -10%)

 

 

Haluatko alennuksen? Liity 17.kouluun: 17.koulun jäsenyys!

Kuvaus

Kesän energiahoidot ovat kuin spiraali, tukien osallistujia energian uudistumiseen, siirtymiseen vanhan energian maailmasta kultaiseen aikaan.  Hoidot saivat alkunsa valonauttajien ehdotuksesta, että tekisin yhdessä enkeleiden, mestareiden, yksisarvisten, lohikäärmeiden ja kristallien kanssa sarjan energiahoitoja, jotka ovat sekä hoitoja että energia-aktivointeja. Ne tukevat muutosta, joka kesän aikana tapahtuu. Syksy tulee olemaan uudenlaista energiaa, ja kesän aikana jokainen valmistautuu siihen tietoisesti tai tiedostamattaan.

Nämä energiahoidot ovat puhdistavia, uudistavia ja omaa korkeinta sielun energiaa aktivoivia. Tämä on ryhmähoito, mutta jokaiselle kanavoidaan juuri se, mikä on itselle parhaaksi, sillä suojelusenkelit ja jokaista meitä ohjaavat arkkienkelit ovat vahvasti mukana tässä. Jokaisessa tapahtumassa on paljon valonauttajia, juuri kyseiseen energiaan liittyviä, kaikkea ja kaikkia, mitä tarvitaan puhtaimman, korkeimman värähtelyn välittämiseen jokaiselle sopivalla tavalla.

Voit ottaa hoitoja ihan niin kuin itse koet oikeaksi, yhden kerran, useita sieltä täältä tai sarjana joka viikko. Huomaat kyllä, mikä sopii sinulle, sillä jokin tekstissä tai valo-olennoissa, jotka ovat mukana, koskettaa sinua, tunnistat, että tämä kiinnostaa.

Hoitoihin tulee ainakin kristallienergiaa, Andara-kristalleja ja muita, valkoisia lohikäärmeitä jossain vaiheessa, ja mestareita, jotka tukevat menneiden elämien jäljellä olevien esteiden puhdistamista ja viisauden esiin aktivointia. Arkkienkelit ja yksisarviset sanoivat tuovansa omanlaistaan energiaa juuri sopivaan aikaan. Jokainen hoitokerta on erilainen, mutta ne toimivat myös yhdessä, ja ovat tavallaan kuin spiraali, joka rakentuu kerros kerrokselta.

Käytäntö

Hoito odottaa valmiina universumissa, kunnes pyydät sen itsellesi silloin, kun itsellesi sopii. Hoidon voi ottaa vastaan sen viikon aikana, jolloin se on tarjolla täällä kaupassa. Sen jälkeen energia hälvenee ja uusi luodaan tilalle.

Koska nämä ovat ajankohtaisia hoitoja, niiden sisältö kerrotaan vasta viikon alussa. Energiahoito avautuu tarjolle maanantain aikana. Ei heti aamusta, koska haluan keskittyä rauhassa energioihin ennen hoidon tai aktivoinnin luomista, ja kesällä aikataulut voivat vaihdella. Mutta maanantaina, viimeistään iltapäivällä, kaikki on valmista, ja tallella itselle pyydettäväksi ja hyödynnettäväksi aina seuraavaan maanantaiaamuun asti.

Normaalisti energiahoidoissa kerron osallistujille sähköpostilla, miten hoito meni, mitä siinä tapahtui jne, mutta tässä sarjassa hoidon energiasta kerrotaan jo täällä hoidon kuvauksessa. Tilaus valmis -viestissä, jonka saat ostoksista, on ohjeet hoidon vastaanottamiseen.

Hoito kestää puoli tuntia – 45 minuuttia, normaalin energiahoidon ajan. Hinta on kuitenkin tavallista edullisempi monestakin syystä. Yksi syy on se, että numerologisesti hinta 19 e tukee uutta alkua korkeammassa värähtelyssä. (17.koulun hinta taas liittyy rajattomaan rakkauteen:)). Toinen syy on se, että tämä on tarkoitettu sarjaksi, käytettäväksi niin usein kuin tuntuu oikealta. Ja muutama muukin syy tähän liittyy:).

Energiahoito vk 25, saatavilla 20.6 – 26.6

Sinisen ja kultaisen auringonvalon energiahoito

Kesäpäivänseisaus liittyy aurinkoon, ja tämän viikon hoito on täynnä auringonvaloa, kauniin, kuulaan sinistä ja pehmeän kultaista universumin kahdesta keskusauringosta, Rigelista ja Helioksesta. Arkkienkeli Rafael tuo sinisen ja kultaisen auringonvalon tasapainoisena, lempeänä valona, jokaiselle juuri sopivalla tavalla.

Hoidossa virtaa nestemäinen valo ja energiasäteitä, jotka toimivat kaikissa kehoissa. Energia on rentouttavaa ja virkistävää, ja aktivoi niitä DNA:n säikeitä, jotka liittyvä korkeammassa värähtelyssä elämiseen. Hoito on tasapainoinen, mutta painottuu kuitenkin yksilöllisesti juuri siihen kehoon, missä energiaa eniten tarvitaan.

Hoito tuo positiivista herkkyyttä (sanoi arkkienkeli Rafael), eli se avaa samalla ykseyden kokemusta kehollisuudessa. Vähän monimutkaisesti sanottu, mutta se vahvistaa esimerkiksi herkkyyttä havaita mikä ruoka on elinvoimaista ja tukee omaa kehoa, ja miten saamme energiaa luonnosta, jotta voimme elää omassa kehossa elinvoimaisena ja hyvinvoivana.

Hoidossa saat automaattisesti maadoituksen ja suojauksen ennen hoitoa ja sen jälkeen. Kun ostat hoidon, saat ohjeet hoidon vastaanottamiseen.

Aika

Hoito on valmiina vastaanotettavaksi alkaen ma 20.6 klo 12. Voit ottaa hoidon vastaan itse valitsemanasi aikana joko silloin tai koska tahansa sen jälkeen aina 26.6 klo 24.00 asti. Sen jälkeen energia ei ole enää käytettävissä, koska uusi energiahoito tulee sen tilalle maanantain aikana.

Hoidon kesto on noin 30-45 minuuttia. Ohjeet hoidon vastaanottamiseen saat heti, kun olet ostanut hoidon.

Voit ostaa hoidot yksittäin, mutta jos haluat, voit myös ottaa kolme perättäistä hoitoa sarjana, eli tämän viik0n, ensi viikon ja sitä seuraavan viikon hoidot. Saat silloin seuraavista hoidoista muistusviestin ja ohjeet vastaanottamiseen suoraan sähköpostiin.

Lisätiedot

Energiahoidot

hoito vk 25, kolme energiahoitoa sarjana

Otsikko

Go to Top